34

Долу Мубарак

преди 13 години

34 Може Имамите да дойдат на власт, но няма да смеят да направят нищо, защото веднага света и включително Мюсюлманският свят, ще ги заклейми като терористи, и неприемливи съюзници, навличащи една камара проблеми. А така в момента се дава отличното оправдание на бъдещите терористи, сега демонстранти който ги смазват, и тогава никой с нищо няма да може да ги упрекне, защо го правят, като аргументите им ще са железни като Берлинската стена. Хората сами си го казват. Откажат ли се от протестите си, Мубарак със сигурност ще им отмъсти много жестоко, и те много добре го знаят, и за това няма да се предадат изобщо. Защотио всяко едно тяхно отказване е равносилно на сигурна смърт, както за самите демонстранти, така и за самите им семейства и роднини. А да си кажа честно, най-ме е било винаги страх, от страхливият човек, че тогава предприема защитни ответни действия, който могат много да ми костват.Каквото и да направят след това Египтяните, винаги ще отговарят по този начин. Смазаха ни, вие нищо не направихте, че и продължавате да ни се подигравате, и да ни мислите злото, а сега ни упреквате че сме терористи. Ако имаш тогава брониран ***, по добре си усилвай бронировката, защото със сигурност ще яде много олово.Така че аз избирам по добре Имамите който се знае че са умерени, и така ще се легитимират политически, от колкото откровенни камикадзета нещадящи никой и нищо.

33

След Мубарак

преди 13 години

А след Мубарак идват имамите.Суецкият канал може да бъде затворен за европейските християнски кораби и търговия.

32

Долу Мубарак

преди 13 години

25 още стискаи палци, но като ти запалят *** след това от смазаните демонстранти, със стихийни терористични атентати, тогава изобщо не искам да те чувам да ми се оплакваш от тероризма на смазаните и репресирани хора.Защото ето ти го генезиса на тероризма. Смажат недоволството на хората, те предприемат в своя защита терористични действия, за да се защитят от тиранията на един или друг поставен от господарите ти техен диктатор и безродник и безверник, и след това Арабите били терористи.Аман от профани и разни неодрасляци, който гледат само резултата, а не гледат катализатора за да има ответно действие.Всеко действие, има равно по силата си противодействие.

31

Долу Мубарак

преди 13 години

22 Като са ти умни евреите, след като се справят с бунтовните Мюсюлмани от Арабският свят, и ти ще си следващатата *** за опитомяване чрез ядрени опити, за твоя сметка голтако, и бъдещ ми лагернико. Като толкова си ги обичкаш еврюгите, ами какво седиш тук и изливаш гнусната си помия по хората, който умеят да си отстояват правата за сметка на здравето и животът си бе, а не са такива като теб мрънкалници, което трябва да се направи нещо, но не излизаш за да го направиш, а само чакаш на готово *** омразен.Ами още сега тръгвай за юдея и не си ръси глупостите си на килограм, чифутопоклоннико.Евалла му на Египетският народ и Египетска Армия, че защити народа си от тиранията на Мубараковите джелати.На Мубараковите привърженици верицата им долна, само гатлинг ги оправя, и следа няма да остане от тях. Нека да се знае, че всички нормално мислещо хора сме зад Египетският народ и го подкрепяме в борбата му за истинска Демокрация.Американците ги били подържали. Тук изобщо няма никаква американска намеса, а точно обратното си беше. Най-в началото Обама подкрепи Мубарак, но като видяха американчовците че нещата отиват на изуй ***, и веднага се преорентираха към антиправителствените демонстранти. Защото ако бяха продължили да подкрепят Мубарак, и бяха му позволили с Армията да смажат антиправителствените демонстрации, е тогава щеше да им се разгони фамилийката на америте, че и на устати мишки като вас от тероризъм до дупка.Е тогава такъв Свещен Джихад ще спретнат, че няма да може никой да ги усмири и възпре.За това Мубарак махай се, че ще ядеш дървото *** и диктаторска. Ще останеш и въпреки всичко на власт, но тогава ще ти окачат кожата както на теб, така и на всички който те подкрепят от недоволните хора. На човек като нищо не му остане, единственият начин човек за да отхвърли тиранията наложена му с брутална сила, такъв тероризъм се разгаря, че бедна му е на човек фантазията.Тогава нито МОСАД, нито ЦРУ, нито който и да е било ще успее да спре тероризма, който ще се разрази като природно бедствие. За това по добре Мубарак долу от власта, и нещата да се успокоят от само себе си, но Мубарак продължавали да се инати като магаре на мост и да хвърля къчове, със сигурност много по лошо ще направи на света, от колкото ако се махне от власта.

