54

Анонимен

преди 13 години

Мнооого ти се иска такава да е истината!Това показва ,че Цветанов е на ПРАВИЛНАТА посока!

53

Ето новия морал

преди 13 години

Инициатор на свадата между Борисов и Станишев стана червеният депутат Антон Кутев. Тъй като от вчера, след взрива на редакцията на в. Галерия, явно темата е на дневен ред и в парламента, Кутев запита дали виновникът за бомбата срещу Галерия не е същият, който преди години се опита да възпламени Цветелина Бориславова. Социалистът смело зададе въпрос към премиера как така бившата му половинка стана приказно богата в периода, когато Борисов бе на поста главен секретар на МВР.Това изказване успя да промени бързо физиономията на Бойко, който иначе демонстрира привидно добро настроение и по принцип рядко може да бъде изкаран извън нерви.Както се казва обаче умният отстъпва и Бойко стисна ръката на Станишев на тръгване от пленарната зала.Като косвено призна че богатството на Цветелина започна да се трупа когато ментора му Сакскобурготски го назначи в управлението на НДСВ като главен секретар на МВР точно през този период на неговото секретарство София заприлича на Чикаго през 30-те. Халал да ви е Българи това управление и "нов морал"

52

онзи

преди 13 години

По абсолютно незаконен и неморален начин ГЕРБ се опитват да спечелят предстоящите избори. Разпоредено е на всички регионални директори на държавни структури да предоставят списъци с имена на хора, който ще работят за ГЕРБ. При комунизма дори не беше така. Време е за общ фронт с-у авторитаризма и некадърността на ГЕРБ.

51

sofeto

преди 13 години

Цоцолистите съвсем избохавяха от плюване..... вместо да се реформират в истинска лява партия от съвременен социалдемоктатически тип!!!!

50

Истината

преди 13 години

Вчера е проведено социологическо проучване от агенция АФИС и коментара на Юрий Асланов - шеф на агенцията и десен социолог и политолог........Разликата между ГЕРБ и БСП намалява, сочат данните от последното национално представително проучване на АФИС.Скандалите, свързани с публикуваните телефонни разговори между представители на изпълнителната власт, видимо са повлияли на електоралните нагласи. С 4 пункта за един месец (от средата на януари досега) е спаднала подкрепата за управляващата партия ГЕРБ.Това се съчетава с мобилизация в сектора на нейния основен конкурент БСП, подкрепата за която е нараснала с 2 пункта за изминалия период. По този начин дистанцията между двете водещи политически сили при евентуални извънредни парламентарни избори вече е само 6%.Много по-съществена изглежда промяната, ако картината се сравни с данните от февруари миналата година. Партия ГЕРБ е стопила почти цялата си електорална периферия и вече личат загуби и в нейното твърдо ядро.Спрямо БСП се наблюдава обратната тенденция - червената партия е възстановила изцяло предишните загуби на твърдото си ядро и в момента разширява електоралната си периферия. Ако двете тенденции останат свързани с правопропорционална зависимост и запазят устойчивия си темп, би трябвало да очакваме, че към момента на предстоящите избори в края на годината силите ще бъдат напълно изравнени,може и вече с предимство за БСП.Кои са причините, които подклаждат описаните тенденции и дават двигателна сила на политическия процес от началото на годината? Без да се подценява влиянието на фактори като ръста на безработицата, съчетан с нарастващ и все по-масов страх от загуба на работните места, на бедността, инфлацията и прочие, скандалът с използването на СРС се откроява над всичко останало.От данните личи, че към края на миналата година е настъпила стабилизация в подкрепата за ГЕРБ, която се е прехвърлила като валидна и в началото на януари 2011 г. Оттогава досега времевата дистанция е разделена само от едно събитие - скандала с публикуваните телефонни разговори.В основата на срива на доверието към правителството е катастрофичният спад в доверието към една от ключовите фигури в кабинета - тази на вицепремиера и вътрешен министър Цветан Цветанов. За няколко месеца през миналата година той измести от първото място премиера Бойко Борисов и изглеждаше като безалтернативен фаворит за предстоящата президентска надпревара. Днес обаче Цветанов заема неблаговидното пето място в общата класация на политиците. Тенденция е да загуби и тази си позиция . На практика вътрешният министър завлича надолу не само кабинета, но и партията ГЕРБ, тъй като името му продължава да се свързва и с предишната му организационна битност на партиен лидер.

49

ot ruse

преди 13 години

balgariq i ruse,vie bogatite spasete pfk-dunav ruse.molq pomognete.fenove ima v ruse,spasete edinstveniq profesionalen klub v ruse.spasete kluba.molq pomognete-spasete dunav.

48

jasemi

преди 13 години

Предвижда се не повече от души да могат да бъдат регистрирани на един адрес.....Колко души???????5,10.20?????

47

Мангал

преди 13 години

Бате Бойко ,колко ша шарите за изборите от маалата питат, щото и Станишката ша дава...

