179

Анонимен

преди 13 години

Точно на мазника ще му окапят зъбите да ги стиска от глад... Ако я окъса чак толкова може с Доган да направят някоя консултация някъде...

178

Булдозера

преди 13 години

Мазния хамстер отново сънува власт. Възможно е господин товарищ седнишев БСП отново да дойде на власт - българския народ е отчайващо късопаметен - но няма да си ти начело на партията защото не си мъж както разбраха вече всички. Власта ти избяга безвъзвратно както Йончевицата. И какво ни предлагаш товарищ Седнишев - коалиция БСП - ДПС - НДСВ и РЗС. Правителство на меките китки този път? Нет спасибо!!! *** к чорт.

177

Анонимен

преди 13 години

Всъщност пожарникарят тормози цялата нация с един свой тежък психологически проблем. Той преследва миналото си, мрази себе си в миналото, било като мутра, било като комунист, било като монархист. Било поради факта, че е искал да работи в ДС, но там не са го приели поради липса на лични качества. Ако се вгледате внимателно ще разберете, че той атакува най-ожесточено именно своите сенки от миналото. Но България не е клиника. И ние гражданите не сме криви за неговото собствено мрачно минало, нито за неговата неуспешна терапия!

176

археолога

преди 13 години

представям си след сто години някой да намери тези писания тук и писаниятя за тези две години управление на герб. този човек ще е в шок. няма да може да разбере защо тази партия управлява две години, а не фигурира в истореческите данни. то реално се говори кой как преди това е управлявал. крайно време е да се светнете, че народът не е спрял да си плаща данъците, нито акцизите на цигари, алкохол и горива, нито ддс. пък все няма пари. помогнете на археолога!

175

висоцки

преди 13 години

Вот один руски человек. Ну что он делает здесь ??? А, он ищет для своей подруги.... Какой красавец ...

174

Анонимен

преди 13 години

Станишев отново не пропусна да се появи по пресата, и отново критекува правителството. Прави впечатление пристрастеността му към думата стискам, дали охаректеризира някоя гей-поза, та тази дума му е толкова любима?? Станишев, ще дочакам да те тикнат в затвора, там ще ти хареса, ежедневно ще те "уважават" яки ***...Дано.

173

krk

преди 13 години

СТАНИШЕВ,ДОКАТО ДОЧАКАШ ПАК ВЛАСТ,ЩЕ ТИ ОКАПЯТ И ВЕНЦИТЕ,А НЕ САМО ЗЪБИТЕ!И ПОНЕЖЕ ОБИЧАШ ПРИКАЗКИТЕ(ЯВНО ДЕТСТВОТО ТИ ПРОДЪЛЖАВА),ДА ТИ НАПОМНЯ ЗА ЕДНА РУСКА ПРИКАЗКА,ЗА ИВАНУШКА-***!!ТЯ Е КУЛТОВА ЗА ТВОЯТА НАРОДНОСТ,ЗАЩОТО ОТРАЗЯВА ТОЧНО УМСТВЕНИТЕ ВИ ВЪЗМОЖНОСТИ!

172

Анонимен

преди 13 години

как да се раздели Тиквата с фифа като онзи и него подслушва за да го държи,ГЕРБ се управлява вече от фифа даже официално и той ще издърпа килимчето изпод Тиквата но всичко това добре за опзицията.

171

Анонимен

преди 13 години

"Кремиковци беше погребано и от Станишев защото той ..."Кремиковци приключи със сделката за 1 евро осъществена от правителството на Костов. От там нататък бе само преразпределяне на печалбата.

170

Гуньо - до 168

преди 13 години

Щом пишеш 'приост' вместо '***', значи явно ти треперят пръстите вече :-)Т.е. или си на твърдо гориво, или си алкохолно зависим, или си просто много ядосан, че Бате Боко не се радва на такава широка електорална подкрепа вече.Спокойно, не се ядосвай, все още има един голям отбор верни заблудени фенове, дето ще следват ГЕРБ даже и след като Боко го очисти някой...

169

антиЕС

преди 13 години

каквото и да си говорим,само знам, че по времето на Станишев джобовете ми бяха по-пълни

168

никола

преди 13 години

абе кукурунгел,я се скрий че ми писна на калинката да те чета и слушам,разбери НИЩО НЕ МОЖЕМ ДА НАУЧИМ ОТ ТЕБ,най много и да забравим това което знаем,а ние знаем кой е баща ти,знаем и за какво е отговарял в БКП,знаем че нямаше и ЕДИН ДЕН трудов стаж когато червените кхмери те направиха премиер,зависим премиер,също като Жан Виденов,и двамата бяхте КУКЛИ НА КОНЦИ,а ти все още си.Замълчи, така ще изглждаш по добре в очите на червените артефакти и ще можеш да ги лъжеш на воля,горе на Бузлуджа.

167

Анонимен

преди 13 години

"А знаете ли колко съм приост? Съвсем забравих, че Цветелина няма вече никаква банка, щото я продаде, ама аз нали съм малоумно комунистическо *** си пиша лумпенските съчинения ей така, колкото да участвам във форума."А понеже гейбера написал този коментар е действително *** *** без мозъчни клетки, не се е и замислил как Цветелинка е "събрала" парите за да купи банката и какво прави с тия пари след продажбата на банката!

166

Кочо

преди 13 години

От Марица чак до Енисей, най-голям лъжец - СерГЕЙ.

165

ДЖАБА

преди 13 години

Кремиковци беше погребано и от Станишев защото той сключи сделката с Митал и много странно му разреши да изтегли заем от 327 милиона долара ушким за Кремиковци като заложи почти всички мощности на комбината и естествено в комбината не влезе и долар Ето това е БСП

164

анонименс

преди 13 години

кой от всички пишещи в този форум е бил някога добре през последните 20 години че сега да се оплаква че е бил станал по зле?!

163

Гуньо

преди 13 години

До: 168Нека да съм ***; ненапразно съм си избрал такъв ник - Гуньо, идва от Гуньо-Простия. Това е събирателен образ на целокупния *** български народ, и аз не правя изключение, щом съм част от него.Само че, *** или не, аз знам толкова много подробности от кухнята на събитията, че като чуя Бойко, Станишев, Доган и малко ми се драйфа вече.А за наивници като теб и другите фенове на ГЕРБ и която и да е партия, мога да кажа само, че заради такива като вас сме на това дередже...

162

georgi44

преди 13 години

от известно време насам като прочета Алексей Петров, Яне Янев и Станишев просто спирам да чета. Тия хора вече не са интересни с нищо. Аз не се сещам нищо, което да е направил Станишев от мого време насам. Само се оплакват от Бойко и гледат как да го махнат. Нека почнат да работят, да внасят смислени предложения в МС и т.н. Аз не виждам с какво може да е полезен той на България ?!.. Освен да мрънкане друго не идва от него..

161

нико

преди 13 години

Тоя плъх,трябваше до сега да е в панделата и да прави *** на трактора....

160

Българин

преди 13 години

Точно на вас, червените олигарси зъбите нито ще ви окапят, нито гладни ще ходите! Позьори и демагози. Цялата олелия която вдигате е, за да стигнете отново до кокала! Не мислите за народа, а само за себе си и затова народа ви би шута!