30

M.

преди 13 години

ARABITE NE MOGAT SAMI DA NAPRAVAT TOVA- VSICHKO IDVA OTVAN.ZNAEM OTKADE.

29

галактика

преди 13 години

Страшна и грозна снимка ----- / не е критика към редакцията, а към политиците /

28

до25

преди 13 години

Стискаш,не стискаш,дойде време крадците на цион да си платят греховете срещу човечеството ,а сега юдейчета цвъкайте минусчета,че това ще ви остане.

27

Анонимен

преди 13 години

Кеффф ,крадливите мошета ги подгони шубето ,доскоро реваха ,колко недемократичен бил режима в Иран и яростно защитаваха платените протести на опозицията там,а сега квичът по форумиите в защита на един диктатор -египетския президент...ей това се казва юдейска наглост и цинизъм ,за *** не е важно никой и нищо освен интересите на измислената им (държава ),а гоите -разбирай ние и всички неевреи трябва да бъдем стригани(грабени)и избивани според техния талмуд(религиозен законник),

26

ЛЕЛЕ МАЙКО

преди 13 години

Ако знаят тези хора какъв к.р ги чака.Това е сценарии до болка познат в БГ.Сега правят *Кръглата маса*,ще свалят Правителството утре и Мафията ще ограби всичкия им труд.След 20 години ще са в пъти по-бедни,пирамидите ще са собственост на някой Гергов,пенсия 120лв.,няма мед.помощ ако не си Фараон......

25

Анонимен

преди 13 години

Стискам палци на Мубарак и на привържениците му.Не се предавайте. Т.н. опозиция е 2 вида: гладна за власт и платена от някого. Същата както навсякъде по света.

24

утре

преди 13 години

ОЧАКВАЙТЕ УТРЕ ГОЛЕМИ СЪБИТИЯ! УТРЕ е петък.И след петъчната молитва в джамиите не се знае какво ще стане в Египвт.

23

Горгона

преди 13 години

Мубарак вън,да идва следващият.

22

Лошо

преди 13 години

Израел няма никаква полза от това което става в арабските държави. Само евреите могат да помогнат на Мубарак да се справи с лайнарите по улиците на Кайро. Иначе вместо един кротък Египет, Израел ще има за съсед един Афганистан. Евреите са умни и можещи хора, очаквам да помогнат в почистването на улиците на Кайро, а и не само ....

21

Анонимен

преди 13 години

С 80 милиона *** трудно ще се дправят и САЩ и ЕС. Да му мисли Държавата Иззраел.

20

44128

преди 13 години

Кога ли и там ще умиротворителни сили ?!

19

pepo

преди 13 години

В името на свободата, на равноправието и на още куп неща дето никой никога не ги е виждал... такъв глад и такава демокрация ще настане в Египет! А вчера стана ясно, че основни хранителни продукти у нас ще поскъпнат двойно, защото са внос от Египет и съответно внос повече не чакайте!Сещате ли се кой ползва глада като бич в най-новата история на човечеството ?Още като съобщиха че има пуснати въоръжени затворници по улиците, трябва да ви е станало ясно за какво става въпрос. Схемата е една!

18

Анонимен

преди 13 години

3 на релси

17

ВОТ

преди 13 години

ВИЕ САМО ГЛЕДАЙТЕ КОГАТО КМЕТА НА СОФИЯ ВЕЧЕ НЯМА ДА Е ОТ ГЕРБ КАКВО ГО ЧАКА БОЙКО ХИТРЕЦА.

16

Анонимен

преди 13 години

Само не разбирам ГЕРБ и кмета на София какво общо имат с Египет?!?

15

Инкогнито

преди 13 години

В момента гледаме как един и същи човек си пише и отговаря сам...