95

Анонимен

преди 13 години

Мдам. Сърбите са големи войници, когато трябва да се тероризира невъоръжено население, защитено от 2 чети овчари с калашници - в Босна и в Косово.Единствената организирана военна сила, която срещнаха по суша - хърватската армия - ги изнесе за 2 месеца

94

Mkd - Turk

преди 13 години

mkd не се ядосвай братко. Остави ги тези който бълнуват за Македонците и ги припознават че са българи, и не знам си още какви.Това са хора неспособни по никакъв начин да си решат вътрешните си проблеми, особенно със демографският прираст. Не е тайна че Гюбрето с всеки изминал ден стават мнозинство в българия, и въпросните хорица отправящи претенции към Македнската нация и народ, вместо да се противопоставят на *** демографски прираст, с контра демографски прираст на раждаемост и правилни социални програми, предпочитат да си напазаруват на готово родени и отгледани хора, и ги възродяват насилственно против тяхната воля, за да ги вписват в стопяващата им се нация, и така да се борят със нежеланието им да се самовъзпроизвеждат, по естествен популационен принцип.До преди и аз съм робувал на тази велико-вулгарска догма че Македонците са българи. Но с времето само едно разбрах. Че това е една огромна лъжа и заблуда, в която съм живял, и си платих доста солено за това ми верою. Така че братчето ми. Не се ядосвай. Ти си се знаеш най-добре какъв си. И няма смисъл да се доказваш на хора неуки и невежи в историята и съвременната политика, че Македония е отделен държавен организъм от когото и да е било. Ами си карай живота и не се връзвай на остарелите им национализми и идеи на някой хора в българия.Тук просто има пазарна стойност национализмът на малцина шовенисти от една две партии, и се продава национализъм на парче. Така че не е нещо сериозно това с велико-вулгарският шовенизъм, че да го приемаш твърде на сериозно.Поздрави от близка Турция.

93

pachangel

преди 13 години

Евала на сърбите,пак ни показаха колко сме плоски.Докато нашите пишман наемници за жълти стотинки вършат мръсната работа на щатите сърбите сами си сключват договорите и знаят за какво си дават гъгът.Така е когато ни набутаха в тъпия съюз а ни управлява омбашията Уорлок.Преди години всичко ново влизаше у нас от Сърбия,те от много години обикалят света така че НАТО и големия евросъюз дето ни баламосват на тях не им трябва.Като ги бомбардираха ние лижеме *** на янките и накрая сърбите пак лоши.

92

Смърт на Кадафи

преди 13 години

Отличните и много опитните сърби, като се изправят срещу отлични и много опитни техни колеги главорези, се опикават като малки деца.Сърбите единствено са много итлични и опитни срещу невъоражени или слабо въоражени противници. Но изпарвят ли се срещу добре обучена и силно мотивирана специална част или армия, тогава куражът им се изпарява,Имаха възможност 1999 г. Сърбите да се докажат че са много отлични и опитни срещу Американците. Но много бързо издъхнаха още в първите дни на бомбардировките над Сърбия.Едно е да се биеш срещу невъоражени, или слабо въоражени и необучени хора в Босна сега в Либия. Но друго е да се биеш със силен и и добре мотивиран враг. Така че тези пикливи сръбски бесни кучета, който както е видно, са се скрили в Африка, само и само да не го преследват за военни престъпления от войните в бивша Югославия от военните трибунали, че да ми ги изкарват разните му там сръбски Циганя в Сърбия, че видиш ли! Кучетата на войната са най-добритев бранша, а като е точно обратното, супер страхливи пелтеци са.Кадафи просто вижда че няма да мине неговата наркоманска игра на велик и ядосан водач. И преди смърта си гледа да завлече колкото си може повече хора в гроба. За това! Смърт за Кадафи, и свобода и демокрация за Либийският народ.

91

mkd

преди 13 години

Do 94 NIE MAKEDONCITE nikogas ne sme bile bugari.NE mi e jasno kao vo denesno vrme ne mozete da go razberite toa!Nie sme razlicnio od vas,bugarite i od srbite!Poznavam mnogu bugari,prijateli i mislam dka ne mislite site isto,toa deka makedoncite sme bugari,Zatoa sto ne sme.Procitajte malku poveke istorija,ama nekoja druga,evropska,ne samo vasta da ja citate...a toa deka srbite se dobri voini,da se i toa mnogu dobri i si ja sakaat svojata drzava.Pozdrav do moite prijateli od Sofija-Kiko

90

Анонимен

преди 13 години

До 79"Сърбите може да са всякакви, но са поне патриоти."Сръбските патриоти са най-големите врагове на България и всичко българско, а ти си предател.Българите под сръбска окупация са били тероризирани по-зле отйколкото през турското робство.Освен това мразещите България македонисти, са сръбско изобретение. Те промиха мозъците на нашите събратя и ги направиха в наши врагове, и тази политика не е само от титово време но и от преди това.

