94

nona

преди 13 години

казах и пак ще го кажа за последен път/БСП+ГЕРБ/ ТОВА Е МАЙКА/ А ЗА ОСЪДЕНИ ЗАБРАВИ / КОКОШКАРИ МОЖЕ/

93

Нокдаунът

преди 13 години

Бойко съвсем ме отврати - от комир стана вампир.

92

анонимен

преди 13 години

оппааааа...нова стара муцуна на хоризонта...ама чакайте бе господа герберисти...нали уж нови хора.неопетнени не знам си какво? а помните ли този *** охранен как излъга цяла България че не е подписвал документ за подслушване...а се оказа че точно той го е подписал.и как може да се има доверие на подобна личност?

91

Анонимен

преди 13 години

Добре! Нещата си идват на мястото с "новият морал":)

90

dantes

преди 13 години

boiko si napravi politi4esko samoobiistvo.iskrenno sajalyavam za gavrata kam izbiratelite si

89

Анонимен

преди 13 години

Чесно ви казвам плаче ми се,плаче ми се не за мен а за бъдещето на децата ни,дайте ми автомат аз ще ги изпозастрелям

88

неутрално

преди 13 години

Като си против назначаването на Петко Сертов, веднага си изтегли Елеонора Николова, Евдокия Манева и зам. миниостъра на външните работи Константин Димитров, а не само да питаш. Доколкото се знае Елеонора Николова веднага се е съгласила с този пост, изпуска ли се държавната ясла, пък и другите колко ще те послушат, сега ако изпуснат при следващите избори вие сте извън парламента, ако са толкова умни нека ви послушат и излязат , но не им се оставят благинките.

87

Анонимен

преди 13 години

Да 83, специалисти по руските шинели в хор реват.

86

ко

преди 13 години

Вървим към единение.Що да харчим пари за избори?

85

Анонимен

преди 13 години

Бойкоооо Бойко защооооооооооооооооооооооооо ?ЕЗЪК

84

ко

преди 13 години

-Той?-Който....... ........... на народа

83

Анонимен

преди 13 години

Тоя неска свали още 6% ОТ АКТИВА НА ГЕРБ,нямам думи чесно нямам думи

82

никола

преди 13 години

вече очаквам Р.Овч. да поеме енергетиката и строежа на АЕЦ Белене,Доган да си върне контрола върху порциите в държавата, Симо Ментата да се вземе още 1200 декара гори,а Людмил Стойков да се заеме с еврофондовете,братя Галеви с сигурноста, и Владо Кузов с младжта и спорта. Тиквоооооо,тикво,ти сигурно и пожарникарския маркуч не можеш да държиш,за НИЩО НЕ СТАВАШ.

81

Как кой ?

преди 13 години

ДС го назначи.

80

ко

преди 13 години

-Кой?-Той!

79

hi hi

преди 13 години

taq shiq ne e ot trushiq .toz chovek ne znae shto e glad .

78

Анонимен

преди 13 години

"Мартин Димитров: Кой назначи Петко Сертов?" - Тези които нареждат на Б.Б. какво да прави - ДС. Станишев и Първанов са много доволни от това назначение предполагам.

77

Анонимен

преди 13 години

Много са ми интересни напомнянията за 6,7 -те процента .на Синята коалиция )).)Не съм член на ДСБ , но , предлагам на другарите : 1.Група *** от Филиповци - ощеда СМЕНИ ЕДИН умен и компетентен МИНИСТЪР..) Имат ПОВЕЧЕ АКЪЛ от него - мнозинство са ..) 2,В Мин,съвет - само завършили Симеоново или ДС- доносници .. 3.Провинциални -РАБ-ФАК- и НЕ- срамуващи се ,чисти и святи, бивши БКП-другарки- за Председателки на парламента ! 4.Впиянчени творци-вместо МЕНАЖЕРИ- за министри на културата. 5.Неясни и лесно командвани млади жени - натоварени с МНОГО власт.. Имат ли данни - да я носят ??-не знаем..)Не сме ги чули и видели , до сега..) 6, Доктори и орг.секратари ,които хал хабер си нямат- КАКВО ги чака ..)ЩЕЛИ да ПИШАТ ЗАКОНИ ..ха,ха,ха,ха,хааа)) 7.Наличие на МАНИАКАЛНА ВЯРА, че в 21- ви век - можеш САМ , да КОНТРОЛИРАШ , командваш ЕДНА държава - при това БЕЗ ДА СИ СПЕЦИАЛИСТ-в нито една област, близка до управлението- икономист или юрист,или мениджър, дори не си и журналист..)) 7.Друг път -повечеБОГ да пази България -ПАК !!!:)))

76

МЕГИ

преди 13 години

Какво да Ви кажа:Ами пълно мъртвило. Пълна извратеност. Пълна перверзия. Пълен срам и отврат! Гнус, погнуса, смрад! И знаете ли какво? Май за всичко ние сме си виновни - понеже наивниците са сред нас, понеже податливите на лъжи, са огромно мнозинствоЩе гласувате за мафиози!? Как НЕ ви е срам!? Къде ви е акъла?Мафиоз значи - убиец,крадец,*** с една дума казано!Заради вас - НИЕ ще страдаме,че нямате и грам акъл!А сега се готвите и ПРЕЗИДЕНТ-МУТРА да избирате! СРАМ!

75

6789

преди 13 години

ахахахахахахах! боко се избъзика с всички пишман антикомунисти! ахахахахаха! този човек ме кефи, не е истина! герберинките, объркахте ли се бе!? нема службици и мазни кюфтенца вече, а? ахахахаха! аре, честито и догодина да пляскате с ръчички като дое бсп пак на власт