38

Анонимен

преди 13 години

"Препоръчайте. 21 души препоръчват това."Ясно ми е, че от тази помия фейсбук печелите някакви парички, но на някои новини просто не върви да има "Харесва ми" и "Препоръчайте", най-вече за черните такива.Онзи ден починал някой "Препоръчайте". Днес момче скача от третия етаж "Препоръчайте"...

37

Анонимен

преди 13 години

Не е имало други ученици?! айде бе! Пом.-директорът през цялото време е била там и е сигурна, че момчето е скочило само?! Да бе, да! Естествено е да твърди подобно нещо....а реномето на училището?! НЕЩАСТНИЦИ!!!Момко, оправяй се, че имаш живот да живееш!

36

Аматьорка

преди 13 години

Преди 15 години на отличниците пак не се гледаше с добро око, пак трябваше да си в някаква групичка, че да си сред "силните" на деня. Виж какво момче, нито завистта, нито злобата, нито това, че може би се чувстваш различен не трябва да те спират да вървиш напред в живота. А напред не означава надолу през прозореца.Другият път, ако ти хрумне нещо такова, направи го с бънджи, а ако се усетиш неоценен, нестимулиран, обиждан, отритнат или каквото и да е...тегли им 1 майна. Ти можеш! Те -не.Успех!

35

към 35

преди 13 години

И това се случва. Ако си бил син на директор и връскар ама ти лично за нищо не ставаш! Все един ден ще се намериш зад борда.

34

пидразин рунтаффф

преди 13 години

родих се директор пък сега живея в колиба

33

До № 10

преди 13 години

Ние в провинцията ядем доматите с колците?!! А вие в София не знаете как изглежда това което ражда домати! Ако в провинцията се пишат талкова лесно шестици, как така пак с отличен дъщеря ми завърши бакалавър в София и пак с отличен магистратура в Белгия? Който може го може мой човек! Не е важно къде си роден а какво представляваш. Родена съм в колиба ама съм 20год. директор! Е и?!?

32

Патриот

преди 13 години

Училището е опасно място ,затова прекарах ученическите си години в кафенетата края него където бях в безопасност!

31

Genadi

преди 13 години

WHY?...Ти си бил голям талант бе,как измисли всичко това? :? Да не си от поколението индиго,форумна принцесо?!Не ти пука за мъката на хората ами ги съпеш без да подбираш!***!Колкото до момчето,бързо възстановяване!

30

sas

преди 13 години

Може пък да живее в блоковете до съборения *** блок и да му е писнало от *** набези. То в Ямбол *** да си, не отличник.

29

NE4O

преди 13 години

abe nikoi ne znae to4no kakva e pri4inata..pak i da znaete kakvo 6te mu pomognete to ve4e e stanalo....v momenta nqma ni6to po vajno e da se opravi mom4eto fizi4eski i psihi4eski....stiskam palci da se izpravi na kraka vazmojno nai barzo

28

WHY ?

преди 13 години

Penka , коя е Пенка ???ако си майка му, просто нещо си сбъркала с детето си - сега не плюй по хората, а върви да му помагаш психически да стъпи на краката си...ако не си много закъсняла с опита си да бъдешмайка....

27

Penka

преди 13 години

СРАМОТА! Просто немога да повярвам на това което чета.. можеше да спестите простотиите които бяхте написали.. трябваше да се съобразявате и да не си изказвате *** мнение ! Едва когато се случи на вас ще разберете какво е.. безчувствени, жалки хора !

26

mariela

преди 13 години

Малко от хората, да не кажа никой.. познавате момчето. Така, че бъдете по сдържани с коментарите си! Никой не знае какво му е било на него и не може да казва защо е скочил!!! Запазете мнението си за себе си, тъй като не го познавате и звучите доста глупаво в очите на неговите познати!!! Тихомирчо, с теб съм! Бързо оздравяване. Обичаме те :))

25

8-ия ден

преди 13 години

...липса на диалог родители - деца...Децата са самотни и при някакъв проблем в тяхната възраст не винаги могат да стигнат до решение...Родители, не мислете само за пари и за това, че времето тече и вие трябва да вземете всичко от него - децата ви растат в изолация - обичайте ги и им го показвайте !!!!

24

20

преди 13 години

за съжалление е точно така, в училищата е дива джунгла, децата трудно оцеляват, особено ако не успеят с мимикрия или не да се присъединят към някой от изразени групи по интереси... не дай си боже да видят бякое дете да излиза от библиотека... тутакси става обект на подигравки... съвсем наскоро говорих с момиче, 10 клас, гледам я с някакви железа, с черен лак, питах я "защо?", а тя отговори - "нямам избор, трябва да принадлежа на някой от групите, иначе ще ме изядат жива, а чалгата я ненавиждам"

23

poohy

преди 13 години

Важното е, че е оживял. Следващия път да внимава.

22

bonev

преди 13 години

leleeeee toq majaga sega kolko devoiki 6te mi se vazhi6tavat :)))) maliiiiiiiinormalno e za taq vazrast da ima takiva proqvi, po vajnoto e 4e detoto dobre :)

21

Анонимен

преди 13 години

сега искат от децата само да зублят, да трупат информация, а не ги учат на практически нещаинформация може да се намери в справочници и книги, дори в интернет

20

Атака

преди 13 години

Така е в съвременния живот, като учиш не получаваш никакво уважение, затова до там се стига!Както е казал Ботев - "глупакът вредом всеки почита..."

19

Анонимен

преди 13 години

@#8: За, какво всъщност служи, пунктуацията?