82

Любов

преди 13 години

Господ здраве да ви дава! Дано дойдат по-добри години за всички българи, където и да са по белия свят!

81

Aнтички Македонец

преди 13 години

Абе ти мислиш оти само ти си...неко си има и други работи.Како знаеш што се кажали оти ме питаш мене..А сега друго е прашеето тука ко колку ги гледа и верува на канал 5,това си е лично.Едно да ти кажам само,колко во Македониа има репресии према Бугарите,толко во Бг има репресии према Македонците.

80

Анонимен

преди 13 години

Когато става въпрос за Българин няма значение политическата окраска. Честито на Спаска и детето!

79

Анонимен

преди 13 години

хмм както и очаквах "Античкият"мълчи,винаги е така ударете ги директно и бЕгат като п...ки е,аз ще кажа на българите за поредната македонистка гнус-според нЕкой си новинар от Канал 5 в България се заплащала глоба от 120лв ,ако се запишеш по народност македонец?????това твърди в изявление пред каналОТ нЕкоя си Василка Цонева от Сандански,която СЕГА ВНИМАВАЙТЕ Е МАКЕДОНКА ОТ РОМСКИ ПРОИЗХОД хахаха а глобата е за всички,които откажат да се преброят,не за ромите,които са платени да станат "етнички'!

78

SV[T

преди 13 години

АЛЕКСАНДЪР МАКЕДОНСКИ...БЪЛГАРИН...ИЛИ МАКЕДОНЕЦ...ИЛИ ..ГЪРК..ДА СЕ ИЗКАЗВАТ САМО ЗНАЕЩИТЕ.....БЛАГОДАРЯ НА ИСКАЗАЛИТЕСЕ

77

бюрминистан

преди 13 години

Междувременно необходимостта от подобряване на отношенията между двете страни се увеличи след последните събития на преброяването в България. Македонските граждани ще плащат глоба, ако се впишат като македонци. Петров ще поиска отговор за това от своя колега, изтъква Канал 5.ВиВижте с какво ги зомбират бюрмаджийте.Ако мислите,че е лесно да си българин при такава шизофрения много се лъжете. Така че, браво Спаске и дано все повече българи от БЮРМ покажат твоята смелост.

76

баба Тонка

преди 13 години

Браво и на Димитър Стоянов! Той направи Спаска своя сътрудничка в европарламента , тя се ползва от имунитета на евродепутат и никой не може да я пипне.Отделно че всички изцепки на сърби и македонци срещу Спаска заминават директно в парламентарната зала, в комисията по правата на човека и т.н.

75

Гошо Тъпото

преди 13 години

Сигурно...заслуга има и Велизар Енчев от СКРАТ;преди година...лягаше и ставашесъс Спаска на...уста.

74

Анонимен

преди 13 години

до 75, ако ти беше на нейното място, ще ти е сигурно приятно за теб за напишат така, както твоя коментар.

73

Анонимен

преди 13 години

Чудесно, сега ще спрете ли да ни занимавате с нея?!

72

Баj Перо

преди 13 години

Е па оди си дома у МК и сери.....

71

БГ работник

преди 13 години

Браво на бьлгарите,че защитиха Спаска и детето и.А македонстващите се бьлгарискоро ще бьдат осьзнати от шиптьрите.

70

!

преди 13 години

Браво!!! Много се радвам!

69

Анонимен

преди 13 години

Антички македонецо/щом така се чувствуваш ок/искам,настоявам като участник в тази тема в български форум да кажеш какво съобщи преди 3 дни една от "античките"скопски телевизии а именно Канал 5 относно България и преброяването тук и ,ако имаш доблестта да го кажеш да НИ КАЖЕШ не заслужавате ли "шамари"от българите.Само гнусни лъжи,само обиди,само отврат по нас а човече знаеш ли колко са много потомците на македонски българи у нас???знаеш ли и ,че точно те водят битката с "античките"......

68

Античен Македонец

преди 13 години

И на мене ми се *** од чалга,мутри,корумпирани полицаи,русофили...

67

inatut

преди 13 години

браво... поне веднъж македония да покаже, че е по-близо до европа, отколкото до либия.. Нищо, че и либийците се имат за македонци..

66

Анонимен

преди 13 години

edna dobra novina

65

Баj Перо

преди 13 години

Ми се *** од македонци,омовци, удбаши и jугоносталгичари......аман

64

Античен Македонец

преди 13 години

А за што твоте бугарски брака ми а открадеа колата во центарот на Софиа и покасно ми бараа пари да си а вратам ?

63

KALT

преди 13 години

До антички македонец:Защо твоите антички братя ми изпушиха цигарите в немски арест? Кой си изтърва рейса мъртво пиян и му платих гаранцията?