78

морски

преди 13 години

Мисля,че сам Танов си ги е правил тези записи.И когато му се ,,разклати-ха"краката сам ги е пуснал.

77

Анонимен

преди 13 години

*** обикалят като лешояди лозята и селата около Плевен от много време насам, за да търсят самотни старци, чиито имоти могат по-спокойно да претарашат. И в двата случая става най-вероятно за нещо подобно. Апашите обаче са били изловени от стопаните, след което се е стигнало до фаталния край. ЕЕЕЙЙ ЦВЕТАНОВ ТРЕПЯТ ХОРИЦАТА КАТО МУХИ БЕ .... ДА ТИ Е... А АКЦИИТЕ - КИЛЪРИ, МИЛЪРИ , ОКТОПОДИ , ДЕДЕСАРИ И Т.Н. - СМОТАНА РАБОТА, ТРЯБВА НАРОДНО ОПЪЛЧЕНИЕ ДА СИ ОРГАНИЗИРАМЕ МАЙ

76

Т.Ж.

преди 13 години

Аман от *** ченгета, лошото е че и нас правят на балъци.

75

Анонимен

преди 13 години

Да! Записите са манипулирани, демек презаписани и съдържанието e автентично:)))Що се отнася да грандиозните успехи в борбата с престъпността вече излезнаха и дурги данни:-Първи сме вече на Балканите по престъпност и- 33 сме в света по престъпностГолеми успехи имаме в борбата с престъпността:) Май само ГЕРБ ги вижда:)Хайде сега герберите да преброят убитите през миналата седмица! Ще им помогна - 3-*** са във Врачанско, има в Шуменско, има и.......! Хайде добавете гербери! Нещастници!

74

до Бай Тошо

преди 13 години

Комунист ли си и с крива и с права ракета космоса не можеш да го стигнеш, щото не си програмиран на тия чистоти. А каквото и да искаш и колкото и да можеш има една сила която решава дали да стане- Господ, ама като си комунист, това няма как да го знаеш.

73

PETROFF ON

преди 13 години

CVETAN - OFF, BORIS - OFF.....GERBERISTI....4AO, 4AO....6TE SE BROIM NA IZBORITE MILI MOI!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

72

Венсеремос

преди 13 години

До АнтиБСП На теб май ти убягва основното - ГЕРБ ОБЕЩАХА И НАРОДА ЗА ТОВА ГИ ИЗБРА за да спрат с БСП/ДПС/СДС практиките на корупция и покриване. И сега лъжат нагло. За това трябва на полиграфа. Че БСП/ДПС/ си редят нещата и си цоцкат от време оно е ясно. Ама ББ и ЦЦ лъготят сега и излъгаха народа дето ги избра. Това е!

71

чака ШУТ....

преди 13 години

Абе и при Желева така беше, трудно, тегаво, шикалкавене ама я изритахаха та и наш Цвицки ша си фане пътя ама чака ШУТ....

70

Анонимен

преди 13 години

Цецо, Дянков и Фидоса,шапка май кроят на босаалчни, *** и дебелимного нещо май са смеликато риба, рак и щукада се махат те от тука!!!

69

Тодор

преди 13 години

до 70: Ще го кажа по два начина: На крива ракета космоса й тесен, и втория: Който иска (и може) намира начин. Който не иска (не може) намира оправдание.

68

национални герои

преди 13 години

Абе да слагат на полиграфа говорещите и да се разбере верно ли е говореното и ако е верно износителите на СРС-тата да стават национални герои... това му трябва на народа, истината, а не замазване на случая....

67

до 66

преди 13 години

Приятелю разбирам те , че ТИ си по-важен от НИЕ. Ама не съм съгласен, че свестни хора няма и стига с това "кой да сложим алтернатива няма". От медиите ни затрупват с излишни кадри и информация за стари муцуни , ама нов бардак със стари *** не се прави.Има и качествени хора , ама трябва да измрат децата на *** за да дойдат те - различните.

66

Тъпо

преди 13 години

до След Кадафи: На тебе кой ти пречи? Излизай си на улицата, щом те влече.

65

А съдържанието ???

преди 13 години

А какво става със съдържанието на разговорите ??? Имало ли е лобизъм за фирми ??? Кога Танов, Цецо, Бойко, Дянков и Фидосова ще минат на полиграф ??? Май се отклонява вниманието от същността на въпроса и се сплашват тези които знаята - типична мутренска работа.

64

АНТИГЕРБ

преди 13 години

Защо не сложат Цветанов и Борисов на детектора на лъжата?Другото е само замазване на ситуацията.

63

Дедо Гаджа

преди 13 години

Цецо, първо се записват, записите да се предават на прокурорите, които да ги прослушват и да решават кои да се запазят, кои да се свалят на хартия и кои да да бъдат унищожавани. Нека който поръчва СРСта да отговаря и за тях! Инак - куче влачи - диря няма!

62

Анонимен

преди 13 години

Кой ми *** в гащите????

61

след Кадафи

преди 13 години

време е да излезем на улиците и тук

60

Анонимен

преди 13 години

Това е последната медийна излагация на Цветанов преди оповестяването на резултатите от проверката на имотите му. Нека си дрънка.

59

Анонимен

преди 13 години

И като слушате кво толкова чухте?Ама треперите от страх да не ви чуят вас,нали?