23

Бравос !

преди 13 години

Докато полицията се е занимавала с *** секс игрички и перверзийки, в съседното село *** са заклали 2 бабички за по 5 лева.

22

До 1

преди 13 години

Какви инициали?Направо трите имена и адресите,като не може милицията,народа да ги оправя!

21

Анонимен

преди 13 години

Е,стига вече с тия ***,и *** им ПРОСТОТИИ!

20

Анонимен

преди 13 години

Сигнализирано е, че коментарът е против правилата на сайта. Проверява се от модератор.

emigriral sam ot bg mnogo otdavna i ve4e sum siguren 4e ot bulgarite po dolna i po gadna mazna nazia nyama.da vi ebat maikote

19

Потап

преди 13 години

No.10:Краденето на булки не е ромска традиция! Например за "крадене" на булки говори и Хайтов в "Мъжки времена" (а неговите герои не са ***). Също според легендата основателят на Калофер - Клифер Войвода и неговата дружина, след като се установяват (днешен Калофер) си крадат жени от близкия град Сопот.Просто другите етноси отдавна еволюираха и днес краденето на булки е само история, но *** етнос (или поне част от него) явно още е в ранното средновековие и с пълна пара продължават.

18

GERB

преди 13 години

Smyrt za otvlichaniata !

17

еее...

преди 13 години

А бе майка им стара на прокурори, ченгета и т.н. защо след като е залавян за трафик на хора е пак на свобода *** мръсен и сега какво 72 часа хаха айде стига дразня се вече, ще кажеш, че ни е в кръвта да седим и да си мълчим, пу *** и *** и турци та и българите май сме най много за бой

16

Анонимен

преди 13 години

"Склоняване е когато момичетата проституират по собствено желание без принуда."То при *** проституцията си е занаят, също като кражбите, т.е. нещо напълно нормално, никой не ги кара насила.

15

Анонимен

преди 13 години

NA42 STAVA ZA DONOR

14

до редакцията

преди 13 години

СТИГА С ТИЯ ПОЛИЦАИ! ОБЩЕСТВОТО НИ НЕ Е САМО ОТ ПРЕСТЪПНИЦИ, А ЗА ОСУЕТЯВАНЕ НА ПРЕСТЪПЛЕНИЯ НА ПОЛИЦАИТЕ ИМ ПЛАЩАТ ЗАПЛАТИ. ТОВА ИМ ВЛИЗА В ТРУДОВИТЕ ДЛЪЖНОСТНИ ХАРАКТЕРИСТИКИ.ПО-ДОБРЕ ОТКРИЙТЕ РУБРИКА ЗА РАБОТЕЩИТЕ С НЕМАРГИНАЛНАТА ИЗВАДКА ОТ ОБЩЕСТВОТО - ЗА ЛЕКАРИ, КОИТО ОСУЕТЯВАТ СМЪРТ НА ПОСТРАДАЛ ИЛИ ПАЦИЕНТ, ЗА УЧИТЕЛИ, КОИТО ОСУЕТЯВАТ НЕГРАМОТНОСТ НА МАЛКИ ДЕЦА. НИЩО, ЧЕ И НА ТЯХ ТОВА ИМ Е РАБОТАТА. ЩОМ НА ПОЛИЦАИТЕ СЕ РЪКОПЛЯСКА АКО РАБОТЯТ, ТО И ЗА ОСТАНАЛИТЕ ПРОФЕСИИ НЕКА БЪДЕ СЪЩОТО

13

Анонимен

преди 13 години

Хайде пак поредната новина за ***...

12

Анонимен

преди 13 години

"КУЛТУРНИ" особености на ***(турския)етнос ХА ХА ХА

11

Анонимен

преди 13 години

Това е гадна дискриминация на "нашего брата"! Откъде накъде полицията ще пречи на спазването на културните особености! Че вече и в медиите се появи тоя случай, та ще се наложи двамат да бъдат поне условно наказани за спазването на обичаите си... И после кой ще гласува за ГЕРБ? А?

10

Eдин Човек

преди 13 години

Краденето на булка е "ромска" традиция.Много от традициите на тази сбирщина са противозаконни. Трябва делата им да се криминализират и да се налагат ефективни мерки.Странно защо не се споменава, че подобни деяния са нещо нормално за етноса им.

9

Анонимен

преди 13 години

DO 5 MANDRITE I CARKVITE SA DRUGA TERITORIA BSP

8

...

преди 13 години

Стига сте го писали склоняване към проституция. Склоняване е когато момичетата проституират по собствено желание без принуда. Повечето жени, които проституират го правят под заплаха, което вече си е чист терор. Сутеньора трябва да бъде съден за тероризъм, не за склоняване...

7

Аз

преди 13 години

42 годишна булка? За 32 път ли я женят?

6

Анонимен

преди 13 години

тая не е ли дърта за булка? те на 25 са вече баби ,тая как така е останала дърта мома

5

Анонимен

преди 13 години

ГЕРБ се грижи за електората си! Виж убийствата във Врачанско не може да спре, ама там не са ***! Другаде дори охрана им дава, като разграбват мандри!

4

BSP

преди 13 години

POGAZVATE PRAVATA NA IZBIRATELITE