45

Мъж

преди 13 години

Напълно съм съгласен, че жените се изразяват по-добре, но това се дължи на повечето тренировки ...

44

Анонимен

преди 13 години

Подкрепям номер 40... до тук видях мъже които чак са се запенили около устата да се мъчат да опровергаят статията...

43

АШ

преди 13 години

Знам двама мъже които много дълго говорят и нищо не казват: единият е президент а другия заместник председател на народното събрание Георги Пир.

42

!

преди 13 години

Тия са изследвали някакви ***, каквито в UK има много.

41

Shark

преди 13 години

Айде пак открития от световно значение, фитатсирани с парите на обикновнеия данъкоплатец. Спрете с глупостите си беееееееее!!!!!!!!!!!!!!!!!

40

Жена

преди 13 години

Отдавна е доказано, има си и обяснение. Не се сърдете, драги мъже, а вижте коментарите си - ако въобще може да се разбере какво точно искате да кажете и ако не е тъпо, то е вулгарно. Рядко някой представител на силния пол ни радва с ясна мисъл и изложение без елементарни правописни грешки.

39

Разликите

преди 13 години

Мъжете могат да говорят с часове без логика, без смисъл. Често си противоречат и в безпомощността си прибягват до цинизми, като много се гордеят с находчивостта си! Жените са по-образовани, повече четат. Изразяват се по-лаконично, целенасочено и смислено. Просто нямат време за губене!

38

:)))

преди 13 години

Това не е от жената. Това е за оправдание. Щом изобщо не искаш да изслушаш по - добре да не си говорите хич. Все, пак умението да изслушваш другия не е лесно!Щом няма диалог за какво говорим повече. Някой път не изслушването и не изказването може да доведе до сериозни проблеми и последици. Могат да ти кажат нещо много важно и неотложно няма как да разбереш, ако от отсрещната страна не те изслуша!Измъкването със фразата всеки път:"Не ми надувай главата", може да ти изиграе лоша шега!

37

Анонимен

преди 13 години

Многото говорене е пълна досада, но повечето жени не разбират това и не могат да СПРАТ!!!!! После се чудят защо мъжете бягат.

36

:)))

преди 13 години

Много цинично и вулгарно! "Докторе."

35

д-р Чуклев

преди 13 години

Какво да говори като е с пълна уста тя работи а ние я напътстваме

34

:)))

преди 13 години

Атанасе, заради теб си излях кафето, върху цялата клавиатура от къде го измисли, това рано сутринта...ха-ха- ха.....

33

:)))

преди 13 години

Ха- ха- ха-ха-ха-ха-ха-ха.....

32

родопа

преди 13 години

Защо ли не съм учуден,на тия Англичани всичко им на обратно.Движението по пътищата,мерните единици та камо ли итова което пишат за тях.

31

Atanas

преди 13 години

A MOQTA JENA E TOLKOVA PRIKAZLIVA , 4E KATO HODIHME NA MORE MINALATA GODINA I PO4ERNQ EZIKA !!!sory za latinicata,preglejdam saita s tel-a......:D

30

до 28

преди 13 години

Да бе, вярно! Тук май повечето коментари са от мъже и са адски ***, което потвърждава правотата на статиятя! Ха-ха-ха!

29

до 24

преди 13 години

Абе човеко, тези провописни грешки - Обеждавам, никомО и НЕ ненужни без да искаш ли ги направи или и ти си англичанин?

28

;)

преди 13 години

Ха ха ,колко сте смешни . Потвърждавате статията . Не видях женски коментар под нея , пък на *** глупостите и терзанията преобладават под тия няколко реда "новина" .

27

ласкател

преди 13 години

Поредната глупост, изкопана от някоя комплексирана журналистка. Нека да питам жените колко често казват едно, а мислят друго? За това не ти трябва проучване от Магадан, то просто си личи.

26

аз-чица

преди 13 години

жените са по-приказливи и имат богат речник! докато мъжа само дрънка банално! цитирам-"В действителност мъжете са тези, които говорят просто, за да става приказка"Значи лесно ще различим с кого е прекарвало детето-момче повече време, с мама или с татко ахахахахахахах