13

GGG

преди 13 години

Абе вие сте големи *** бе,няма ли другаде къде да се лигавите и да пишете глупости.Трябва на такива като вас простаци да ви забранят да влизате въобще в интернет.Схващате ли въобще за какво става въпрос,защо ме карате да споменавам родителите ви.

12

До Тъпото Гоше

преди 13 години

И като се върнеш след 100 години, Боце ще кара 25 мандат.

11

Тракторът

преди 13 години

Само за информация, най-голямата от тези черни дупки всъщност не е точно черна.Казва се "Яневата нива" и се намира в съзвездието на Трактора. Там има и други интересни дупки. Примерно като "Гейзера на СерГей", която се намира в съзвездието на Гоце.

10

Някаф там

преди 13 години

На земята се срещат и кафяви дупки. Всеки един от нас разполага с такава дупка, но след подходяща обработка, някой от тях придобиват особени свойства. Такъв е примера с дупката на г-н Янев. Посредством неуморно трептящия си ***, тя улавя всякакъв вид компрометираща информация, поглъща я и след това я изпърдява обратно, конвертирана и качена на удобни за ползване флашки.

9

Berliner

преди 13 години

И аз имах некъде дома една черна дупка, ама се е затрила по шкафчетата, между нокторезачки и топчета тип "гуда".

8

киро

преди 13 години

Още едно доказателство , че Бог не спира да работи и до днес.Той е великия творец. С нетърпение чакам ,когато ще изпрати сина си да поправи нашата планета и да я направи едно прекрасно място за живеене, както било преди в гардината Едем. Ние също бихме могли да помагаме в тази удовлетворяваща работа.

7

Has

преди 13 години

Най-много да им го "поемеш" на извънземните начело с Пешо Стоянов.

6

Гошо Тъпото

преди 13 години

Ако бях ...цапнал аз джакпота,щях да закупя от НАСА на старо една...совалкаи да стартирам към огромния звезден...пръстен.Най-много да стигна до средата на...пътя,от където щяха да ме ...поемат извънземните.След това,по спиралата на времето,може и да се върна на Земята но някъде в...бъдещето-след 100-тинагодини;има да ме гледат,като...извънземен.

5

Богдан

преди 13 години

Що бе, та ние сме най-великите! За сега по велики от нас няма! Не и в този свят! Така че за нас ще да е. Един ден примитивните ни мозъци ще успеят да правят същото със вселената около нас. Тя и без това е суздадена за да ни служи. Нали сме създадени по "образ и подобие" е ще мине малко време до тогава но времето... какво е времето просто една променлива :))

4

до Богдан

преди 13 години

по-скоро е "изкуство заради самото изкуство" защото на бог или който там го прави, едва ли му пука дали някой гледа шоуто.

3

Богдан

преди 13 години

Опс обърках словоред исках да кажа " Имаме честа да имаме техническата възможност да видим шоуто и да останем живи. :)))

2

Bogdan

преди 13 години

Господ се забавлява творейки и ни устройва светлинно шоу.А ние феновете имаме честта да присъстваме и да имаме възможността да видим сме живи да го видим. Не е ли супер :))) хахаха

1

До 1

преди 13 години

Това не са черни дупки а министрите от правителството които ще прилапат парите на народеца...