154

Анонимен

преди 13 години

Na zasedanieto na Syvetyt za sigornost po nikakw na4in nebiva da u4astvuva pod kakwato i forma predateliat Cwetanow, Ceco lujeco kradeco apartamenteco SeReSeco-

153

Анонимен

преди 13 години

на костов му става навик да се оакватрябва му памперс на горкия,не разбира че отдавна е за историята заедно с гоцето сиришника

152

Гербоклук Цветанов

преди 13 години

Какво ще направи един вътрешен министър, ако му докладват, че покрай един оперативно интересен за него обект е записан и премиерът на републиката? И то не веднъж, а в множество разговори. Верният отговор в България е: ще се направи на утрепан и ще си трае половин година, докато тези записи ги чуят повече хора и презапишат Така става у нас. СТАВА РАЗБИРА СЕ - ЦВЕТАНОВ Е ГОТОВ И ЗАПИСИ НА ОБАМА ДА ПУСНЕ САМО ДА НЕ ГО ЗАКАЧАТ ЗА АПРТАМЕНТИТЕ И ДАЛАВЕРИТЕ ПО МИТНИЦИТЕ.НАПРАВО НАХЕНДРИ БОЙКО С ТЕЗИ ЗАПИСИ И СЕ ПРАВИ НА ЛУД.

151

СРС до гепачев

преди 13 години

ОТ ЧЕРВЕНИ ТЕСТИСИ САМО ГЕПИ-АЧЕВЦИ ИЗЛИЗАТ.ЗА ЩО НЕ ПРОУМЯВАШ ЧЕ МИНИСТЪРА НА МВР НЕ Е ПРОКУРОР........АМИ ТО ОТ ЧЕРВЕН МОЗЪК КАКВО?!

150

Анонимен

преди 13 години

За сините следващите избори ще са поредния провал

149

Анонимен

преди 13 години

ОТДАВНА АЗ И СЕМЕЙСТВОТО МИ СМЕ СПРЕЛИ ДА ГЛАСУВАМЕ ЗА СИНИТЕ ПЕЛИКАНИТОВА СА МОШЕННИЦИ ,ЗАВИСТЛИВЦИ И НЕКАДЪРНИЦИ

148

Анонимен

преди 13 години

KOLKO DECA SA OTISLI V FRIZERA

147

срс

преди 13 години

ЧЧЕРВЕНОТО КУРВАРЧЕ ангел Х/Н/АЙДЕНОВ,ПРЕДИ ДА ИСКА ОСТАВКАТА НА К ОЙТО И ДА Е,ДА КАЖЕ КАКВО СТАВА С ИЗВЪНБРАЧНОТО МУ ДЕТЕ В ДИМИТРОВГРАД?ЗАЩО Е СПРЯЛ ИЗДРЪЖКАТА НА ДЕТЕТО,И ЗАЩО СЪЗДАВА ПРОБЛЕМИ НА МАЙКАТА?СПОМНЯ ЛИ СИ ул.,,БУЛАИР" гр. ХАСКОВО КЪДЕТО Е ВОДИЛ ЖЕНИ ИЗПОЛЗВАЙКИ СЛУЖЕБНОТО СИ ПОЛОЖЕНИЕ?ТИПИЧНО ПО КОМУНИСТИЧЕСКИ.

146

Анонимен

преди 13 години

сер-гейчо и костов на калъп,а мартинчо ги гледа зад завесата

145

ЦВЕТАН ГЕПАЧЕВ

преди 13 години

Случаят "Горна Оряховица" беше рядък шанс за държавното обвинение да покаже на вътрешния министър къде му е мястото, но не посмя. Прокурорската смелост у нас стига само до известните крясъци "Ти си абсолютен престъпник! На колене!" към бивш министър в болница. На държавното обвинение силиците му стигат само за безобидния Божидар Нанев. Но стане ли дума за МВР и лично за министъра му, прокуратурата се превръща в обслужващ персонал. Случаят с разсекретените СРС-та на лекарите в Горна Оряховица и отказът й да образува досъдебно производство срещу Цветанов след сигнала, че е нарушил Наказателния кодекс, е позорен. Според чл. 145 "а" всеки, който използва информация, събрана чрез СРС, извън нейното предназначение за опазване на националната сигурност или за целите на наказателното производство, се наказва със затвор до 3 години и глоба до 500 лева. А ако това е извършено от длъжностно лице, наказанието скача до лишаване от свобода от една до 5 години и глоба до 5000 лева. Очевидно е, че Цветанов, който е длъжностно лице, използва събраното с горнооряховските СРС-та за политически цели, а не за защита на националната сигурност или за наказателното производство. И за третокурсник по наказателно право е ясно, че ако не друго, прокуратурата няма как поне да не образува досъдебно производство. Вместо това главният прокурор обяви, че Цветанов по никакъв начин не е нарушил закона.

144

Анонимен

преди 13 години

старата мутренска мафия начело с глашатаите си костов и гоцето сиришника се обединяватте може и да се мразят но знаят че са си нужни

143

Анонимен

преди 13 години

Истината е само една : ВЪН ОТ КАБИНЕТА ,ЗАЕДНО С ЦЕЛИЯ КАБИНЕТ!

142

Кои са Човекомразцит

преди 13 години

Началото на кампанията срещу Цветанов бе дадена след мъчителното убийство на новороденото на 26 седмица в Горна Оряховица. Един перфектен специалист, но душевен изроз д-р Миланов даде сигнал за протест срещу СРС-тата, които разкриха бруталноста на 4-тях доктора. Защитавайки тази докторска кауза, СДС, ДСБ и БСП се наредиха в редиците на ***, за които Човешкия живот е нищо. Най-доброто в следващите избори, тези три партии да бъдат отсвирени. Дай Боже.

141

Svilen75

преди 13 години

Всеки си има своите политически пристрастия, но логиката и принципите са едни и същи - и за бели, и за черни, и за сини, и за червени ... Но Цветанов е най- далчеч от всякакви морални принципи от всички политици.

140

отговор

преди 13 години

"след деполитизацията на МВР избира да остане в БКП" - Какво е БКП ?- Какво работи там? -Още ли е в БКП или вече е БСП ? - Дай инфо !!!

139

КОМАНДИР

преди 13 години

Като гледам тези кутии се чудя защо в тях не са архива на ГлПУНА.Къде са доносите на Политработниците на БКП в МО,МВР,ГУСВ,ЖПвойски, войски на съобщенията. това са бившите началници на Политотдели, ЗКПЧ, комсомолски и партийни секретари които топяха офицерите и сержантите за спазване на моралния облик на комуниста с униформа.Та те пишеха доносите направо до ЦК и от там ги окошарваха после без знанието на началниците и командирите.ПОПЪЛНЕТЕ АРХИВА НА ДС С АРХИВА НА ГЛПУНА И ПОКАЖЕТЕ ДОНОСНИЦИТЕ

138

ттт

преди 13 години

Вие сега ли забелязахте копи-пейста начервено-сените певци на мафията в парламента.Всичко още отначало беше очеизвадно.Докато червените престъпници са ясни,то сините ни отвратиха окончателно.

137

Чукундур

преди 13 години

отговорАз визирам другаря Бойко Борисов, който след деполитизацията на МВР избира да остане в БКП. А след това прави и частната си фирма за рекет и изнудване "ИПОН"!

136

да бе да

преди 13 години

Синйо червена атака водена от Костов,много пошло ,много пошло.

135

lud didi

преди 13 години

Ето сега си каза.