141

ДПС

преди 13 години

помним вторият мандат на СЕДЕФЧО с безбройните кючеци пред НДК-то и на въпроса на репортер към *** защо играе КЮЧЕК ,тя каза" много съм радостна за СЕДЕФЧО той наш призидент" а отстрани дърт *** обясни -сега почват тържествата цяла нощ! ето това е СЕДЕФЧО *** ДС агент пръв приятел на дон цеци ***

140

ДС,КГБ

преди 13 години

Вгледайте се в лицето на на стария чекист Гоце: он продължава да е "железният юмрук на партията". Та нали точно затова ги обучаваха навремето тия "бойци на тихия фронт", фронта на заговорите, на конспирациите, на интригите, на потайните злодейства. И добре, както забелязваме, са ги научили, бравос, Гоце! Кагебистката ти закалка си личи откъдето и да те погледне човек!

139

Анонимен

преди 13 години

Абе, на Гоце верно ли му е толкова сплескана главата? Какво казват от Позитано? А?

138

Анонимен

преди 13 години

гоце и боце - съсипаха държавата ни!

137

СЛОН

преди 13 години

Браво ДРУГАРЮ ГОЦЕ, браво фен на руснаците! Какъв пилитически титан с руски ШЛЕМ ще загубим след няколко месеца!

136

стоян

преди 13 години

Гоце, доноснико, недей да даващ акъл,ами слушай Велчев как говори за старомоден морал,подай си оставката,нека и бай Ангел да бъде президент за малко.А сега ти ми кажи какво разбираш от СРС,това е нова дума за теб,това не донос направен по стария начин,украсен с подробности за това за онова,абе твойта почва,номериран архивиран с ТВОЯ ПОДПИС.колко ли хора си патил на дръвника,колко ли съдби си съсипал само ти си знаеш и водещия ти офицер Митко Гестапото.

135

sofeto

преди 13 години

Откакто комуняците паднаха от власт изменкярина от Сирещник история почна да пише и акъл да дава!!!!

134

Анонимен

преди 13 години

гоце е един мършав, грозен и крайно беден селянин от село Сирищник, повръща ми се от него, как можаха ДС ченгетата да поставят такова нищожество начело на държавата

133

Анонимен

преди 13 години

ПРЕЗИДЕНТ НА РЪБЪ не е родолюбец.Той е защитник на руските и турски интереси.Срамувам се ,че имаме такъв президент,Срам,срам!Изобщо не ме интересува какво казва,той е бита карта.

132

Анонимен

преди 13 години

Гоце, Боце и Цеце да се качват на Трактора и да потеглят за Сибир! Оттам може да им организират и народополезна командировка до Северна Корея.

131

СТРАНДЖАТА

преди 13 години

Борисов с пълно право обвини Първанов, че за тия близо 10 години не е сложил 2 тухли една върху друга... - аз бих обвинил всички нас, че не се намери някой, който с тия две тухли да му сплеска топките...

130

Анонимен

преди 13 години

Хайде на предсрочни избори другари и другарки за да няма повече комунисти и ДС-агенти в парламента.

129

rumen221

преди 13 години

Приятели,Това не е мое, но е сладко..."Демократ: Попитали Радио "Ереван":- Подслушват ли МВР в България босовете на организираната престъпностОтговор :- Не! Подслушването и следенето на президента е забранено.

128

Анонимен

преди 13 години

Хихихи!Електората на ГЕРБ се състои от НАРКОМАНИ Ненапразно дописваха закончето за НАРКОТИЦИТЕ:)) Електората требе да папа!

