29

e

преди 13 години

E 6TOM HAMERIKANCITE SE NAMESVAT, EGIPTQNITE 6TE GO HAPNAT DEBELIQ. SEGA 6TE IM PRATQT -RI4ARD-RAN I RONALD-AT- I NA EGIPTQNITE 6TE IM CAFNAT I VARJAT NALAMITE. KAKTO V MUTRESTANIQ 90 GODINA, TIQ DVAMKATA RAZKAZAHA IGRATA NA CELIQT BG NAROD I DARJAVA.

28

>>>

преди 13 години

Странджа, верно *** си пий зелевата чорба. Проблема на САЩ са и ще станат хората, които съзират намеренията зад действията им. А тези хора стават все повече.

27

СТРАНДЖАТА

преди 13 години

..."Това е разковничето. Създаваш хаос, вкарваш войски за "умиротворяване" и слагаш ръка на всичко. Ще ми печели Мубарак милиарди".... ********************************************************************Вярно е само последното изречение... - а сега милиардите ще отидат в народа...

26

bez

преди 13 години

Ei, ama na vsiaka mandja sa merudia tia. Mnogo me drazniat. Pak shte gledat da izkelepiriat na gurba na horata. Tia nemat granici. I sobstvenia si narod machkat.

25

>>>

преди 13 години

13 онбашията: Аз пък не виждам варианти за Мубарак. Да се дърли и да се дърпа - само доставя кеф на тълпата. Е оня хитрец тунизиеца - овреме разбра, че гювеча свърши и гепи тон и половина злато и няколко стотин милиона и изчезна. И са в Тунис кво?

24

СТРАНДЖАТА

преди 13 години

А защо не са се консултирали с *** и Митя?...

23

>>>

преди 13 години

Те ви сега демокрация. Някой с призив за революция и у нас? Но така е - *** народ и пачка долари... и суха супа, една паница. ***!

22

Анонимен

преди 13 години

Тия мизерници USA къде пак се месят е ? ЕЕ няма кой да ги изтрепе най-после.. Ама като гледам китайците колко са им набрали може скоро да празнуваме!

21

lhy7

преди 13 години

те пък тия не пропускат, да ги *** (УСА имам в предвид)

20

Анонимен

преди 13 години

Това е разковничето. Създаваш хаос, вкарваш войски за "умиротворяване" и слагаш ръка на всичко. Ще ми печели Мубарак милиарди....

19

DoN Vlazo

преди 13 години

Американски мир за света! Давайте ни ваксини, макдоналдс и ни вкарайте по един чип да ни е по-лесно да си ги плащаме! Мразя ви от дъното на душата си!

18

Данчо

преди 13 години

1-Как ги наричат нашите"роми"?Джипси!-етиптяни,плъзнали в 15век по Европа!Гърция,Марсилия и къде ли не!

17

KALT

преди 13 години

Де е Кения де е Мадагаскар де е Марс и къде е Египет. Някоя *** е тотално незапозната с географията може би си мисли, че Египет граничи с Виетнам и щата Тексас.

16

нефт

преди 13 години

Хамериканците пак се месят където не им е работа,на всяко гърне мирудия са...те ще решават съдбите на целия арабски свят,защо ли????

15

е

преди 13 години

Добрите намерения на САЩ ну просто нямат край!

14

Анонимен

преди 13 години

Zeitgeist Moving Forward 3 - вече е в интернет с бг.субтитри гледайте и 3те филма там се казва почти всичко за желанието и начина по който САЩ се опитва (за съжаление и успява ) да властва над целия свят !!!!

13

онбашията

преди 13 години

ако мубарак отстъпи пред демонстрантите ще се прояви като слабак и женчо. няма публична личност без поне няколко хиляди противника, къде ще му излезе края ако почне да се угажда на всички протестиращи.

12

Анонимен

преди 13 години

И защо САЩ?! Защо не ООН ?!

11

цссс

преди 13 години

"САЩ Е НОВИЯТ ХИТЛЕР НА 21 ВЕК." САЩ са държава а не личност! А Барак реално излъга всички - не спря войните на САЩ, не оправи здравната система... ХИТЛЕР обаче си е спазил обещанията ... с изключение на последните години ...

10

^^

преди 13 години

Казва се fake democracy ;)