558

kitaec__

преди 13 години

не бива да се даваме на руските мутри,наново комунизъм ли да почнем да строим.Няма и как да се случи,защото от Евросъюза ще сритат *** на другаря борисов

557

ха ха

преди 13 години

Хайде взимайте се с цецо и да ви нема поне за 20 години напред да премислите защо така стана.

556

ха ха

преди 13 години

До сега само се озъбваме колко му е един АЕЦ поне ще дадем шанс за развитие на икономиката!

555

Анонимен

преди 13 години

kvo 6e naprai6 beeee amerikancite ti kazvat kvo da pravi6

554

phantom user

преди 13 години

бонак

553

Анонимен

преди 13 години

Боко тиквата е лют като препикан жълт брабиняк т.е. мравка де!!!

552

м да да

преди 13 години

568 накрая ще го д...ш ти и себеподобните ти. да не си объркал дозите. ето това са поддръжниците на премиера и измисления герб- жертви на кофти дрога и менте алкохол. нормални хора не плещят чак такива гадости. ОТВРАТ!

551

Даниел

преди 13 години

Турция има пари, да не бяхте гласували за тъпите крадливи комунисти и турци и скапаните ви царрчета дето ни окрадоха. И оня *** Милен Велчев дето ни набута с 1 млрд. лева.

550

пепи

преди 13 години

ТОЯ БОРИСОВ ВСЕ СЕ ПРАВИ НА ИНТЕРЕСЕН.ЗНАЧИ ДО 2025ГОДИНА ТУРЦИТЕ ЩЕ ИМАТ АКО НЕ СА ЛЪЖА ДВЕ ЦЕНТРАЛИ АТОМНИ.А ТОЗИ *** ЧЯОВЕК ЩЕ РАСИПЕ ВСИЧКО.НИТО ЮЖЕН ПОТОК МУ ИСКА ДА ПРАВИ,НИТО ЦЕНТРАЛА И КАКВО ИСКА ДА ПРАВИ ТОЗИ *** ДО БЕЗБОЖИЕ ***.С ТОЯ ДЯНКОВ СЪСИПАХА БЪЛГАРИЯ ЗА ОТРИЦАТЕЛНО ВРЕМЕ.

549

ДА ГО ДУХАТЕ.....

преди 13 години

...ЧЕРВНИ ***!!!!НЯМА ДА ВИ СЕ ОТВОРИ ПАРАШУТА ЗА АЕЦ--БЕЛЕНЕ!НЯМА РУСКИ ПАРИ...НЯМА ДА ИМА И РУСКА ПОДКРЕПА ЗА ЧЕРВЕНИТЕ ***!!НА РУСИЯ ,СЕГА ЧЕЧЕНЦИТЕ ....ЩЕ И ПУСКАТ КРЪВ, ЗА ЗДРАВЕ!ЩЕ ИМА РУСКА КАЙМА В ИЗОБИЛИЕ ,ПО ГАРИ И ПЪТИЩА.....!ТАКА ИМ СЕ ПАДА НА ЧЕРВЕНАТА МАФИЯ!

548

Анонимен

преди 13 години

Г-н премиер, Вие знаете ли какво е инфлационен индекс?Много ми е интересно това къде сте го учили - в Симеоново ли?

547

Анонимен

преди 13 години

Време е да се спасява България от Борисов и братоците му от криминалните групировки- СИК, ВИС...

546

е айде мани се боко

преди 13 години

този вече дразни всички- дори и най- заблудените си привърженици. той и близката на сърцето му цветелинка, дали стискат зъби. и как така на тях не им се налага да го правят. както казва народа "сития на гладния вяра не хваща". ясно ли му е на премиера тиква как живеят хората. и от многото му ще-кане и празни приказки зат ънахме до гуша. къде са парите от контрабандата с цигарите- кой гушна милиардите. как за цветелинките се събраха парите, а от данъците и таксите колко се събра и къде са парите

545

Акъл море до седесар

преди 13 години

Не, няма да паса патки.Аз не съм заложил на Боко,на Костов или на Мартин Д.Нито пък на Станишев или на Трактора.Аз имам други източници на вдъхновение! А ти вече 20 год.не си мръднал и на йота.

544

Акъл море

преди 13 години

Освен че изпълнява комсомолско поръчение от Вашингтон да спре руските проекти,Боко има и лична причина да го изпълни.Неговата Цветелина инвестира милиони за алтернативни източници на енергия.Затова основно беше и посещението на Боко в Япония-да уговори японски технологии за БГ.Герберският пролетариат да се приготви за по-големи сметки за електроенергия.Иначе може да продължавате да викате ура!

543

bg

преди 13 години

kato zapo4nat da gi razkazvat 4ovek ste pomisli 4e sa patrioti a na istina sa nai goljamite kradzi

542

Българин

преди 13 години

Това изказване на Боко Кратуната е най-малкото нагло, при положение, че хвърля по над милиард годишно за издръжката на ***. И докато Белене по-рано или по-късно ще изплати вложените пари, *** кога ще го сторят?

541

неосведомен

преди 13 години

икономическият казва, че няма проблеми и действат, този казва, че нямало да действа. казва, че ако плати как щял да "вдига" лично той доходите?! интересно, а ако не плати как ще вдигне доходите?! че няма да я бъде станцийката е ясно, но кака цвети да вземе да върне някой милиард от където го е взела, че тези пари парят, парят, направо горят... а бабите по селата едни хубави преказки говорят... да не дава господ та ти дойдат до главата!

540

Анонимен

преди 13 години

Всъщност пожарникарят тормози цялата нация с един свой тежък психологически проблем. Той преследва миналото си, мрази себе си в миналото, било като мутра, било като комунист, било като монархист. Било поради факта, че е искал да работи в ДС, но там не са го приели поради липса на лични качества. Ако се вгледате внимателно ще разберете, че той атакува най-ожесточено именно своите сенки от миналото. Но България не е клиника. И ние гражданите не сме криви за неговото собствено мрачно минало, нито за неговата неуспешна терапия!

539

Анонимен

преди 13 години

почти всички околни държави се снабдиха или ще се снабдят с АЕЦ----------------- Именно.Затова и няма смисъл да се строи.