21

тт

преди 13 години

Мда - "прави" са. На мястото на правителствата на Тунис, Египет, Йемен и т.н трябва да бъдат поставени ислямски режими за да могат *** от белия дом да продължат да се "борят" с тероризма но вече със средствата на демокрацията - бомби, обеднен уран, и т.н. Докато последния християнин не бъде унищожен. Кланета, разрушаване на църкви в Косово, Ирак, Судан. Да за човешките права е - за да продължат да бъдат ограничавани докато господарите тоя на снимката превърнат окончателно света в концлаге

20

KALT

преди 13 години

До но комент.Коя америка бе, тая дето е викала но комент? Ал Капоне поне никога не е крил, че е бандит.

19

До пост № 17 и 18

преди 13 години

"Не оръжията,а идеите завладяват света."Американският глас на свободата беше приложен в Корея, Виетнам,Никарагуа,Иран, Ирак, Либия,Сърбия и др. Следват останалите арабски и не само арабски държави. Моралната подкрепа на САЩ им струва трилиони долари.Впрочем, харесвате ли поведението на посланик Уорлик в България ? Кой управлява България днес, той или инж. д-р, доц. ген. от пожарн.мутр. Борисов ?

18

Ужас

преди 13 години

Нали на всички нормални хора им е ясно, че американските консуматорски интереси и мания за величие и разрастване на тяхното доминиране и "империя" са в основата на всички съвременни конфликти и в развръзката им! Мен друго много ме дразни - в миналото поне империите открито са воювали за територии и господство! Сега тези нещастници излизат с номера, че "помагат", че "носят и сеят демограция", че "другите са лоши, а те са добри и миролюбиви", "че всичко е с чисти и невинни помисли"! Плюя на тях!

17

но комент

преди 13 години

И през Втората световна война , и през Студената война гласът на Америка беше гласът на свободата, надемокрацията и на защитата на човешките права.И така трябва да бъде!Не оръжията,а идеите завладяват света.

16

но комент

преди 13 години

за първи път от много време САЩ са прави.Прави са като подкрепят защитата на човешките права и на свободата.Всичкиборци за свобода по света имат нужда от моралната подкрепа на Америка, както беше през Студената война.десетилетия наред САЩ бяха факела на свободата в света, и се радвам ,че отново са на позициите ,на които трабва да бъдат-в защита на свободата и човешките права.

15

KALT

преди 13 години

Правилното решение,е резерват.Но не при Индианци. Нали еврейско ***.

14

вили

преди 13 години

Говорителят на Белия дом Робърт Гибс заяви, че масовите протести из цялата страна ще продължат, докато не бъде обявено, че ще има нови реформи и преход.............и на арабския свят спретнаха едно "джагара-джугара".А целия цивилизован свят търпи и безучастно гледа как един мега-агресор преследва своите имперски интереси с всички възможни средства. Като почнем от икономически манипулации и шантаж(ембарго, международни санкции и пр.) и стигнем до директни военни интервенции. Брутални, нагли янки.

13

До пост № 12

преди 13 години

Аз също гледах HISTORY. Каква мръсотия, нали ? За 10 г. САЩ са изхарчили 13 трилиона долара против руснаците в Афганистан. Сега започват с Тунис, Египет, Йордания, Сирия....Време е ЕС, Китай,Русия, Индия да спрат американските талибани.

12

Анонимен

преди 13 години

да ама кел файда - толкова невинни хора убиха!

11

Анонимен

преди 13 години

В момента гледам HISTORY за ЦРУ. Признават си за талибаните, че са тяхно творение. И че като се разтурил СССР , са останали без работа. И затова си създават нови врагове.

10

Анонимен

преди 13 години

Обама, България пък те зове.... Гледай те си вашата *** 3 буквена "държава" която няма история и за 1 тетрадка от 20 листа и не се месете за да не започнат на вас да ви се месят някой страни...

9

нефт

преди 13 години

Може и без зов...тия винаги се месят там където не им е работа.

8

Колчо

преди 13 години

И Луканов го зоваха, зоваха... и накрая помниме какво стана.После и Жан го зоваха, зоваха... на него най-лошото му се размина.Сега зоват Бойко. Де да видиме как ще свърши...А Мубарак... еми тоя зов е last call. Продължението ще е кърваво.

7

ХГХЙ

преди 13 години

МАСОНСКОТО АКТЬОРЧЕ ДА НЕ СЕ ОБАЖДА ВСИЧКИ ЗНАЕМ,ЧЕ ИГРАЕШЕ РОЛЯТА НА ОСАМА БИН ЛАДЕН,ОБАМА ИГРАЕШЕ БИН ЛАДЕН...

6

7777

преди 13 години

abe...samo da ne butnat mavzoleia che...

5

Анонимен

преди 13 години

той мислел...направо си знае, нали неговите хора са организирали всичко

4

асс

преди 13 години

Не е важно дали Мубарак ще вземе правилното решение, важно е газа и петрола да се дадът на павилните фирми... *** мериканци ще изцедят всичко

3

Анонимен

преди 13 години

Ако и на египтяните прехода им е като нашия жална им майка...

2

Ivan

преди 13 години

Gleda naskoro filma. To mi be6e qsno che e taka. Sega Amerikancite shte podgotvqt "pravilniq" prezident na Egipet i vsi4ko shte e po staro mu!