122

Чайника

преди 13 години

...и цялата помия на метъла и рока се изляха върху мен! Почнах да ви съжалявам! Вече си показахте селянията и успяхте да докажете моята теория че тези два стила не възпитават нищо добро в хората! Вече сме на едно мнение!

121

Painkiller

преди 13 години

Предния път когато бяха в БГ обещаха, че ще дойдат пак, и ето този момент настъпи! Поздрави за всички фенове!

120

Говедарин

преди 13 години

Чайник, кух си кат чайник...Ама то акъл и мензис ако не ти додат до една определенан възраст - не ги и чакай!;)

119

Анонимен

преди 13 години

121 и Motorhead

118

Ани

преди 13 години

@ Чайник, по *** си и от чайник......

117

Анонимен

преди 13 години

Абе важното е че живот и здраве, на 8 юли ще видим Джудас Прийст на живо и ще се изкефим максимално на великата група.... Който пък не му харесва - айде да си гледа животеца!

116

Чайника

преди 13 години

Говедарин що за човек би се представял по форумите за ***? Не знам ама комуниста от 118 пост как успя да се изкаже културно а ти не?

115

Говедарин

преди 13 години

Работата със Сонисфиър още се пече ;)Тайно се надявам там да чуем Мейдън ...

114

Говедарин

преди 13 години

Чайник, аз мога да пиша по много начини. Мога да пиша културно, мога и изкренно да се забавлявам под този ник с такива като теб :D :D :DОтносно това кой е бъдещето на България, ще ти споделя само едно - хора които могат да си позволят да дадат по 180 лв за билет /Сонисфиър/ със сигурност са от работещите хора в България. А за Елвис, Елвис е жив!:D :D :D

113

Анонимен

преди 13 години

Кога ще се разбере кои ще бъдат на тазгодишния Sonishpere? Нямам търпение да видя кои групи ще ни гостуват тая година!

112

redordead

преди 13 години

абе Чайник, нали ти казаха хората, когато чалгаджия събере на националния 50 000 човека с билет от 100 лева, тогава ми говори...иначе, в останалите стилове на музката има доста повече умрели от алкохол и дрога, отколкото в рок/метъл. Иначе понеже се сети за Елвис, щи кажа и още един - Джим Морисън ако въобще го знаеш кой е. А за супер известен метъл музикант в момента не се сещам да е умрял от свръх доза...А чалгадиийте умират от свърхдоза силикон или свръх доза простотия

111

до Чайника

преди 13 години

Всички знаят, че Елвис си го прибраха извънземните, така че примерът ти е неудачен :)

110

Чайника

преди 13 години

Говедарин не знам какво си учил и да ли въобще си учил но като се води някакъв вид дискусия се спори акто се дават някакви доводи! Тук какво се получава? Аз пиша нещо ти връщаш нищо по изключително селски начин! Искрено се надявам че всички нацъкали + на твоите коментари не са бъдещето на България! Нямам какво да споря с такива като тебе така че приятно ви дрогиране! Бог да пази България!ПС Сетих се за един пример "Краля на рока" Елвис Пресли от какво е умрял?

109

Анонимен

преди 13 години

Всеки да си приказва, мисли и пише, каквото си ще, свободна страна сме все пак. Но не може да се отрече следния факт - единственото място, където може да се видят няколко поколения заедно да куфеят и да се кефят максимално, са рок-концертите! Това доказва стойността на музиката, а не някакви еднодневки. Както каза един познат: "Леле, баба, дъщеря и внук на друго общо събитие заедно, съм виждал само на първи учебен ден!" :)

108

haha

преди 13 години

Е, сега вече счупих закона! :D

107

Говедарин

преди 13 години

:D :D :DЧайник, в резултат на депресия най-много ти да се самоубиеш :D :D :DА като не си запознат с този стил музика, къде си тръгнал бос през лука?:D :D :D

106

Чайника

преди 13 години

До 96:Нямам си ни най-малка представа колко струват! Говедарина ме нарече чалгарче и вие го приемате като даденост!

105

96

преди 13 години

Чайник я като си толкова запонзат кажи по колко са билетите за Азис и Цеца? Защото едно е 10-20 лв. друго е 100 лв...Аз ти казвам ако тия смешници сложат билети от по 100 лв., няма да напълнят дори зала Фестивална...

104

Говедарин

преди 13 години

Пълнили са Цеца и Азист, пълнирли са ги и двамата - отзад...:D :D :D

103

Чайника

преди 13 години

Ами аз не съм много запознат с тоя стил музика но на времето имаше едно предаване по History Channel "Последния ден на..." където имаше поне 5 рок и метъл "легенди" които са се "предозирали" или в резултат на депресия се самоубиват!