32

до №34

преди 13 години

Tи си чистокръвен червен *** на квадрат.

31

Анонимен

преди 13 години

Тя е дебилка, а останалите *** американци ще я съдят. ***!

30

Candy

преди 13 години

А ние щото сме много умни сме на тоя хал ли?Иначе тази е абсолютна дебилка...

29

Edinstveniq

преди 13 години

*** кухата лейка аз ..... То бива да си ***,куххх и упориттт ама тва минава всички граници... Хората са най-долните същества на тая Земя. Трябва да дойдат некви извънземни и да ни мъчат така, както ние мъчим животните .... Пикая на човечеството 10 пъти!

28

ппп

преди 13 години

А ти каде пишеш? В 24 4аса ли? Аз нямам проблем да си израза мнението и на открито и на закрито и на Марс. А 4е има *** и *** навсякаде това вси4ки го знаят.Но 4е има наи-много в Перник и Дупница и това вси4ки го знаят. Не 4е няма и там свестни. Но така сте си го направили. Никои не ви е виновен. И в Европа викат тич българите са *** ***, а не 4е няма свестни в България, но така сме си го направили. Кои ни е виновен 4е краднеме и правиме само поразии на хората...

27

Иво

преди 13 години

Анонимен си, защото пишеш по форуми! Вместо да се криете по форуми си изразявайте мнението вербално, лице в лице. Не слагай хората под общ знаменател. Както в Дупница, Перник, така и в София има много *** от които страда обществото. Както и да е. Не ми се спори с хора като тебе, защото това е все едно да си говоря със стената

26

Анонимен

преди 13 години

*** американци! Най-тъпата нация!

25

ппп

преди 13 години

Вклю4вам ги защото общоприетото мнение е 4е са утаиката на обществото в България. Нищо ли4но ама такава ви е репутацията, аз какво съм ти виновен??? А ти като си си написал името да не би да не си анонимен??? Да не си само ти Иво?И как то4но се отразява мнение открито във форум? Да си остава ЕГН то ли? Маи с това изказване се издаде доста.

24

Анонимен

преди 13 години

Чемпион по тъпотия! Чемпиони по тъпотия са американците - че ще я съдят - е също чемпионат по простотия!!!

23

Иво

преди 13 години

Ей, селянин *** ! Защо включваш перничани и дупничани в тази категория на долнопробни хора ! Престани да пишеш анонимно по форумите като комплексирана невестулка, а си изразявай мнението открито. Ще те видиме тогава

22

Nerealen

преди 13 години

За такива *** бой до припадък... и после пак. Веднъж за глупостта и втори път заради кученцето.

21

ппп

преди 13 години

Интересно как пишеме за американците 4е са прости под статия в която е употребена дума като "турето"!!!

20

ппп

преди 13 години

нали се сещате 4е на тия дето вие им викате ***, пумаци,диви селяни,перни4ани, дупни4ани...също приспадат към графата Българи. Така и в Америка в графата Американец приспадат ***, мексиканци, азиатци, араби, индиици и каквата още *** може да се сетите. Говориме за 300 милиона все пак. Така 4е си гледаите в кан4ето и не обясняваите по форумите кои е *** и кои не е. 4е като гледам много не цъфтиме от просперитет в България.

19

йнанааор

преди 13 години

Ква е тая дума турето бе оу

18

ppp

преди 13 години

хахаххахха стои си ти в прекрасната България и не ги мисли "де4ицата". Само 4е ако не са де4ицата от Америка и де4ицата емигрирали в други държави да пращат по около 1 милиард евро за БГ икономиката всяка година сега щеше да си още по-гладен/а.

17

Инкогнито

преди 13 години

Чудя се кой е по-*** - човек, който праща куче по пощата или човек, който дава всичките си спестявания на напълно непознат? И за кое четем по-често... ;)

16

Анонимен

преди 13 години

Ако си спомняте една наша пък за да стопли измръзналия си хамстер го сложила над газовия котлон и го изгорила.простотията не е само по американците

15

gala

преди 13 години

Da, be naistina da im izpratim na6ite bezdomnite.....

14

Патриот

преди 13 години

евала че защитават правата на животинките ама за милионите избити невинни хора от сатанинските им политици що нема съд?

13

Анонимен

преди 13 години

Koito si misli,4e hamerikancite kato cqlo sa prosti........ne mu e mnogo dobre! No kakvo da vi obiasniavam,nie vsi4ko znaem - samo vijte sme se podredili (oppa,zabravih,te hamerikancite sa ni vinovni).