20

Анонимен

преди 13 години

Правителството да направи още един жест за българите - да си отиде.

19

Сиренарка

преди 13 години

Хайде и закуските да си плащаме през банкомата, та да може някои да си спестяват от баничките.

18

Анонимен

преди 13 години

И к'во сега,банката на Б.Б ще знае колко пари имам,следователно и наглите или октоподите ще ме навестят.

17

до 14

преди 13 години

Ами затова американците и цяла Западна Европа не са нищо повече от едни овце за стригане... Аз се радвам, че тук още има хора, които се противопоставят на банковия картел и купените от него политици, то тука даже някои политици си имат собствени банки, че е по-лесно...

16

?

преди 13 години

За да може милите ни банки да ни цъкат по 10-15 лв (необложени с данъци, разбира се) всеки месец. х 2,5 млн работещи,+ 2 млн. пенсионери,+ 1,5 млн на помощи и обезщетения. 60-80 млн лв. х 12 месеца, горе-долу МИЛИАРД ЛЕВА. Богатата ни държава щедро ни принуждава да подаряваме НАШИТЕ СИ ПАРИ на банките чрез комисионни и таксички !!! Само се сещайте какво ще стане с тези такси и комисионни, когато задължително трябва всички пари да им минават през банковите сметки?!?!

15

Анонимен

преди 13 години

Много лесно, пич. Ако вземеш да направиш такава глупост, като откаже да ти ги върне, първо ще си платиш глобата за нарушаване на закона и след това ще можеш да си търсиш парите чрез съда. Или обратното.

14

ВАЖНО!!!

преди 13 години

ИЗЛЕЗЕ НОВАТА 3 ЧАСТ НА ФИЛМА ZEITGEIST (MOVING FORWARD) ИМА ГО В YOU TUBE С БЪЛГАРСКИ СУБТИТРИ

13

Анонимен

преди 13 години

tova v zjal svjat e normalno, samo BG kuza nakraja na opa6kata

12

глупости

преди 13 години

И как ще ме задължат/контролират ако утре отида и дам на някой 20 000лв.? Това са глупости с цел следене и манипулиране на гражданите. Да си гледат работата!

11

Анонимен

преди 13 години

Е естествено че всичко трябва да минава през банките, в момента те печелят много малко пари и трябва още повече такси и комисионни да смучат от обикновените хора.

10

do №8

преди 13 години

В повечето частни фирми е така, 10на човека се осигуряват на 400-500 лева, останалите работници на минимална заплата - иначе на карта ги превеждат висчко културно.. нали. Другите пари всеки петък на гишето на фирмата. И разбира се всеки знае това, но никой не си мърда пръста да го промени.

9

Анонимен

преди 13 години

хаха това легализира големите рушветисега очаквам Дянков да въведе нова банкнота от 10000 лв,за да може рушвета да не се набива на око

8

wiktor

преди 13 години

Аз си помислих, че от банкомат ще можеш да теглиш до 15к вместо 400 както е до сега... Вземете да смените снимката, подвежда :)

7

нервна

преди 13 години

включително и на заплатите по банков път, допълни Стоянова. Това съвсем няма да осуети осигуряването на наетите на нереални заплати.Че какво пречи,официалната заплата - по банков път,а остатъка до реалната - под масата?!

6

dozo

преди 13 години

Този задълбочен анализ е бил действително някакъв чутовен напън, довел до установяване на факта, че не във всяко село има банкомат!

5

нервна

преди 13 години

Ако поискате 15 000 лева от приятел, трябва да ви ги преведе на личната банкова сметка.Хихи, аз пък мисля, че мога 3 пъти последователно да поискам от приятел по 5 хл. лева.Какво, СРС-та ли ще пуснете? Блаженни са вярващите. Законите в бг са врата у поле.

4

Дюнер

преди 13 години

Вече и подкупите ще се плащат по банков път, за може всичко да вижда и знае и да няма такива, които да подбиват тарифите.

3

RTS

преди 13 години

Е защо не го приехте? За да може пак да се укриват данъци и доходи ли?

2

ами

преди 13 години

Жест от страна на правителството...???

1

Жоро

преди 13 години

жест от страна на правителството към българските граждани.=================На тая мога ли да и направя един жест с бухалка в главата?