33

Анонимен

преди 13 години

Избраният с листата на ПП РЗС за депутат Тодор Великов , е финансово и не само/ зависим човек. Държащ първенството за най-скъпо продалият се депутат в новата история на България. Когато земеделски производители поискаха среща с него като народен представител за да решат проблемите / създадени от управлението на това правителство/ , отговорът му беше : Вижте сега в събота единият ми син се прибира от Англия , а другият от Америка , несме се виждали от три месеца излизам в отпуск. Не знам как с това поведение на плужък изобщо е бил избран.

32

Анонимен

преди 13 години

КВО ТОЛКОВА ГО Е ОБМИСЛЯЛ.ЗАСИЛВА СЕ НАД 100 КИЛОМЕТРА И В НЯКОЕ ДЕБЕЛО ДЪРВО.ТОВА ЩЕ Е ПЪРВОТО ДОБРО НЕЩО КОЕТО ЩЕ НАПРАВИ ЗА ХОРАТА

31

мусайбе

преди 13 години

това е много добра идея,дано да се осъществи.ама яне нека да вземе да качи в колата със себе си и сергея,гоце,руменовците.а тогава да си избере подходяща цел----някой по-голям тир,и да се трясне челно в тира със 150км.в час.сигурен съм че господ иска да ни отърве от тия престъпници....

30

>>>

преди 13 години

Яне най-накрая кацна на циарата на горския. В тоя живот всеки получава каквото заслужава.За всички ранобудни: Не рови където не ти е работата, защото ще намериш каквото не желаеш.

29

екел

преди 13 години

Трябва да се промени закона за движение на пътищата и да бъдат отрязани и премахнати всички дървета, храсти и всякакви други съоръжения на 50 метра в близост да пътищата. Крайно време е това да стане. В противен случай ще измират още хиляди хора. Кога най-накрая законотворците и отговорните фактори ще обърнат внимание на този въпрос, който касае живота на хиляди българи? Колко още хора трябва да загинат по пътищата, за да се вземе отношение по този въпрос и всички дървета в близост до пътищата бъдат незабавно отрязани и отстранени?! Едва ли има друга държава в света, където се търпи такова нечувано безобразие - хора измират като се удрят с колите си в дървета и никой не взима отношение ра решението на този изключителен проблем. Това е скандално!

28

Анчо

преди 13 години

Ще ви кажа една тайна. Яне не само се е канел, ами наистина е катастрофирал, само че е паднал на главата си и е оцелял!!!Ако беше паднал върху друг орган изходът щеше да е неясен.

27

sramota

преди 13 години

Qne ima byde6te kato scenarist na turski seriql :))))

26

В.Търново

преди 13 години

Тодор Великов е хищен хамелеон и за него имат значение само финикийските знаци , които обичаше да получава чрез изнудване.Това бе начинът му на действие като шеф на СДС във В.Търново.Той вземаше комисионни от фирми , на които уреждаше обществени поръчки и чадър по отношение на нарушаване от тях на финансовото и данъчно законодателство.За да не бъде разследван, след СДС се прикрепи към РЗС , а сега се прикрепя и към ГЕРБ. Мисли си , че номерата му все ще минават , но това е сметка без кръчмар.

25

IND

преди 13 години

А дано се и гръмне най-накрая тоя педи... за повече гласове :)

24

NEMO

преди 13 години

Поредната димна завеса от рзс.Рзс се използва за отвличане на внимание от важни неща.Една лъжа се крие най-добре междо две истини.

23

Яне Янев

преди 13 години

Имунизирам котки срещу слънчев ударкупувам флашки всякаквиза контакти: офиса на РЗС

22

norm

преди 13 години

Другарите нищо ново не са научили,до онзи ден величаеха тези двамата,днес се отвращават от тях.Нормално,истината винаги е била страшилище за тях.

21

Пътник

преди 13 години

Тоя Тодор Великов преди не беше ли областен координатор на ДСБ в Търново и региона?

20

Анонимен

преди 13 години

яне е.....?

19

ДО18

преди 13 години

ХАХАХА ,МАЙ ДРУГИ ЩЕ СЕ ПРИТЕСНЯВАТ!

18

Анонимен

преди 13 години

15-Аз си мисля за нея, ама ти защо се притесняваш за нея:))))))))))

17

Анонимен

преди 13 години

Яне Янев, известен още като Алън Копле.

16

ЯНЕ Дупедане

преди 13 години

Яне да пише щпионско-криминални романи в някоя лудница...! Конспирацията е жива !!!

15

ДО14

преди 13 години

По спокойно с расъжденията и си помисли за твойта надгробна плоча....

14

Анонимен

преди 13 години

13 - Е! Яне поне не твърди, че постоянно му готвят атентат, като едни мутри, дето се скриха зад държавните институции от мафията и сега треска ги тресе как да се оттърват:)