44

Анонимен

преди 13 години

Не мога да разбера ,защо този вътрешен министър винахи е ухилен като *** ,сигурно всичко му е пълно и равно /джобовете.../

43

Анонимен

преди 13 години

Министърът добави, че е подписал искането за СРС, при което е бил подслушван и директорът на агенция "Митници" Ваньо Танов.Ама нали не беше го подписал?Плащай си денъците народе и викай УРА . Май такава се оказа нашата съдба.

42

Анонимен

преди 13 години

Прозрачност се постига не с невидими експерти, а с публикуване в публичното пространство на пълни отчети от всяка институция за извършеното от нея. Целта на това е хората да могат да оценят работата на държавните служители, както и да се осъществи обратна връзка. Осигуряването на прозрачност е преди всичко механизъм за контрол от страна на избирателите. А дефиницията на Борисов просто оправдава наемането на още 'експерти' и всякакви други щатни служители на бюджетна издръжка.

41

Анонимен

преди 13 години

бойко не е агент буда, а агент буда/ла/. кто замазва за срс-та по лошо за него става.

40

Анонимен

преди 13 години

РИТАМЕ ТОПКА ПО ОБЕТ А? А ЦЕНИТЕ РАСТЪТ, ДОХОДИТЕ НА ХОРАТА ПАДАТ..

39

Анонимен

преди 13 години

Боко не беше ли ти който каза, че когато двама се карат , трети печели:)))))

38

Цербер

преди 13 години

34 Не си адвокат на Бойко и аз нямам намерение да го нападам, ама в Турция за 2009 има над 10% растеж на БВП, а за 2010 е над 11%. РВЕ избяга от България и отиде в Турция, изобщо не коментирам междуфирмената задлъжнялост която се увеличи неимоверно. В момента държавата се разплаща с бизнеса за 1,5 години а ДДС иска веднага.

37

Анонимен

преди 13 години

А стига с тия полицейски истории бе! От две години само СРСта, БОР Чвори, БОРКОРИ, кой задържан, кой ще задържим, какви системи сме въвели за контрол...аман бе. Не бяха шерифи не беше чудо!!!

36

Д-р Лекува Герболеза

преди 13 години

"не може да се подлагат на съмнение евентуалните професионални качества на хората, които премиерът Бойко Борисов е избрал." Да започнем с изброяване: Румяна Желева, Калинката от земеделският фонд, Първият министър на здравеопазването, вторият министър на здравеопазването, Цветан Цветанов. Още да изброявам ли? Защо да не може да се подлагат на съмнение професионалните качества на избраните от Тиквата те се доказват като пълни *** нали?

35

припомни си ги е сам

преди 13 години

Диаметрално противоположни' е термин от марксиско-ленинската философска теория на комунизма.

34

до 28

преди 13 години

Не искам да съм адвокат на Тиквата, но разтежа при предишните правителства се дължеше на евтините банкови ипотечни и потребителски кредити. Сега кредитирането се затегна, защото е рисковано за банките да отпускат кредити и ситуацията се влоши. Това е пряко въздеиствие от световната иконмическа криза. Нека това да стане ясно, за да е честно просто към Тиквата, който има много причини за да лежи в затвора, но за някои неща просто няма вина, както и предишните правителства нямат заслуга !!!

33

Сион

преди 13 години

E Това е еманацията на днешното управление..Събирай противоположни хора дето не могат да се гледат и търпят , съответно и работа не могат да вършат , само и само да се хулят един друг и ти да си добре..Не държавата - Тикварника да му е добре..Имотния лалугер какво да го коментирам - не виждал нишо нередно да е МВР шеф и министър и шеф на предизбоен щаб..Божкеее след на земата да си прибереш вересиите.

32

мнителен

преди 13 години

Когато закопчат с тяхна помощ някого от *** чак тогаз ше им повервам, че са необходимост.

31

987654321

преди 13 години

я! боко научил нови думички - диаметрално противохоложни! :))))) напредва момчето, до края на мандата току виж почнал и да чете

30

Анализирай това

преди 13 години

Боко е некадърен управленец. Не БОРКОР, а ФБР и ЦРУ да дойдат в България пак ще си останем най- мафиотизираната и най- корумпираната държава в ЕС, защото ние българите нямаме гражданско общество и търпим гнусните ченгесарски номера на бивши мутри, на вифаджии и на тем подобни псевдополитици и държавници.

29

Метро Голдуин Майер

преди 13 години

"Тиква с часовников механизъм"

28

Анонимен

преди 13 години

И трите предни правителства на СДС, на НДСВ и на Станишев повишаваха заплати и пенсии, привличаха инвестиции и имаше растеж. Сега има само скандали и милиционерщина.

27

Цербер

преди 13 години

Щом пенсионерите реват, щом студентите и учените реват, щом онкоболните и докторите реват, щом тютюнопроизводителите, животновъдите и железничарите реват, значи вървим в правилна посока. Май сме тръгнали по пътя на Либия

26

искащ да емигрира

преди 13 години

Петко Сертов бе назначен от Боко да се бори с корупцията ??? Не, Боко не е в добри отношениа с БСП и ДПС НЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕ ??????БКП пак са едно задружно семейство !!!!!!!!!!!!!!!!ЧЕСТИТО, ГЛАДНИ, БЕДНИ И МИЗЕРНИ СЪНАРОДНИЦИ !!!!!!!!!!!!!

25

Анонимен

преди 13 години

Вън търговците от храма !