129

Един Българин

преди 13 години

Детските могат да бъдат и 30% от МРЗ без преструктуриране на бюджета, но да се изплащат ако семейството има до три деца включително. Който има повече да му се спират всички детски (освен в случай на близнаци, тризнаци и т.н. накрая). Щом има значи може да се грижи за тях!

128

към 131

преди 13 години

Между другото по нейно време и децата от домовете ходиха на море през лятото и самите домове за деца придобиха европейски вид. Човек трябва да се научи да отсява зърното от плявата, а не като зомбиран да повтаря само лошото. Ако нашите политици умееха това сега щяхме да сме далече от днешната действителност. Не съм и фенка, но ако не виждаме истината нямаме бъдеще. Така ще се въртим вумагйосан кръг като кучето което си гони опашката.

127

мирослав

преди 13 години

Комунист и срам нешто си се объркал

126

:-)))))))

преди 13 години

ama tazi *** ne e li v zatvora?

125

Petko

преди 13 години

Da gi bqha uvelichili dokato bqha na vlast!

124

Danko

преди 13 години

Ясно! Крадливка е събрала червените клакъори на семинар, за да им обясни как да питат за апартаментите на Цветанов и сега е скука във форума. Нито един коментар в нейна защита.

123

ваня

преди 13 години

че има увеличения на цените спор няма,но бабата която заведе ненужно на море възрастните хора за да опапат едни пари хората с хотели на морето не искам да се изказва.да беше поне завела деца от домове,а тя естествено гласоподаватели.мам.........ви политици всички сте крадливи

122

ivanina-j

преди 13 години

Това наглостта е безгранична.Когато са на власт/говоря за всички предишни, без изключение/водят политика на геноцид спрямо собствения си народ.Изживяват се като богоизбрани, не се сещат, че този народ ги е избрал и той може да ги свали, а като паднат изведнъж се сещат колко бил труден животът и на децата, и на пенсионерите, и т.н. и стават едни радетели за права и блага, просто да се чудиш това същите хора ли са или не са.

121

тошо

преди 13 години

тая крадла и лъжкиня да си продаде тоалетите които струват милиони и ще увеличи пенсиите и социално слабите ще нахрани.не се ли срамува да ходи още в парламента и да се показва по телевизиите.кога ще я осъдят за откраднатите милиони?????????

120

Анонимен

преди 13 години

Най краткия виц: "Масларова си купи чанта за по малко от 2000 лв."

119

bog

преди 13 години

тая кукумяека да варне милионите за да има на пвнсионерите а не да иска пак да ни заблуждаеа че мисли за хората,,,,,,ТАЯ МАФИЯ МИСЛЕШЕ САМО ЗА СЕБЕ СИ>>>ТРЯБВА ДА СЕ ЗАСРАМЯТ И ЗАВРАТ ГЛАВИТЕ СИ В ГьЗА

118

Анонимен

преди 13 години

ОЩЕ ЛИ ГО ПОКАЗВАТЕ ТОЯ ШАРДЕН?

117

BSP

преди 13 години

DA NATISNEM POPOVA MNOGO NI BAVI

116

леля

преди 13 години

Аре пак да толерираме ***!За 5-6 чавета една заплата !

115

bg

преди 13 години

taja *** OSTE LI NE E V ZATVORA POMIJARKA DOLNA ZATVOR

114

Анонимен

преди 13 години

А-А-А не мога да си изчистя сега дисплея от лой, как можахте да лепнете тая мазната мутра на масларката ?!?

113

дончо

преди 13 години

тези сега се сетиха - като е приет бюджета вече...аман от популисти... на мен не ми пука дали ще увеличат детските, щото аз съм богат - работя и се осигурявам на реална заплата, жена ми също. Кво ще стане - пак пари за ***, че идват избори... мамка ви комунистическа...

112

Водач

преди 13 години

Водач на бунта е Масларова. Тя е честна, неопетнена, с отличен имидж в обществото, неподкупна и всеотдайна-отдадена към хората и техните пари.

111

Говедарин

преди 13 години

Ъх, по таа па и мърсола не бих си фърлил...Толку ми е гнусна

110

Анонимен

преди 13 години

Време е да разваляме седянката!