24

Dok

преди 13 години

до МП42:Би ли конкретизирал/а - кой точно израз от поста ми приемаш за обида?Такава е истината - независимо дали това ти се харесва или не. Пари за всичко друго се намират - за ремонт на колата, за кафенце и цигарки, за алкохол, за дрешки и парцалки ... но за здраве - не. Свикнали сте, че здравеопазването трабва да ви е безплатно, а всъщност, то е изключително скъпо. Както казва един мой приятел и колега - "Здравеопазването в България е скъпо хоби"

23

MP43

преди 13 години

В поста на "Доктор" не видях нито една обидна дума. Освен истините, които е написал, няма обида към никого.

22

MP42

преди 13 години

До Доктор..Кой сте Вие,че ще обиждате хората и да не би да си мислете,че като сте лекар в което се съмнявам сте много умен..А до градския от Русе,не е истина,че недават касови бележки или,че е скъпо,зависи при кого сте ходили..

21

лекар-некадъРник

преди 13 години

прабългарката се обади...

20

turkinq

преди 13 години

otgovora e ot strahbalgarite ste strahlivi 4akate drug da svarshi nehsto vmesto vas naistina mnogo strahliv narod vseki chujdenec go znae

19

лекар-некадъРник

преди 13 години

евала на зъбарите,и ние сме натам

18

лекар-некадъРник

преди 13 години

че то остана ли народ в тази държава освен хубави прабългари и техните политически величия от ГЕРБ?Загробиха страната ни

17

зъболекар

преди 13 години

ще ви кажа защо не работим с Касата-защото плащат смешни пари, а и когато отидеш на отчет тия лелки в касата се заяждат за всяка запетайка, и гледат за най-малкото нещо да ни глобяват,все едно тия пари от техния джоб ги вадим,а не са пари на данъкоплатци.извинявайте ама не съм учил 6 години като луд , а от касата да ми дават 20 лв за вадене на мъдрец.. и не говорете че взимаме много-това е лъжа-в тази криза когато хората нямат пари ,няма как и ние да изкарваме кой знае колко.

16

Доктор

преди 13 години

300 кинта за мъдрец не ти се дават, ама ако беше за колата - няма проблем - вадиш и плащаш. А питаш ли го хирурга, колко време е учил, за да може да ти извади мъдреца?? Колко години специалност е взимал? Как е издържал семейство през тези години? Колко кредит е теглил, за да направи и обзаведе кабинета? Не питаш, нали?

15

от овцете

преди 13 години

ДО 12"всичкото това за което ревете, е защото сте заспали като стадо - размърдайте се и покажете че сте човеци"абе, приятелю, ти да не си овчаря?! Да не би ти да не пишеш на български? Или си от онези "българи" страдащи от мания за величие, за които НИЕ трябва да "ревем", да се "размърдаме"?!К'ъв си ти бе-е-е-е-е-е-ееееее!

14

Да не си чакал!!!

преди 13 години

"...едно лечение на пулпит излиза около 200 лв на един зъб..."Ами защо го чака да стане пулпит бе, ***??? Защо не ходиш на профилактични прегледи, за да се открие докато е малък кариес??? Защо не ходиш да му сложат пломба, докато е кариес, а не вече пулпит? Мърлячи прокледи, прости!!! После - зъболекарите им виновни, скъпо било и т. н.!!!

13

Dоктор

преди 13 години

до Дунав:Ало, вие там в РусИ - лекарите и зъболекарите по цял свят са милионери, мой човек. Ако искаше и ти да си като тях - да беше учил навремето, а не да се скатаваш и да се чудиш каква магария да направиш в училище.Сега ти остава само да ги плюеш тук ... ама мислиш ли, че ме интересува твоето мнение..?

12

Анонимен

преди 13 години

всичкото това за което ревете, е защото сте заспали като стадо - размърдайте се и покажете че сте човеци!

11

до 4

преди 13 години

ами смени си зъболекаря бе (***!)има и нормални зъболекари, които работят свестно и не изнудват хората - потърси ги!аз имам такъв в Бургас

10

ДУНАВ

преди 13 години

Елате в РУСЕ да се насладите на зъболекари-които вземат по-вече от МУТРИТE ??? Касов апарат забрави,данъчни,комисия на потребителите,контрол от ОБЩИНА НЯМА,НЯМА,НЯМААААА?????? Истината е ,че в РУСЕ аптеки,доктори зъболекари КРАДАТ и нама контролни органи-белите престилки станаха милионери...

9

vlad_m1

преди 13 години

Браво на колегите стоматолози.

8

men

преди 13 години

Зъбния статус на повечето български граждани е под всиакаква критика... едно лечение на пулпит излиза около 200 лв на един зъб, с този стандарт откъде да си го позволят хората...защото осигуровките са пари само за прибиране от държавата, всеки като иде на лекар си плаща като поп...Нема такава държава"

7

Анонимен

преди 13 години

А защо народа още не е излязъл на улиците да протестира? като всички хора по света (бели и черни)

6

Иван

преди 13 години

ДА ИМ ОКАПЯТ ЗЪБИТЕ НА ВСИЧКИ АЛЧНИ ЗЪБОЛЕКАРИ !!! ТЕ ХИРУРЗИТЕ НЕ ВЗИМАТ КОЛКОТО ВАС БЕ *** !!!

5

Киро пора

преди 13 години

тая снимка дето сте я боцнали е от еротична фотосесия която аз съм я виждал някаде случайно и помна че едната тази в ляво има клитор като свинска паржола хи хи