37

Анонимен

преди 13 години

samo 6utove v bak6i6kite mucuni mirizlivi

36

Анонимен

преди 13 години

Брех, повечето разчети на база цена на бензина. Аз досега в България не съм имал едно такси, което да може да ми сложи два куфара в багажника, защото той е пълен с бутилка за някакъв газ.Само в тая разпоредба, закон или каквото и да е не забелязах да се споменава за такса престой, а вие? Значи 1 км превоз ще бъде ограничен, но таксата престой ще бъде примерно 60 лв/мин и готово. Разбира се тая такса престой си е пак българско изобретение на тая *** таксиметровите шофьори.

35

Анонимен

преди 13 години

komentarite sa ot seliani,koito niamat 2-lv da se prekrastat.obuvaite galochite i march na selo

34

До пука ми но...

преди 13 години

Добро време за вземане на такси е 24:45....Ще се върна след 1 час и 68 минути!!!Все така пеша по СОФИЙСКИТЕ ПОЛЕТА

33

TAXI 6

преди 13 години

До всички миризливковци-шофьори на такси:1.Копърката я хапвам само с узо...2.Имам чудна двуцева приятелка...3.Хемороидите се лекуват...4.Клиента не е милионера от Кубрат...5.Пазарлъци се правят на пазара...6.Стига натиска това копче под седалката...7.Пристигнахмееее..-а това са всички мои познати изпалени от такива като теб!!!8.Приятна вечер!

32

ПУКА МИ НО

преди 13 години

ВЗИМАМ ТАКСИ САМО СЛЕД 23 ЧАСА В СОФИЯ А В ЕВРОПА-СЛЕД 24.45ЧАСА-СИРЕЧ КОГАТО МЕТРОТО Е СПРЯЛО ДА РАБОТИ НОЩЕМ

31

Анонимчо

преди 13 години

Интересно дали експертите представляващи такситата смятат за еластичността на транспортната услуга. Лично мое мнение е, че ако се вдигнат цените на такситата, допълнителните приходи ще са значително по-малко от загубените приходи от клиенти отказали се от тази транспортна услуга!

30

кик

преди 13 години

1,90 на км, ама за нова кола! мита всеки ден, чиста, шофьорът къпан, с униформа, да знае всяка точка, която му кажеш, не да ми рови мръсни карти от жабката и да се почесва къде е тва? коли над 3-5-8 год да се бракуват или да возят на 60-50-40 стотинки!

29

Анонимен

преди 13 години

Едните лъжат другите, а пък другите се правят, че им вярват. Кво ги бърка. Средностатистическия овче клиент ще плати. Той обича да го стрижат.

28

наблюдател

преди 13 години

Дека е полуграмотното идиотче Странджата дет оня ден в кравешки възсторг мучеше, че ето на Тиквата му обещал да намалява цени и ето как си спазил обещанието :))) И квичеше, че баш за това обичал и величаел Тиквун? Нещо май пак е усетил, че любимата Тиква го е таковал в джоба, та мълчи точно по гербавски като бивш комунист на разпит :)))

27

Анонимен

преди 13 години

Че кой жълтур кара на бензин?

26

Гоги

преди 13 години

До номер 5:Много правилно ,нека тавана да бъде на цената на един билет в градския транспорт.Тогава вече ще говорим за конкуренция.

25

Анонимен

преди 13 години

Явно българите сме най-голямата световна ***. *** НИ, и си мълчим. *** СА ПОВЕЧЕ ХОРА ОТ НАС. Направих проект за партия ХАН АСПАРУХ. КРИЕТЕ СЕ КАТО МИШКИ. ЖИВЕЙТЕ КАТО МИШКИ ТОГАВА. ЗА 3 МЕСЕЦА САМО ЕДНО МОМЧЕ ОТ РАКОВСКИ ПИСА, ПРЕДЛОЖИХ МУ ДА СТАНЕ КОРДИНАТОР ЗА ОБЛАСТТА, И ПОВЕЧЕ НЕ ГО ЧУХ.

24

До Салахадин

преди 13 години

Гледам, все пак обсъждаш темата. Или просто искаш да се похвалиш, че имаш собствена кола - Корса, която гори 4/100? То си е за хвалене, все пак малко хора могат да си позволят собствена Корса. Обаче на съвременния човек му се налага да ползва такси, например защото няма къде да паркира, или защото иска да пийне. Но това са градски проблеми, затова ти си далече от тях. В Истанбул хората също ползват такси.

23

до 21

преди 13 години

аз пък си купих AUDI Q7, джипка много яко

22

Анонимен

преди 13 години

Пълен бойкот на такситата, нека се научат първо какво представлява тази професия и тогава да мрънкат за пари!

21

Салахадин

преди 13 години

Изхода е 1.Просто ми писна от бакшиши и от трайните им номера.Купих си собствена кола.Прословутата ми Корса гори 4 на 100.Познайте кога ще се кача на такси?От тогава нито ме интересуват нито обсъждам.Темата транспорт-такси за мене е трайно приключила!!Нито ме интересуват тяхните безумни искания.Нито ме интересуват и воплите на все още живите *** ,които въобще имат възможността да ползват тази безумна услуга в България!!

20

Някаф там

преди 13 години

Предлагам максималната тарифа за таксита да е приравнена към цената на хляба. Не повече от хляб на километър.

19

Анонимен

преди 13 години

Хъ -хъ. Ако искат и 10 лева да направят километъра. Балъците нека се возят на такси...за всичко друго си има здрава мисъл " Може да е с градски транспорт и 2 пъти по-бавно, но не пълня джоба на наглия и самовлюбен бакшиш".

18

ха

преди 13 години

мъжът ми е такъв таксиметров шофьор. Изкара 50-100 лв за един следобед и се прибере вкъщи