42

димо

преди 13 години

А бе само сеч за тази *** и пасмина .За каква Демокрация става въпрос - това понатие е непознато за тях . Те са създадени и са мирни и добри само когато са роби и слуги на БЕЛИТЕ ХОРА . Не трябва и ние да сме хуманни с тях , да не се пускат да влизат повече в Евросъюза , дори и тези които са тук да бъдат върнати и изгонени по арабските им държави без никакви сантименталности.

41

Анонимен

преди 13 години

EVREITE SA 4UMATA NA SVETA.EVROPA TREBVA DA VNIMAVA S TAZI EVREISKA PASMINA.

40

Анонимен

преди 13 години

дреме ми на ... за" арабската революция"

39

Анонимен

преди 13 години

Гледайте филма The Obama deception и всичко ще ви стане ясно!

38

Анонимен

преди 13 години

Аз очаквам песимистичния сценарий. Не забравяйте нападенията над коптите съвсем наскоро. Сега при преговорите ислямистите поеха топката, а американският подставеник Ел Барадей го поизтикаха.

37

gogo

преди 13 години

i4 ne mi dreme ima tolkoz problemi unas egipet da mislq

36

Николай

преди 13 години

Бил съм на почивка в Тунис и Египет, живял съм в Мароко и Алжир по една година. Имам много приятели араби. Не се заблуждавайте и най-начетените и прогресивните са дълбоко религиозни и са готови на всичко дори само ако обидите техния Аллах. Отделно обикновения народец си е голяма пасмина- краде, мързелува, проси, ***. Нечистоплътни са /независимо, че имат вода и бани/, не уважават мнението на другите, при тях демокрация в смисъла, който познавате просто не може да съществува. Ако няма кой да ги

35

Анонимен

преди 13 години

И ако стане като в Иран, Египет може за дълго да се сбогува с идеята да е една от най-атрактивните туристически дестинации в света!

34

До 34

преди 13 години

Напротив Израел направи много единни арабите. Всички мразят Израел и всички си мечтаят тази държава да я няма. Израел е огромен фактор за слотяването на арабите.

33

До 32

преди 13 години

Израел не само познава арабите, но тя е страна , поставена сред арабите от Европа и Америка , да ги държи във вечно разединение, вътрешно и външно, да не им дава ни минута покой, да ги озверява срещу действителността, да ги насъсква едни срещу други, араби срещу араби. Израел добре се справя досега, играе си мръсната роля много успешно. Докато има Израел, няма да има мир в арабския свят , но и няма да има мир и в Евроопа и Америка, това е то, кой каквото ще да си приказва.

32

Анонимен

преди 13 години

Демокрация и ислям не могат да съжителстват. Това са две изключващи се понатия.

31

Реалист

преди 13 години

Както обикновено единствените разумни и реални тълкувания на обстановката в Тунис и Египет идват от държавата, която най-добре познава арабския свят - Израел. Сценарият революция + ислямизация (при това радикална) е много по-реален от революция + демокрация. Демокрацията и демократичното мислене нямат никакви историко-културни корени в арабския свят, докато ислямът почива на широка етно-културна основа от 15 века. Мубарак може да се окаже "манна небесна" в сравнение с тоталната ислямизация.

30

Анонимен

преди 13 години

Да, аз мисля, че арабската революция трябва да се провали, защото те са фанатици, независимо дали са демократично настроени или не! Ако успеят, може да ни завладеят нас и да се пренесат кръвопролитията в Европа, както вече ги има в Русия. Нека си имат проблеми в своите страни, да оставят Европа на мира и да не искат от нас да променяма нравите и характера им. Просто не можем!!! Албанците се намърдаха в Европа и сега искат целия Балкански полуостров. Категорично трябва да им се покаже трети пръст

29

Анонимен

преди 13 години

Да се избиват и да *** в пустините, гадовете ***.

28

До 27

преди 13 години

Да решават. Ама да си живеят с решенията и да не търчат на сам.

27

Анонимен

преди 13 години

Можеха да ни поптат хубаво ли е Демокрация или не.Не,че нашата е истинска,но все пак.Там поне не е имало комунизъм,но то и религията май е същото,ако не е и по-зле.А и дали има истинска демокрация по-света?Май само в САЩ има почти истинска.

26

Анонимен

преди 13 години

Живях 15 години в арабска страна, вярвах , че има добро бъдеще, че младите хора разбират демокрацията и искат напредък. Варнах се, няма такова нещо като демокрация в арабския свят, и най-цивилизованите араби , поне до момента, са силно религиозни-християни или мюсюлмани- и само тази вяра в бога е техният свят, тяхното бъдеще, техният дух и сила. Арабският свят не може и не иска да бъде като Европа или Америка.Всяка помощ от Европа е безмислена и напразна на този етап, те сами ще решават.

25

:)

преди 13 години

Може ли бетонни огради и картечни вишки по сухопътните граници и военни катери по морските. Нарушителите да се застрелват без въпроси. Ако може и центровете за бежанци да се затворят и да се върнат в прелестните им ислямски държави. Нека да си се оправят там както намерят за добре.

24

ВАЖНО!!!

преди 13 години

ИЗЛЕЗЕ НОВАТА 3 ЧАСТ НА ФИЛМА ZEITGEIST (MOVING FORWARD) ИМА ГО В YOU TUBE С БЪЛГАРСКИ СУБТИТРИ

23

Анонимен

преди 13 години

Сега колонизаторите да си търпят арабската ***.