39

Мануела

преди 13 години

Интересно ми е, не за друго, а защото виждам бум на патриотарството, а нулева подкрепа за българското изкуство.Аз съм толкова далеч от национализми и прочее, но след "Мисия Лондон" бях горда, че този филм е наш. Че по нищо не отстъпва на западните комедии. "Дзифт" не ми хареса толкова, но дадох пари на кино, ей така, за родната идея. Ще дам пари и за "Тилт". Защото мисля, че е по-добре да подкрепяме културата си повече и да философстваме по-малко.

38

tetko

преди 13 години

39, от материяла по-горе разбираме, че става дума за соца, мутрите, киселото мляко и любовта, произведение на изкуството, което някак си не звучи като засилващо родолюбството..

37

До 38

преди 13 години

"Кръвопийците" не са на бюджетна заплата! Те крадът милиони и са друга тема!Аз съм бил държавен чиновник в Бюро по труда и знам какво да работиш с всякакви психопати за 350 лв. заплата!!А парите са малко в обществото и страната /не казвам държавата/ и затова сме бедни! Е тогава ще пестим и разни дето ще ми се прехранват правейки се на кинаджии и ще профукват милиони за да си правят душевни ч.......й ще ги дадем на късо!

36

Марк до 39

преди 13 години

Виж 35 там пиша колко често гледам бг. "филми"!Този също ще пропусна, защото знам какво представлява!Скоро гледах "Мисия Лондон" и ми стига!А за да разбереш, че не съм въобще против българското - имаше наистина филми едно време! Спомням си "Карамбол", който ми хареса /с Н.Коканова и Ан.Явашев/, също и "Авантаж"! Но тогава имаше кой да ги прави, а сега лицето Слабаков, който си мисли че като не си мие кирливата коса и брада е достатъчно за да е кинаджия! Не мерси неговите филми няма да гледам!

35

Manuelche

преди 13 години

В темата за катастрофиралия ТИР-аджия се скъсахте да се правите на родолюбци и да критикувате "чуждопоклонниците". А тук, в тема за българска продукция, сипете само омраза. Странен парадокс...Всъщност, премиерата на филма беше вчера. Съмнява ме някой от "култур-трегерите" тук все още да го е гледал. Така че първо идете и го гледайте, тогава се правете на компетентни.

34

PSP

преди 13 години

Защо парите за лечение не само на деца, трябва да се пренасочат от бюджета за култура, който и без друго е малък??? Малко ли държавни кръвопийци храним с данъците, че да няма откъде да се отрежат милионите? И изобщо за така нареченото "здравеопазване" не ми се говори, щото само плащам данъци, а обикалям с остатъка от парите си по частни зъболекари и болници...

33

Марк

преди 13 години

Никакъв "Пайнер"!Парите да се насочат за скъпоструващо лечение на болни деце в чужбина!Категорично съм против да се дават пари на хора като лицето Андрей Слабаков да се упражнява /за 1млн. / и да ни поднася помии като "Хиндемит", а ние да събираме пари с смс-си за лечението на деца!Колко смс-са трябва да пуснем за да съберем 1 млн.!?!?

32

PSP

преди 13 години

И да се пренасочи това финансиране към "Пайнер" ли?!? На псевдо курвокултурата трябва да се противостои някак, иначе тая държава отива по дяволите! Филмът не е върха на елхата, но е хиляди пъти по-добър от глупостите, които се произведоха през последните 20 години на прехода. По-добре пари за филми, отколкото за негледаемите и неслушаеми измъчени напъни на държавните медии!

31

Марк

преди 13 години

Да се спре държавното финансиране на бг.филмите!Ако си намират спонсори да си правят колкото искат "филми"!Аз гледам по 1 бг."филм" на 3 години, информативно с надеждата да направят някакъв прогрес, но уви!Надеждата умира последна, но все пак един ден и тя умира!

30

Марк

преди 13 години

"Българското кино" всъщност е възможност за определени хора да практикуват скъпоструващото си хоби с нашите парички!Ама че номер са си измислили - това било "култура и тя ни идентифицирала национално"!Не трябва да сме лудите дето им дават баницата!На това трябва да се сложи край!

29

simlim

преди 13 години

Българското кино има още много път да извърви, за да бъде на световно ниво. Актьорската игра на българските актьори е слаба, неестествена и изкуствена. Не успяват да предадат задълбочено мислите и чувствата на героите, в които се превъплъщават. Репликите са елементарни и не успяват да привлекат вниманието на зрителя. Режисьорите и сценаристите също има още много да учат, за да се получи филм достоен за световните класации.

28

Анонимен

преди 13 години

Не гледам български филми.

27

Анонимен

преди 13 години

Ще гледам български филми и сериали, когато премахнат от основната си тема секса и всичко свързано с него... Мисля, че има предостатъчно дълбоки и наболяли теми, които да се използват, вместо "бунтарско поведение", задължителната "невъзможна любов", подсладена с някоя цица, или пък жаргонен диалог. Love.net, Tilt, Мила от марс, Мисия Лондон и др., за които не знам, спокойно могат да липсват от българската сцена...----------------- Евала.

26

до 19

преди 13 години

Прости й. Тя е руса, но с претенции.Аман от позьори, дето си мислят че разбират от всичко, а всъщност се самозаблуждават. Само с мерак не става тая работа. Трябва и акъл!

25

sdafhgjg

преди 13 години

Искахте българаско кино.Направиха филми пак недоволствате.Бхати спареняците и комплексарите.

24

:) Ямбол

преди 13 години

Актоьорите играят дървено понеже НЯМАТ идея как се снима филм (става дума за снимки пред камера) и играят все едно са в театъра. Поне, ако ще се отличавате с нещо, нека да е с идея или послание на филма - не с качество на снимките и *** диалози.

23

Анонимен

преди 13 години

Традиционно за филмите на БНТ, сюжета се заплита около падането на Берлинската стена. Вероятна зрителска аудитория 30+, все пак онези събития са преживяни съзнателно поне от над 15 годишните, а оттогава минаха 20 години така че ... , гледайте Стъпки в пясъка, въпреки че отново се появява Стената, поне не е основен сюжет ;) аз и сестрата го гледахме вчера и ни хареса много

22

YES

преди 13 години

Koгоа най-после ще спрът да снимат снимани филми , писна ми едно и също да търкалят. Актьорите няма да ги коментирам имам чувството ,че стихчета рецитират.

21

озадачен

преди 13 години

Някой може ли да ми каже какво значи Тилт ? Защо Тилт и какво общо има със сюжета?

20

-

преди 13 години

не ,не му е син, а му е брат, информирай се и ти .. така като ги гледаш двамата мислиш ли че единият може да е дете на другия?!?!