11

ъ

преди 13 години

Има и присъди но който чете само Днес.бг няма как да рзбере за тях :-) Те пишат само удобни неща.

10

Анонимен

преди 13 години

Значи от 2008 ги наблюдават как си точат и понеже явно са им бутали досега са си трайкали и са взимали и заплати.И сега решили да ги хващат и да не взимат рекет вече.е как ще се оправиме?Ми никак и никога !!!!

9

Анонимен

преди 13 години

Тия не разбраха ли, че искаеме присъди да се издават? А не да показват гръмко някаква "блестяща" операция, и след месец всички да са пуснати!

8

Чайника

преди 13 години

"Досадна Добавена Стойност" е явно не е чак толкова досадна!

7

Анонимен

преди 13 години

''Информацията за съответната престъпна дейност е от 2008 година. Дружеството и лицата се занимават с изкупуване на зърно основно от реални земеделски кооперации и производители. ''E добре де,ама сега сме 2011.Защо чак сега се прави тази акция?И понеже ДДС няма как да се краде без чиновник в системата,явно пак са хванали бушончето.А и дали тази акция не отвлича вниманието на народа от мъчащия като комунист на разпит ЦЦ?

6

Андрей

преди 13 години

Ей аз се отказвам вече да чета днес.бг тия *** си имат само едни и същи снимки,за всяка криминална новина си дават само тоя как го арестуват....не ви ли писна.

5

До 3

преди 13 години

Очаквайте въпросната акция наесен на изборите, тогава Бойко ще ви измаже и отвътре и отвънка, а може да ви удари и една яка баданарка.

4

Анонимен

преди 13 години

Такова масово явление, като източването на ДДС в другите страни го няма, а пък тези които ги хванат за данъчни измами отиват директно в затвора, няма като тука адвокатите да се плюнчат и да стават медийни звезди, а пък престъпниците да се разболяват на момента.

3

кога

преди 13 години

да очакваме акция "мазача" ?

2

курбалаев

преди 13 години

сложили му белезниците върху ръкавите на якето да не го убиват горкичкото... :))

1

Булфотото

преди 13 години

Тоз на снимката не му ли омръзна да го бутат в тази кола всеки път, когато има подобни статии ????