137

галактика

преди 13 години

Започва нещо, което е започнало през есента на 1917- та година / може би / ---- Защо отново се допуска това - историята беше ли забравена, или не беше разбрана

136

Дедо Йоцо гледа

преди 13 години

Ами тия кой ще ги храни, бре!!!

135

anonimen

преди 13 години

ey 137--*** smotan----vsi4ki vqa sveta znaqt 4e dedata na tay nare4enite balgari i ungarci sa tutcite--vieste prieli xristiqnstvoto---tova ne ozna4ava 4e ne ste turci--vsi4kşi tay nare4eni balgari i ungarci sa t u r c i...qsno...

134

хай буй

преди 13 години

преди малко гледах "fair game" филм с Шон Пен.потресаващ филм...тъкмо по темата..гледайте го!!!ако има някой който още си мисли че такива протести и митинги стават случайно значи живее на друга планета..и нас така ни обуха първо 90 после 97 година..и така си свършихме..

133

Българин

преди 13 години

Дали ще наденат Американския кочан като нас? Ние заменихме Руския кочан с Американския.

132

Анонимен

преди 13 години

най-лошото е че след тези "революции" на влсат могат да дойдат ислямските фундаменталисти

131

Анонимен

преди 13 години

127-Върви си пии хапчетата ,***.Какви турци сте вие?Българската земя ви храни от поколения,неблагодарници.Ти лично можеш ли да кажеш от коя част на Османската империя са се довлякли тук твоите предци?Колко поколения сте в България и всичко което имате е тук,но не те обичат Турция,която никога не е направила нищо за тях,цели поколения-нищо!

130

Владо

преди 13 години

Щом хората се решили значи е време Кадафи да си ходи.На какво прилича това да избиваш собствения си народ като животни 200 човека за няколко дни то си е като на война.Либия добива един от най-каствения петрол в света а държавата не прилича и малко на Обединените арабски емирства защо трябва народа да живее в мизерия а само единици да печелят от природните богатства на страната.Жив комунизъм.

129

Българин

преди 13 години

Те може и да са ***, но поне не прекланят глава пред запада като нас, българите-християни. Поздрав:Спи един народ блажено, по форумите драска.Спи народе омерзени, завинаги заспи!А през това време в две далечни държавихората се борят за живота, свободата.Спи българският народ от скотове.А тази зима пада снегъти ни полазва гладът!и напомня за Жан Виденовата зима.

128

Анонимен

преди 13 години

Американците сега доволно потъркват ръце и си мислят "Къде го чукаш, то къде се пука!?"войни правиха, оръжия за масово требене измисляха, а то един фейсбук трябвало да им пуснат :)само се чудя под каква представка ще се окажат там след месец, да им помагат с временни правителства и безплатни съвети ;)

127

KALT

преди 13 години

*** Га.

126

за добричлията

преди 13 години

Че как? Аз не съм турчин и не смятам да живея там.Те ще се оправят сами.А може би за тях ислямското управление е много по-справедливо от корумпираната им демокрация и демократични турски политици.Натрапени от християнска Европа.Ако ходжите предложат по-добро управление на комшиите,много ясно че всички турци ще бъдат за тях.А ний си живеем отделно и нас не ни засяга,какво управление ще си изберат.Това е демократично право на избор.

125

хай буй

преди 13 години

аха...иде новата война...откога американците се чудят как да нападнат либия..ей го де е момента..

124

Хейтър

преди 13 години

Основният им проблем е ислямът - религия на фанатиците. Но щом и самите *** започнаха лека-полека да се осъзнават, значи вървим напред и нагоре.

123

До 119

преди 13 години

За какво им е да ровят пясъците за оръжие, в тези страни още от деца им слагат калашник под възглавницата да ги пази от таласъми и инфидели :)кадафи е ***, кой знае как се чувства сега, като шефовете на полицията и религиозните лидери до преди седмица са *** Г-ъ, а сега ми забиват нож.

122

Овен

преди 13 години

Е, браво - сега освен *** и арабите ли ще храним!Ето за къде отиде джакпота от тотото!!!

121

anonimen

преди 13 години

turcite vav BG iskame Evropa d astane tursko a ne Turciq evropeysko--qsnalive be pobalgareni turci

120

Анонимен

преди 13 години

Англоамериканските петролни компании ще спечелят най-много от арабските революции.

119

добричлия

преди 13 години

121, знаеш ли как ще те закасае, бедна ти е фантазията

118

DN.

преди 13 години

GORKITE ARABI -- ZOMBIRANI, MANIPULIRANI OTVAN. A POSLE WTE GLADUVAT KATO NAS.