46

Анонимен

преди 13 години

ДА СЕ ПРЕЦАКАТ *** ПСЕВДОНАЦИОНАЛИСТИ Е МНОГО ЛЕСНО, ДАЖЕ СМЕШНО ЛЕСНО Е. ТЕ СА РАСИСТИ, КСЕНОФОБИ, И С НАЦИСТКИ И ФАШИЗОИДНИ ВЪЗГЛЕДИ. ВСИЧКО ТОВА Е ОСЪДЕНО ПО ЦЯЛ СВЯТ И ЗАБРАНЕНО. ЕДНА КАМПАНИЯ И ТЕЗИ ХОРА ОТИВАТ НА СЪД ЗА ПРИЗОВАВАНЕ КЪМ ОМРАЗА И НАСИЛИЕ. И ЧАО.

45

За демокрация

преди 13 години

21 години демократите на разказват играта и гледам едни са се надупили на демократите, па и се радват.

44

ot ruse

преди 13 години

molq,vie bogatite da pomognete na pfk-dunav.spasete ni,fenofe ima v ruse.pak molq spasete dunav.pomognete-spasete kluba.tenkiul.pomognete.....

43

До Иван

преди 13 години

Да така е. А знаете ли какво се оказва. Потресени сме. Докато Ал. Петров до преди седмица бе под домашен арест се е виждал вечер тайно с Борисов за да водят преговори " какви условия има Петров към Борисов за да не осветли пред народа неговите кражби,как са натрупани милиардите на Цветелина Бориславова,9-те имота на Цецо крадеци и т.н." Това е от 1 международен вестник...Кошмара е пълен.........източник твърди, че докато бившият шеф на баретите Ал. Петров е бил под домашен арест, премиерът Бойко Борисов провеждал регулярни срещи с него. Винаги в петък, винаги в 17 ч. Петров бил извеждан от дома си дегизиран, с полицейска кола, уж за разпит, и отивал при Борисов.Посредникът между двамата при осъществяването на сгледите бил депутатът от ГЕРБ Лъчезар Иванов.При срещите си Бойко Борисов и Алексей Петров комуникирали чрез ... писане на бележки, за да не бъдат подслушвани, се твърди още в сайта.

42

я стига

преди 13 години

Изборният туризъм идва от ония с автобусите с шалварите!!!

41

Анонимен

преди 13 години

"небивало преселение на избиратели" Това може да го има само в болните мозъци на ***.

40

Иван

преди 13 години

ХОРА,ДНЕС ОТНОВО ЗАПОЧНАХА ПОДМАЗВАНИЯТА И МОЛБИТЕ НА ТИКВАТА КЪМ АЛЕКСЕЙ ПЕТРОВ. ЗА ДА НЕ СИ ИЗПЪЛНИ ОБЕЩАНИЕТО КАКТО КАЗА ЧЕ СЛОЕД СЕДМИЦИ ЩЕ КАЖЕ ФАКТИ ЗА БОРИСОВ,КОЙТО САМИЯ ТОЙ ГО Е ПОМОЛИЛ ДА НЕ СПОДЕЛЯ ПРЕД ОБЩЕСТВОТО. БОКО СЕ ПОДМАЗВА И МОЛИ НА АЛЕКСЕЙ. ДНЕС ВЕЧЕ СЕ ОТРЕЧЕ ОТ ДУМИТЕ СИ ЧЕ ВЗРИВА ПРЕД " ГАЛЕРИЯ" Е БИЛ САМОВЗРИВЯВАНЕ..ЕТО ДУМИТЕ НА ГОРКАТА УПЛАШЕНА ТИКВА ОТ ДНЕС..Борисов: Като се караме с Алексей, печели трети

39

Анонимен

преди 13 години

ИМА НЯКАКВА УЛОВКАБСП ИСКА С НОВОТО ПРЕДЛОЖЕНИЕ ДА БУТНАТ ЦЕЛИЯ ЗАКОНЗА ПРЕСЕЛЕНИЕТО Е ПО ПРАВИЛНО ДА СЕ ПРЕСЕЧЕ ТОВА РЕГИСТРИРАНЕ КОЙ КАКТО ИСКА.ОЩЕ ПОЛУЧАВАМЕ ПИСМА НА ПРЕДНИЯ СОБСТВЕНИК -ЦЕЛИ 15 Г.

38

Анонимен

преди 13 години

Герб трябва да влязат в коалиция със социалистите. От Атака полза няма. По-добре умен враг, отколкото глупав приятел.

37

go Яко

преди 13 години

Absoliutno si prav! No alternativa na GERB nqmame! Bukvalno mi se povdiga ot DPS, BSP i dr. izmisleni partiiki! A kato vida i maznata mutra na SerGei, reshavam napuk da ne glasuvam za tqh, a za GERB!

36

wiktor

преди 13 години

Хитри маймуни са тия. 1 милион от населението на София са хора от провинцията, които живеят тук под наем т.е. постоянният им адрес е извън София. ГЕРБ няма да се хване на този капан както каза Фидосова :)

35

МамаИм

преди 13 години

А защо чак сега лаят,а? Докато бяха в коалиция с ДПС им беше изгодно, а сега...