65

сг

преди 13 години

НЕ МИ ПУКА НЯМА И ДА ГО ГЛЕДАМ ПОЗ БОКЛУКЧИВ СЕРИАЛ.СЕРИАЛИ НЕ ГЛЕДАМ,АМЕРИКАНСКИ,ТУРСКИ ***.

64

Чарли Ш.

преди 13 години

само да ви кажем, че до вчера получавах по 27 млн долара на година и ми дреме *** кво се случва... живем си с порно-актриси, пускам се по магистралите и аутобаните с 300 и си гледам ТВ... наздраве! :)

63

Анонимен

преди 13 години

явно се е вживял в ролята си но е попрекалил :)

62

gogo

преди 13 години

slavata i parite sa golqmo izpitanie no bez slava i bez pari sa o6te po-golqmo izpitanie :D

61

защо?

преди 13 години

А някой запита ли се защо НАИСТИНА сериалът е спрян? Гледахте ли ВНИМАТЕЛНО последната серия, както и коментарите за схемата на Понци?

60

Георги

преди 13 години

бая му се насъбра в последно време.първо го фанаха да друса кат невидял и го настаниха в клиника за хора с прихични отклонения после жена му и децата му го зарязаха а ся и тва.абе като си толкова известен и си идол на милиони хора имаш си прекрасно семейство и т.н. това което трябва да правиш е да даваш пример за това как трябва да се държи един такъв човек,а не да спиш с *** да пиянстваш и да друсаш.неприятно ми е защото това ми е любимият сериал,обаче според мен напълно си го заслужава.

59

yes

преди 13 години

gorkijat obarka zivota sas seriata. s udovolstvie ja gledam i mnogo sazaljavam, 4e taka stana. dano se osaznae!

58

Анонимен

преди 13 години

Как да стъпи на пътеката,като ишмърква магистралата.

57

пабло ескубар

преди 13 години

Два Коломбийски нарко картела работят само за него и немагат да му насмогнат.

56

дядо

преди 13 години

ми то зарад него го гледахме тоя филм

55

до 50

преди 13 години

Не знам, май си прав! Най-силният му филм е "Beyound the law" където го играе полицай внедрен като таен агент при рокери. Заедно с Майкъл Медсън(шефа на рокерите) правят наистина впечатляващи роли. Както и всеки впрочем в този филм.

54

Петев

преди 13 години

Жалко ,така си му отиваше тази роля ,а и сериалът си е номер 1 в момента.

53

kurentzo lapas

преди 13 години

parite i slavata ne pro6tavat na nikogo....

52

милионерче

преди 13 години

да, за това "двама мъже и половина" е толкова успешен и има 7 сезона...може би твоето боксьорско излъчване е по-подходящо за сериали хаха. 48, "шмъркам" е термин, с който се обозначава смръкването на прахообразни вещества посредством навита банкнота или тръбичка (ако сте по-напреднал и отдаден)

51

zak

преди 13 години

и защо ще го спират - поведението на чичо чарли поне не се различава от това на героя в сериала - даже трябва да го поощрят, че така хубаво влиза в ролята

50

боксьора

преди 13 години

Силата му е в игралните филми,може да изиграе много силни роли,но в сериалите не става,самото му излъчване не е за сериали!

49

Кристина

преди 13 години

Чудесна новина! Не го понасям този ***.

48

до милионерче

преди 13 години

"шмръкни..."?????!!!!

47

Анонимен

преди 13 години

Проверете заглавието: Лейди Гага става кръстница на детето на Елтън Джон. Вижте снимката, после се сетете за Гага, и ми кажете ,че Чарли Шийн е откачен.

46

Анонимен

преди 13 години

Чарли Шийн искал порно звезди да се грижат за децата му, пък една друга холивудска звезда Том Сайзмор даже има заснета оргия в хотелска стая с ***. Има я в бг тракер. Така че бат Чарли е цвете за мирисане в това отношение.