44

Анонимен

преди 13 години

Никъде не съм написала, че е нормално, по скоро би трябвало да е изключение-пожелах йм здраве и дълъг живот.А на теб пожелавам същото и не прави такива крайни заключения и пожелания ,за да не ти се върне :) по някакъв начин !!!

43

Озадачен,но подкрепя

преди 13 години

Лично познавам 4 жени,забременели над 40 г.За съжаление само 2 от тях родиха.Едната се омъжи чак на 40г.,след половин година вече беше бременна- без медицинска намеса.Роди хубаво дете,което вече ходи на училище.Другата ми е колежка,омъжена,с голям син- няколко месеца преди абитуриентския му бал разбра,че е бременна без да го е имала за цел.Нито за момент не се поколеба- роди на 43г. здраво дете.Третата беше на 42,омъжена с дете.Неочаквано за нея забременя и веднага абортира,не искала второ дете.

42

Озадачен,но подкрепя

преди 13 години

От свои многи близки познати знам,че преди време тяхна роднина - селска жена,най-неочаквано установила,че е бременна.Това се случило по естествен начин,без медицинска намеса.Станало малко повече след една година,след като й бил спрял цикълът- т.е.,била е в менопауза.Абортирала "от срам",защото вече имала внуче и мислела,че да роди на тази възраст е голям резил.Споделила само с най-близки роднини и отишла да прави аборт в град, в който живеела нейна близка- само да не се разчуе. Господ да я съди.

41

Озадачен,но подкрепя

преди 13 години

Ще ми е нужен повече от един постинг, за да споделя онова, което знам. Единствената българка, за която чух, че е родила над 60-год.възраст е лекарката, за която съобщиха медиите миналата година. За тези жени от статията не пише дали поне една от тях е заченала по естествен път- не ми е известно дали има такива феномени. Не съм Господ за да ги съдя, не знам каква им е съдбата, но да си помислят добре бъдещите толкова възрастни кандидатки - има много рискове и за тях и за детето,което биха родили.

40

Анонимен

преди 13 години

Всеизвестно е, че най хубавото време за раждане на бебе е до 30 години. Плюсовете са мноооого. След 30-35 г. е страха да не остане стара мома, а след 40 е гонене на последния влак. Евала на тази жена, но това в никакъв случай не може да се превърне в масовка, а и доказва, че все пак всеки човек се чувства по пълноценно след като си роди детенце.

39

Анонимен

преди 13 години

Тц тц тц, защо е бързала толкова бе ?? Трябваше да изчака до 80 .

38

Анонимен

преди 13 години

Още едно извращение! Като гушне букета "мамата" кой ще го гледа това детенце? Да мислят докато е време някакви попечители, че е закъсало детето. Сетила се бабушкерата мама да става...

37

sas

преди 13 години

До азТакива като теб не трябва да ги пенсионират. След като е нормално една жена да роди на 66, то кога е нормално де се пенсионира? Да работят и да се посират. ***.

36

Az

преди 13 години

Родих първото си дете на 36 години и не смятам, че е късно.Живот и здраве, бих искала да имам още едно, нищо че някои биха казали, че ще бъда стара за това.Коментари от сорта на този, за разни родителски срещи, където щели да ме питат дали съм баба му, въобще са смешни.Не смятам, че възрастта е от значение, за това да бъдеш добра майка-зависи от жената.А колкото до годините живот, дай Боже да са повече и в добро здраве.На бебето и майката пожелавам здраве и щастие.

35

maya

преди 13 години

e,az sum na 24 godini i bih jelala da rodia v nai-skoro vreme,ako e rekul bog,za6to da ne??samo 4e mujete sa mn lujlivi,niamam i doverie,nito puk moga da turpia niakoe muko breme,no si pojelavam da sre6tna muja na jivota mi ,mnogo skoro,toi da zapulva vsi4kite mi nujdi ot jivota,i da mi pomaga mnogo,kakto i az na nego 6te pomagam,da mi e veren i da se obi4ame cial jivot,6te mu rajdam dokato moga i kolkoto moga deca.

34

az

преди 13 години

брех, че ококорено сладурче!:)

33

Марк

преди 13 години

Всичко това са идиотщините, с които си мислим,че ще прецакаме природата, но както винаги прецаканите ще сме ние!

32

Анонимен

преди 13 години

25qна мене друго ми е чудно, кой е тоя смелчага, който е направил детето...

31

лулу

преди 13 години

ами ако реша да нямам второ?? абе защо си мислите че единствената мисия на човек е да се плоди като животно??? много елементарно ми се струва...то и ромите се размножават, ама не ги обичате особено...

30

Анонимен

преди 13 години

А второто дете тъкмо на 45-50 .. ако чакаш да узрееш , порастнеш , да имаш перфектните условия и да си милионерка .. никога няма да родиш !

29

Бо

преди 13 години

Да и като ходи на родителските срещи ще питат детето, това баба ти ли е или пра баба ти? Освен ако не е някоя запазеничка украинка, консервирала се с помоща на чернобил.

28

фифи до

преди 13 години

ало fifi, не пиши ако обичаш с името ми, то дори не ми е ник. Благодаря предварително!

27

Анонимен

преди 13 години

Това злато на снимката да е живо и здраво!

26

лулу до фифи

преди 13 години

аз самата не смятам да чакам до 50, не знам защо тикаш нещата в крайности. Но за човек като мен с желание да създаде нещо (освен дете) в живота си, по-подходящо е някъде около 35...поне така си мисля. Всекидневно гледам разни жени на по 25-6 години как буквало се борят с живота, за да има малкото какво да яде или облече...и майката започва да робува на битовото оцеляване, на нищо друго..понеже таткото отдавана си е бил камшика... затова АЗ ИЗБИРАМ първо стабилно семейство и работа,чак после бебе

25

Анонимен

преди 13 години

Чудно ми е до някоя друга като ........ не е хубаво нали се говори така ама кой ще го гледа това дете...