189

Яне

преди 13 години

Иванчо отишъл при татко си- Тате дай 5 лева.- За какво са ти бе Иване?- Ще ходя да ***, една ***...- Е щом за чукане, разбира се - подал му червената банкнота баща му. Иванчо ги грабнал и беж...На излизане от къщи го срещнала сестра му:- Иване накъде с тия 5 лева?- Отивам да *** Марийка...- Иване, дай ми тези пари на мене, искам да си купя чорапогащник,...- Ами аз какво ще правя, така ми се е*е...- Ела, аз ще ти пусна - хванала го за ръката тя.Влезли в къщата, заогледали се за скришно местенце и решили в гардероба. Като го отворили, малкият им брат Пешо лъскал вътре бастуна.- Марш навън, перверзник такъв - хванала го за ушите каката.Намърдали се вътре, и започнали да се чукат- Иване, знаеш ли, ти е*еш по-добре от тати...- Знам, и мама така казва...Малко след това, се прибира майката от работа, и заварва на стъпалата, малкия Пешо да бие ***.- Стани от там мамо, ще ти истине дупето..- Няма страшно, имам вълна на *** си...Майката се ядосала и направо при съпруга си:- Беше ми неудобно да му кажа, да не бие ***, а му казах да стане, че ще му изтине дупето, а той знаеш ли какво ми отговори?- Какво?- Че имал вълна на *** си.- Леле жена, какви деца възпитаваме, да лъжат така нагло, вчера го е*ах, нямаше едно мъхче на *** си...

188

Анонимен

преди 13 години

Те му искат главата а той дава дупе.

187

до ДАСКАЛА И ДАСКАЛЕ

преди 13 години

То Ботев и Левски и за такъв зажулен народ-що ги предаде,не мряха,ама ней се!

186

Анонимен

преди 13 години

Яне, бъди веднъж мъж и ти - напусни парламента!

185

Анонимен

преди 13 години

а! Агент МОМА къде се загуби последно време? дават го напоследък - само реве, горкия. белким някоя пенсия му се върже ...

184

до 182

преди 13 години

А изпръцляците от инята коалиция,кой ги създаде бе,***?

183

Анонимен

преди 13 години

Даскале друго си е герб, никога не изоставя свойте -Мишо Бирата , онова момче дето гащите не може да си обуе /митница Лом/ , ГЕРБ спаси Цветанов от разследване, Вучката, и т.н.

182

ДАСКАЛЕ

преди 13 години

КОЛКО СИ ПРАВ! НЕ ЗА ТАКИВА МРЯХА БОТЕВ И ЛЕВСКИ!

181

До 186

преди 13 години

"рзс да си вземат вазелин" - Намажи си *** предварително, РЗС работи само с материали и *** на клиенти.

180

ДАСКАЛА

преди 13 години

някой като това влечуго ЯНЕ,преди 135 години е предал ЛЕВСКИ

179

Анонимен

преди 13 години

Янето няма ли да почерпи за 2-ри февруари? Или чакам ние да го почерпим по един ***?

178

Анонимен

преди 13 години

Сега ще се появят нови, под ново име, първоначално няма да ги познаем, но постепенно с делата си ще се издадат, че кукловодът им е един и същ. Поредният проект. Идат избори... Хора, мислете със собствените си глави!

177

Анонимен

преди 13 години

Бивши земеделци знаят само да се цепят и делят, друго не. Не ми е жал за Яне. За мен беше ясно, че ще го употребят и изхвърлят, да не плаче сега и да не се жалва, защото той доброволно прие да играе тъпакът в тази игра. Сега да си извадят кирливите ризи, че поне да има полза за държавата някаква. Да си кажат кой за какво е лъгал и срещу какво.

176

ххх

преди 13 години

рзс да си вземат вазелин ида празнуват 2 февруари

175

до179

преди 13 години

Верно е.Яне требваше да го направи на тъмно и щеше да има половината от партия АКА.Жена от хубаво не бега-стара македонска поговорка.

174

?

преди 13 години

пудкаква е бална схема гладсувате тук

173

До 177

преди 13 години

Нещо май си се объркал. Вожда Бойко все още е член на БКП ,Цецка - партиен секретар , Цецко - служител на ДС , За Мишо Бирата Гоце звъни не на Яне , а на Боце . ГЕРБ и БСП са двата клана на мафията БКП.

172

.

преди 13 години

нека си искат Яне се не дава

171

РЗС

преди 13 години

Абе трябваше Яне да опъне оная и без фенер,щеше да има мнозинство в парламента от родени тризнаци.Яне вярваме ти-кураж.Ние мъжагите на България сме с теб.

170

Анонимен

преди 13 години

До 176 rumen221Защо бе В Спартакус Боце ли ще ходи ?