46

Анонимен

преди 13 години

А ченгетата трябва да бъдат прочистени.Нови момчета трябва дето не са обиграни и обременени.Защото дъртите ченгета вече си накривиха шапките и имитират дейност и са като кърлежи-само цоцат и се правят на рамбовци ,а повечето от тях за нишо не стават.Оядени въшки дето излизат на челото.Правете нов подбор веднага, и с едни изпити махате старите *** които 100 % няма да ги издържат и това е.И младите момчета докато се усетят ще минат 10 г,докато започнат да се тарикатеят,а до тогава ехххеййй...

45

Анонимен

преди 13 години

Я се засрамете,какво работите и какво вземате,че и удръжките не са като всички други,защо държавата е длъжна да ви плаща осигуровките само на вас,какво да не сте се прекършили от работа или ви е малко рушвета,СРАМОТА ,ЩЕЛИ ПАК ДА ПРОТЕСТИРАТ!

44

Анонимен

преди 13 години

Забърканите *** от БСП от 1990 г до 2009 г бате Бойко не може ги оправи два мандата не един бе ей лаладжии провокаторски.Ти като си намериш работа за един ден ли се оправяш в живота.Какво ядете *** като главата си.Я ми кажете ,защо БСП не ви оправи ,нали беше на власт до преди 1 година.Цели 8 г,1 км път не асфалтираха ,а само крадяха и запълваха дупки и правеха заменки на горите.Грешка ще е на това правителство ако не вкара един бивш министър в затвора.Народа това иска.Съдът е мафиотски.

43

KALT

преди 13 години

До неурален:Какво страшно тегло. Ман ман ман. Няма да се кандидатирам за полицай "милиционер", за офицер със завършена начална училищна педагогика. Ман ман ман. Инженер съм, без да участвам в милицията и БКП.

42

Килъра

преди 13 години

Защо протестират?За това,че вече не взимат по по-малко то 20 лева за рушвет ли?

41

Анонимен

преди 13 години

Дрън дрън,купували си биле.Цецо я ги сменяй наред,че тия синдикати са си баш дъртите *** от бай тошово време,ДС са си и ще ви подлеят вода.Какво ги траете.Щом са за пенсия -аут.Какво правят там да цоцкат и да изнасят информация за пари .Има млади момчета без работа и не са комунеги,не са обременени с майката партия БСП.Трябва да прочистите полицията от бивши от бай-тошово време.Повечето са сътрудници на БСП.

40

Робин Худ

преди 13 години

Каква работа вършите че искате повече ПАРИ.Какъвто ви е министъра такива сте и вие.Какво да кажем ние като нямаме работа.Нали обещаваше Бойко че ще ни оправи.Може би ще ни оправят ................?

39

неурален

преди 13 години

А да ти кажа ли че куките по селата работят с личните си автомобили, с личните си телефони , купуват си тонери, хартия , химикали, моливи и всякакъв вид канцеларски материали за да могат да си свършат служебната работа. Полицаите в провинцията не са като в София господа "столичани"/кой знае и вие от кое село сте ама..../

38

Simeonovo

преди 13 години

"Полицията е репресивен орган на гържавата." Гражданите биват мачкани. За какво плащаме данъци, за да ни мачкат бандити и полицаи? Внасяме осигуровки, за да мрем в чакалните на болниците. Плащаме пътни такси за дупки по пътищата. Плащаме такса смет за мръсни улици. Общественият договор не се спазва от страна на Държавата... Какво следва?

37

Анонимен

преди 13 години

чингиджийницата работи за Цецо !

36

jeko

преди 13 години

Тия с палките и шитовете много често взехме да ги виждаме. Това не е на хубаво ...

35

Анонимен

преди 13 години

Форумци, не се заблуждавайте с подобни изказвания. Това е просто част от сценария за подготовка смяната на Цуцко. Скоро ще го разберете.

34

33

преди 13 години

как къде, там, където са им казали да бъдат и са правили точно каквото са им казали... нали се сещаш, че това не става без заповед

33

ами

преди 13 години

министърът да обясни с какво ангажира повече от половината полицаи, та не са заети с преките си задължения

32

Истината

преди 13 години

Тези *** да не се обаждат.Къде бяха като *** посред бял ден разграбват цял завод.Къде бяха като пак *** само,че този път в Бяла Слатина преди 1.5 година.*** на три пъти крадат жиците и спират тока на завода и фирмата като иска да си премести машините *** нападнаха охраната и унищожиха машините.

31

Анонимен

преди 13 години

агенция за недвижими имоти набира бивши полицаи за охрана жилищния фонд на бивш вътрешен министър

30

69

преди 13 години

Баси куките,получават едни от най големите заплати в БГ, и то на деня без забавяне....Отделно други блага и привилегии , 20 заплати при пенсиониране,големи пенсии ,винетки не си купуват,за личните автомобили.......Като не ви изнася ,марш в частния сектор.....Отделно от това даже и прикривате престапления,наркодилари и крадци.....Не ,че има да вземате,а даже много трябва да връщате на тоз народ........Жалки сте само мрънкате.....,

29

KALT

преди 13 години

И каква работа има точно при тебе? В белите държави има даже комбайни за зеле. На къра с трактора и снимката на Лепа Брена, за да не е съвсем самотно.

28

Анонимен

преди 13 години

Народа им плаща да работат за властта,те и затова са корумпирани като шефовете си

27

Чукундур

преди 13 години

Не се учете от Цецо, дреги полицаи - той е лаик и има само 6 апартамента. Учете се от професионалистите, като Андрей Иванов (председател на Софийския Общински Съвет) - той има над 50 имота, като в единия си има и минерален извор!