51

Berliner

преди 13 години

Не искам да ви притеснявам излишно, но Лиляна/Кримена е малко по-интелигентна и по-грамотна от всички вас заедно. :)

50

avatar

преди 13 години

Лиляна, за Левски не говори!!! Безкрайно много си далеч от него! Просто когато си помислиш за него замълчи поне една минута, това ще е достатъчно!

49

елена

преди 13 години

Аватар, тя навярно се срамува, че е българка!! Забравила е откъде е ! Зле е момичето!!Парите са важни, но не е разбрала, че не всичко е пари!

48

avatar

преди 13 години

Лиляна, не ме интересува колко взимаш на месец, интересува ме когато споделиш че си от България ......гордееш ли се????

47

Анонимен

преди 13 години

търсили са огънче,ама нейсе..

46

весела

преди 13 години

"Omoliavam Ta da si pishish idin " " idin " - горката, тя направо е неграмотна!! На колко ли години е горката американка???? По-добре си стой в Америка!!! Нямаме нужда от неграмотници!!!

45

От чужбина

преди 13 години

Такива хора като Лиляна са срам за България. И аз живея в чужбина и виждам колко проблеми имаме в България. НО никога няма да се откажа от България, винаги си оставам българин. Гордея се, че съм българин, защото именно в България съм се оформил като личност, там са моите родители и приятели, там съм израстнал, там е била първата ми целувка, първата ми любов...

44

Анонимен

преди 13 години

Да Кремена, работя. Стига човек да има желание може да направи чудеса в БГ-то. Жалко че сме се прославили с лошите неща по света!

43

Анонимен

преди 13 години

Следя диалога с интерес. Даже не знам каква е статията отгоре. Обичам да чета форумните изяви.

42

мая

преди 13 години

Под нивото ми е да комуникирам с Лиляна!!! "Unizitelno e da si bulgarin ponejkoga."Познавам българи,които живяха доста години в САЩ / около 15 г./, и се върнаха окончателно в България - говорят за плюсовете и минусите на американското общество, но такова отношение към България може да е само срам за хора като Лиляна!!

41

Анонимен

преди 13 години

От мизерията сте се озлобили. Какво са ви виновни Кремена и Лиляна? Бъзикат се с вас, а вие се връзвате. Освен това ако не ви се мизерствахващайте самолета ии автобуса. Не е невъзможно да си намерите място в друга страна. Нали се глобализира света сега.

40

катя

преди 13 години

osilia??? Matimatika??? наистина са много зле!!! Самочувствие без покритие!! Много важно, че живеят в САЩ!!!

39

аз14

преди 13 години

Абе що не ви по праскам у черния дроб и Кремени и Лиляни на майка ви у гробищата у гадовете незадоволени!!!

38

avatar

преди 13 години

Малеееее, срам нали?

37

avatar

преди 13 години

Искам само да попитам Кремена и Лиляна: Приятно ли ви става когато ви попитат- от къде сте? И вие трябва да отговорите : от България???

36

мая

преди 13 години

Лилянке, много ти е зле граматиката!!! Не си се образовала достатъчно!! Запази си коментарите!! Никой не се интересува от мнението на самозабравил се българин, ако можем да те наричаме още така!!

35

avatar

преди 13 години

кремена, и ти си мн отворена за мизерстващия народ от далече- лесно се коментира! Ела тук да те видим как ще я караш? А не забравяй че и ти си чадо на тези....'МИЗЕРСТВАЩИТЕ"!

34

Анонимен

преди 13 години

Кремена се бъзика с вас, бе ***!Скучае и се бъзика.

33

avatar

преди 13 години

Лиляна, щом си учила в Берлин, а сега работиш в Щатите, значи и ти си комунистическо чадо. Бери си там успехите и не поглеждай насам! И ние не се интересуваме от теб!

32

KREMENA ST ZAG

преди 13 години

ES IST UNGLAUBLICH WAS FUER EINE MISSE UND SCHREKLICHE HORDE IHR SEIT---FUERCTERLICH......EIN MISERABLES VOLK.....GERADE DESSWEGEN SEIT IHR SO IN DIESER SITUZION.......MAN SOLTE ARBEITEN UND NICHT NUR LARRI-FARRI SCHREIBEN......Bodaliti sa f Foromidti.....Tas Liliana akal niama t4i sa zanimava s Vasz tug-detu sti PANELKOFDTZI..Ma,hai,da ni va ubijdam.:==.LILIANA,DEAR LASS-STAY AWAY FROM ALL THEM SAPS HERE....if you would...