40

Анонимен

преди 13 години

нали нямате предвид, че някой би могъл да му извие ръцете на божеството ?

39

абе

преди 13 години

сичките дето плюете, що не земете да питате бат' ви Бойко дали има сделка или не ? много искам да гледам като ви отговаря на такъв въпрос :)))) колоритно ще е, няма как иначе :)))))

38

Васко

преди 13 години

ГЕЙБ и БСП -двойната коалиция.Супер ние комунистите винаги ще сме на власт.

37

направен на глупак

преди 13 години

НЕ НЯМАТЕ СДЕЛКА....И ПЕТКО СЕРТОВ НЕ Е ЧАСТ ОТ СДЕЛКАТА, НЕЕЕЕЕЕЕ !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

36

Анонимен

преди 13 години

БСП- комунистиГЕРБ-комунисти в прикритиеСДС-бивши комунистиРЗС-сбъркани комунистиДПС-*** комунисти--------------------------------------- КОМУНИСТИ

35

свидетел

преди 13 години

костов е виновен

34

човек

преди 13 години

защо пък " пъне се " ? станишев говори спокойно , разбрано и без излишни емоции . в българия само бойко има право да се пъне и той го прави често .

33

dantes

преди 13 години

TOVA SE 4ETE- SABRAHME SE!

32

от фирма

преди 13 години

Станишка айде ве комисиончето ти чака забрави да го вземеш.Ох извини ме забравих че рекетираните сме мноо и требва време да ги обходиш.

31

Дани

преди 13 години

До бай КольоСпоко и това време ще дойде. Ама нали сега "независимите" съдии ще застанат на негова страна. Да напомняме ли делото на Доган? Първо да слезе от власт, а после пак ще си говорим.

30

Дани

преди 13 години

До 32Като казваш, че хората са живели добре да нямаш впредвид Масларова, Цонев,Меди Доган, Рум.Овч, Октопода и прочие . Забравих и ловца Гоце. Абе вие вярвате ли си? Голям цинизъм, няма що!

29

До 15

преди 13 години

Аман от анонимни говорители на "народа". Кой си ти, че да говориш от мое име. Аз пък искам нискоинтелигентните, недоучилите, комплексарите, грандоманите и безмозъчните, т.е. цялото това правителство, начело с министър-председателя си, да си грабне чукалата и да не се вясва повече в България - превърнаха държавата ни в бклукчарник. А за сведение на тъпите апологети на глупостта - При тройното правителство икономиката ни имаше РЪСТ. И хората живееха добре.

28

Анонимен

преди 13 години

Последната инстанция е народа и той наесен ще се произнесе по въпроса. До сега само демагогията е спасявала ***, ако не бяха толкова гьобелски добри по отношение на демагогията и лъжата, отдавна харата щяха да ги изритат от властта, а не да гласуват за собствените си изедници, които благо блеят и в същото време безжалостно стрижат електората.

27

До 28

преди 13 години

Много станахте тия дето говорите истини от последна инстанция. Ти ооткъде знаеш какво има Гоце, Боце или муце? Да не би да имаш достъп до банковите им сметки или до личните им документи. *** си и *** шще си останеш. Чул, недоразбрал. Стига вече простотия - за това сме на това дередже. Завистливи злобари - не е важно дали е вярно, важно е, че можем да пръскаме злоба. А милионите на Костов и Бойко, а, за тях какво - индулгенциа?

26

До 26

преди 13 години

Абе бай Койо не е важно ти какво си чул, защото е ясно че се правиш на "ни чул ни видял", въпросът е че милиардера Седефчов е натрупал мръсните си милиони от мръсни сделки, това го знаят и малките деца, а в същото време реве че хората нямали пари да си купят хляб, а самия той организира спекулативното покачване на житото, това се казва висша демагогия.

25

Аз

преди 13 години

Махнете го тоя бе. Дайте нещо за Янка.

24

Бай Колю

преди 13 години

Ами за мен нито е милиардер, нито е правил далавери, щото никой не го разследва! Ти да си чул, че се води следствие срещу него?! Да си чул някой да му е поискал импийчмънт заради далавери?! Аз щото не съм! Така че, ако има нещо, ми да го преследват бе! Защо не го закачат за това, ами за едни записи с Дянков проглушиха ушите на хората?! Явно ...или Гоцето е чист като сълзица...или пък се е отчел където трябва! Т.е. не е сам... Друго обяснение няма!

23

Анонимен

преди 13 години

герб да вземат Румен Луканов за вътрешен министър,тогава може и да има сделка

22

Анонимен

преди 13 години

В тая държава само полицейски структури ли се създават? После се чедят що не могат да напълнят бюджета............тия не работят, те само харчат.

21

Подсладител

преди 13 години

до 22 - Интересно ти откъде ги знаеш тия ***...вероятно от Цвъкито или от другата пасмина!!! Как пък точно се знаят нещата за зърнената афера и откъде се появи Първанов в нея...от Пеевски или от оня *** дето е дал интервю в Блитц??? Дето като го четеш и изпитваш умиление по всичко извънземно. Що не вземеш да ни кажеш колко милиарда има Първанов и на чие име са, та да мирясаме... ***