89

Анонимен

преди 13 години

До 79"Ами американците да не да нямат. Само че вие им се възхищавате затова. Като влезнаха в Ирак и се правеха на великата сила, да не би да имаше въоръжени хора срещу тях. Дане би срещу тях да беше излязла редовна добре въоръжена армия. А в Авганистан?"Разбира се че имаше редовна и въоражена армия срещу тях. Не само това, но имаше и много добровоци ислямистки фанатици от съседни страни. Освен това армията на Садам преди първата война с американците беше 4-та танкова сила в света.

88

Анонимен

преди 13 години

А бе пич, България може да е била 5-та по растеж, но никога не е била 5-та по стандарт на живота. Реално сега имаме най-високия стандарт в историята на България.

87

Анонимен

преди 13 години

Samo ZARSTVO BALGARIA i TARNOVSKATA KONSTITUZIA ste ni varnat STANDARTA na NAI-BOGATA STRANA na BALKANITE i NA 4-5 MASTO v EVROPA i na 7-8 v SVETA,kakvoto IMASHE ZARSTVO BALGARIA...

86

Анонимен

преди 13 години

84 Българите не могат да пишат (геноциД), те могат единствено да дават акъл...

85

Анонимен

преди 13 години

Еми Парата си е пара това е ако не са сърбите ще са от другаде войната е мръсен бизнес сега забраниха оръжието за Либия и някой ще направи огромна пара да го докара до Либия това оръжие се си мисля че накрая пак едни хорас интересни фамилии ще си намажат филията дебело,обикновените либийци са като обикновените българи демек кучета ни яли,станах 10 революциии една след друга значи некой ги организира и за това трябвт много пари

84

Анонимен

преди 13 години

кадафи е диктатор лош човек готов да избива невини либици само исамо да седи на власт.въпроса е дали либиците ще живеят по добре и кой ще дойде на власт това е по важно хората да има какво да ядат и да не са болни.

83

Анонимен

преди 13 години

да сърбите нас са ни нападнали в гръб от страх през войната .от съседките си България може да разчита само на хървати може би на турци за гърците съм под въпрос защотото те са си гадни .българия трябва да е внимателна сега може да разчита слава богу и на европа ето затова ни ес.

82

VHack

преди 13 години

Има ли лошо ? Ако ми предложат хубави парички ще застрелям майка ми и баща ми ако трябва :D

81

....

преди 13 години

Сърбите не могат да воюват , те могат да правят единствено геноцит срещу безащитни хора .

80

българин

преди 13 години

До *** 79: Ей, твар миризлива, *** и без това насрания сайт от напъни да хвалиш Кадафи, сърби и всеки, който се тупа в гърдите, че е против американците, от които, явно, много те е страх. Ако толкова ти са мили либийските и иракски шибеци, тичай при тях да ги браниш от лошите американци. Ама се насираш от шубе и олигави орталъка от слюнки и плюнки. Колкото и да смърдиш, повече няма да ди платят червените ти господари.

79

Alex

преди 13 години

Как/къде/кой добива злато в България и кой обира печалбите?

78

Гацо

преди 13 години

За тези от вас които не са запознати със ситуацията да кажа . В АФРИКА особенно там където има злато и диаманти отдавна има часни армии главорези . Едни от най-многоброините са от Украина и България . Армията от БГ са организирани от времето на БКП и до ден днешен подържат определени режими за да финансират своите каси . Франция също има своите легиони и те виждат големи трудности с нашите маимуняци там . За това обаче в нашата преса не се говори както и за добивът на злато у нас .Вога газим жадни ходим заради шепа продажни простаци които в най-скоро време ще заличат от картата на света България

77

До 78

преди 13 години

Ами американците да не да нямат. Само че вие им се възхищавате затова. Като влезнаха в Ирак и се правеха на великата сила, да не би да имаше въоръжени хора срещу тях. Дане би в болниците които бомбардираха да не е имало деца и жени. Дане би срещу тях да беше излязла редовна добре въоръжена армия. А в Авганистан? Сърбите може да са всякакви, но са поне патриоти. Докато ние сме гъзодавци и предатели. Вярвай ми, че ако в Либия нямаше петрол всичко щеше да си е наред. Пак е заради интереса :)

76

Анонимен

преди 13 години

сърбите имат богат опит в кланета на главно невъоръжени хора и особено жени и деца справка от 1912 до 1999 година!