28

Юлия

преди 13 години

Последният ми коментар е към "двоен стандарт" - номер 24

27

Юлия

преди 13 години

Това не е двоен стандарт, а икомомически интерес - същият икономически интерес, който движи целия свят. Знаеш ли колко много фармацевти, произвеждащи лекарства, които удължават живота на онко-болните, ще загубят златната кокошка, ако се появи лекарство, което ЛЕКУВА рака...? Ако съществуваше истинско желание такова лекарсвто да бъде открито, изпитано и пуснато в производство, това много отдавна щеше да се е случило.

26

МЕРИ

преди 13 години

Само като си помисля, че в нашата аптечна мрежа се предлагат безброй медикаменти "за отслабване",тръпки ме побиват,защото 99%от тях са нелегални и не са тествани никъде.Като опитни зайци сме.И това ще продължава,защото държавата отсъства от всякъде , а и приходите от тези продажби са много добри,защото е много модерно да се отслабва с хапчета- пълни фантасмагории, и това го знае всеки средно грамотен,запознат с човешката обмяна.

25

Юлия

преди 13 години

Световноизвестен факт е, че хапчетата за отслабване са вредни. Не само е световноизвестен факт, но е също така отдавна доказан неоспорим факт. Само глупаците пият хапчета за отслабване, защото да си причниш такова нещо означава да си напълно в разрез с естествения инстинкт за оцеляване, който имат всички животни, вкл. хората.

24

обезпокоена

преди 13 години

Силно обезпокоена съм. Взимам от години лекарства за кръвно налягане на същата фирма. Не съм знаела, че са толкова некоректни. А ми ги препоръчаха като *Мерцедесът* във фармацевтичната индустрия! Какво ли поглъщам, Господи...

23

двоен стандарт

преди 13 години

Значи може ЕС да лицензира вредни лекарства, а не могат да лицензират българския лек за рак като се оправдават с високите изисквания на разните му регламенти. Какви са тия двойни стандарти?!!!

22

bez dumi

преди 13 години

Французите са потресени, тъй като лекарството е собствено производство,

21

Анонимен

преди 13 години

Така е, който иска да яде като *** и после 1 хапченце и айде- манекен- ще се трови с разни химии. За да си в добра кондиция се изисква разумно хранене и активен начин на живот. Като те мързи и нямаш достатъчно акъл- ще се мре.

20

Зевс

преди 13 години

Винаги съм се чудил на хората които искат да отслабват посредством хапчета... Както е казано по-долу .... отслабва се с добър хранителен режим в комбинация със спорт, а не с хапчета, чудотворни мехлеми и куп идиотщини рекламирани по Теле-маркентинга на които хората се вързват.. ( простите хора ) Не вярвайте на чудесата които ви обещават от телевизионния екран. Повярвайте в себе си ! Отслабва се с пот и спорт !

19

Пенчо

преди 13 години

В аушвиц ДЕБЕЛИ ХОРА НЯМА!

18

Анонимен

преди 13 години

Отслабва се като пъхаш по-малко плюскачка в човката си и започнеш да спортуваш. Хапчета-мапчета - не помагат!

17

DN.

преди 13 години

A VAKSINITE -- PALNI SA S JIVAK I DRUGI OTROVI. NE POLZVAITE VAKSINI.

16

Анонимен

преди 13 години

извинявайте, но като чуя лунна диета и ме напушва смях :D

15

Анонимен

преди 13 години

Да подобре пухкави, живи и щастливи отколкото слаби и мъртви.

14

Пеци Летвата

преди 13 години

колко повече, толко повече - рекъл Пух, и пукнал от зоб.

13

Жоро

преди 13 години

Въпреки че повтарям предишни коментари, пак ще напиша - СПОРТ, РЕЗДЕЛНО И УМЕРЕНО ХРАНЕНЕ. Не става с диети и хапчета - по този начин най-много да си увредите организма и да ви падне имунната система и после всеки знае какво следва - постоянни болести и бързо връщане на кила. Но за съжаление много млади хорат смятат, че да се изпотиш от тренировка е срамно и гнусно.

12

Ghostface

преди 13 години

А най-лесно е, да не се налага да отслабвате...

11

Анонимен

преди 13 години

Ако това се случи у нас мале майко направо незная.А във Франция както виждате нищо.

10

Kanela i bavno hrane

преди 13 години

Slojete prachica ot kanela vav vodata koiato piete, ili si pravete chai ot kanela sutrin na gladno. Ne vredi na nishto i 10 chasa ne useshtate glad.Barzoto hranene e nai loshia navik ot koito se palnee mnogo.Ako iadete malko no barzo vechno shte ste gladni i debeli.Zatova iajte povechko no mnogo bavno za da se pochuvstvate siti i otslabnali !

9

Анонимен

преди 13 години

Лошо! Аз за това си отслябвам по сласическия начин-с диета и спорт. Да, резултатите не са бързи, но поне не вредя на здравето си. Лунна диета и ходене на фитнес и свалих около 10 кг за 1 година. Не е толкова трудно колкото изглежда, особено като свикнеш с "гладния ден". Пък който иска да си се тъпче с разни непроверени химии.