127

rumen221

преди 13 години

Приятели,Така и не разбрахме - ОТКЪДЕ ЧЕСТНИЯТ КОМУНИСТ ПЪРВАНОВ ИМА ПАРИ ЗА ПАРТИЯ...???Виждам, че всички се обединихме около това...: Със стари фльорци, нов бардак не ставаи "Името на Президентската партия е "етикета" и, и като такъв, той трябва да отговаря на формата и съдържанието...Формата, която ни бе представена, чрез имената на активистите, показва, че са включени доскорошни активисти-динозаври с незаконни багатства, от целия политически спектър... или по-точно от сивия олигархичен спектър, на всички партии от 20 години насам- Първото което ми идва на ум е, че партията трябваше да се казва...:"БЪЛГАРСКИ ТЮРЛЮГЮВЕЧ"- Обаче абревиатурата е друга..., затова имайки в предвид съдържанието (качествата) на активистите, целите им (продължаващи грабежи и пълна дясна безалтернативност) и формата на Президентското умотворение (мафиотска структура с партийна регистрация) отких..., че точния прочит на абревиатурата е...:"АЛЧНИ БЕЗСКРУПОЛНИ ВАМПИРИ"- Криха се по дупките, от зъбите им тече човешка кръв и се боят от "осветяване"...Някой да е чул до сега за някаква идеология на тази партия... или на политическото недоразумение Ефенди Първаноглу

126

rumen221

преди 13 години

Приятели,Брей, че лоша власт дойде... Натискат независимата преса, дори без капка срам и свян посегнаха, както на Символите на червено-синята Демутрокрация... - Борчетата..., така и на Светая светих на комунистите Октопода на Държавна сигурност!!!- Сега пък искат и да ги съдят в специализиран съд Не власт, а терористи...! Вярно, че специализирания съд е форма на Специално уважение, но пак си е съдИзгониха работарчетата на ДС, от "работните" им места - магистралите и отвличанията...Посегнаха на бентлитата им..., запорираха им къщите-прогимназии..., разбиват им "честната" търговия с наркотици и контрабандни цигари..., развалят заменките, разбиват схемите по ДДС, дори на бинзиностанциите им (без касови апарати) посегнаха...Сега пък Специализиран съдКъде е тук човечността..., правата на човека... Протегнали са с грубите си лапи", дори към Личните им съдии и прокурори..., че и към имотите на "бедните" им дечица по морето и покрай язовирите... Явно на тези "кръвопиици" не им стига, че изгониха "личните" им полицаи и митничарчета, посегнаха на дипломатчетата им, а напоследък налитат и на ЛИЧНИТЕ ИМ ДАНЪЧНИ ИНСПЕКТОРИ...Какво доживяхме, боже-е-е, какво доживяхме... Да опозоряват така символите на прехода...!!!- А момчетата аха, аха, да преминат в "бялата икономика"... и какви данъци само щяха да си плащат... По 20% от "магистралните" заработки..., по 30% от отвлечен душманин..., па като от новата власт не искат част от парите, както прибираха досегашните управничета, можеха да ги внасят в хазната...- Дори от ДС, аха, аха партия да си направят с просветителското име АБВ, вместо да бият с чукове и да гърмят с бомби, ама йок, е, по някоя и друга бомбичка пред някой вестник, колкото зо тренировка можеДобре, че още не са посегнали на хилядите фалшиви казина... Все пак трябва да уважаваме чуждестранните и нашите "честни бизнесмени"..., а не може да оставим нашите съвсем без доходи...Дечица хранят...!!!

125

СТРАНДЖАТА

преди 13 години

Призив:Всички другари - с прикачени СРС-ари...

124

Анонимен

преди 13 години

Първанов ще остане в историята като първият Президент изкарал пълни два мандата:)))))) Боко ще остане с Мишо Бирата и рахитичният митничар:)

123

rumen221

преди 13 години

Приятели,Като ще казваме истината, да я казваме цялата...1. Истина е че: - "...Той цитира данни на Върховния касационен съд, според които подслушването се е увеличило трикратно през последните години."2. Но ИСТИНА е и че: - Според незавсими изследвания - "Корупцията сред чиновниците е намаляля ДВА пъти, ДДС измамите ЧЕТИРИ пъти и ИЗОБЩО няма поръчкови убийства и грабежи по матистралите и чейнджбюрата...Та като говарите ефенди Първанав, казвайте не просто истината - казвайте яЦЯЛАТА!!

122

Анонимен

преди 13 години

ЕДИН Е ГОЦЕ ПОМЯРА И ЕДИН ЩЕ СИ ОСТАНЕ В ИСТОРИЯТА