62

ДададДАДАДАДА

преди 13 години

Пак събират пари за някого! В тая държава никой не може да ми гарантира честна лотария или благотворителна инициатива. Няма да дочакат моите левчета, за да ги прибавят към тия на другите будали!

61

ВЕСКО

преди 13 години

Абе неграмотнице Krimenche ot Stara Zagora, като гледам правописа ти ме съмнява че имаш дружки бизнесменки, да не си се объркала и тези дружки да са бизнесровачки на контейнери?

60

Пешо-Тотото

преди 13 години

Ей сега ще си го поделиме пак, само да не оплескаме пак тегленето на "живо", че за цял месец след това броя на фишовете беше спаднал с 2%!

59

KRIMENA ST ZAG

преди 13 години

du Mytpa-dear Mytpa-Ni rogay-mi igrai..As ,imam drushki-bIZnizsmengki-koitu im sa padnaha f puriadagka na 200 000-600 000.Daji na idna SUZANE-girmanka f ZAARATA umajina hi sa padna 2000 000.As na meni nikuga NI MI VARVI f Oblozi,Lutaria.....As naskoru izgubih oplog 4i INDIANA JONES E BRADT NA TOM JONES-pivetca-Izrasih sa 5000 ivra-ut ,,mnogu akal,,....

58

Мутра

преди 13 години

Мама му де**а, пръснах 10.000 лв а нема и тройка

57

Тото Мото

преди 13 години

Настоящата шефка на тотото пред камерата каза, че хората дето обработвали фишовете не били добре запознати с компютрите и далавера не можело да стане. Топките били се теглили до микрони? А колко тежи 1 микрон? Дообре, че в комисиите избират леко незапознати щото компютрите са голяма работа. Удряйте пластелина и на този тираж. След еднаквите 6 числа в два последователни тиража, 18 шестици, 6 милиона непотърсени какви ли още не случайни случайности предстои да видим. Успех!

56

Ради

преди 13 години

Че има някаква много голяма далавера,има,ама кой да я разкрие?Тези ли на най високо ниво които сами са се уплели в далавери?Забравете!Хайде момчета и момичета ИТ специалисти напънете се и ги разкриите.Народа ще ви бъде благодарен.Спомнете си за бившата шефка на тотото-Ирена Кръстева,която е една от най-богатите жени.Някой да и е потърсил сметка?!

55

Анонимен

преди 13 години

...и ти ли ще си го дърпаш?

54

mutata plovka

преди 13 години

Всички знаем, че работата е нагласена но въпреки това аз мисля да се пробвам.Надеждата умира последна.

53

Анонимен

преди 13 години

всеки го дърпа,притеснитено е,ако не се втвърдява:)

52

Анонимен

преди 13 години

абе притеснително ли е ако като го дърпам нагоре и се втвърдява,просто ми е странно,случвало ли ви се е

51

Анонимен

преди 13 години

Чакаите да позная...Сега някой ще спечели дажакпота и няма да си го потърси....

50

до 47

преди 13 години

какво разчуване бе, аз ако спечеля милиони с 300 към някоя нормална държава, никви съседи и роднини не ме интересуват

49

JASSEN

преди 13 години

не съм казал никъде, че играя тото (дори и при тези 6 милиона джакпот). Обяснявам защо толкова хора се палят, когата стане над 3-4 милиона.

48

стоманен вятър

преди 13 години

Аз си играя Еврофутбол,милионер никога няма да стана ,но знам ,че всичко е до късмет и все ще хвана някой лев от мачовете.Това с ТОТО са хвърлени на вятъра пари,или по скоро хвърлени директно в джоба на някой *** ...

47

ева

преди 13 години

Дори да приемем, че спечелилите големи суми не искат да ги показват по медиите, все си мисля, че ако тези хора бяха реални все щеше да се разбере поне за някои от тях. Живеем в малка България, където човек трудно може да скрие кой знае какво от съседите, роднините, приятелите. А те говорят.Не вярвам на тотото. Даже си мисля, че тези кампании с големите джакпоти са с цел да дръпнат малко играещи Еврофутбол.

46

BG

преди 13 години

Нещо мнго любопитно смърдящо на измама. Погледнете колко числа се дублират в 5 от 35 и 6 от 49!Всичко в това тото е измама. Сега идват президентски изботи и трябват пари за кампания!

45

Комарджия

преди 13 години

Нека балъците да играт тото, язе си играм свара.

44

men

преди 13 години

Два милиона фиша по 2 лева = 4 000 000 лева само от единия тираж, така че напълно нормално е да държът токо висок джакпот с цел голяма активност и пускане на безразборно мног фишове.... всичко е с цел

43

NEMO

преди 13 години

Блаженни са вярващите.Аз не вярвам че ги дават и затова не пускам тото.Имаи печеля повече от тези които пускат.Преди време се паднаха едни и същи числа в два поредни тиража точно когато се сменяше управлението на Тотото.Първия път никои не го взе после 18 човека пуснаха същите числа,нещо намирисва.Но които иска да си пуска.