50

offline

преди 13 години

Безмерно тъпо е да стреляш по беззащитни птици и други животинки. 'Що не излизат на лов срещу сериозни хищници с нож в ръка, а? Животните никога не нападат човек - в 99% от случаите просто бягат и се крият(освен ако малоумното двукрако покаже неуважение към животното). Комплексирани ***!

49

jasemi

преди 13 години

Да бе понеже всички ловци правите мнооооого за животните,затова повечето животински видове са пред изчезване!

48

конрад

преди 13 години

Гоцето дали ходи на лов там . .

47

222

преди 13 години

Всички ловци и риболовци ,като ги питат ,правят страшно много за животинките . Факт е обаче ,че рибата и дивеча намаляха критично . Това е благодарение на тях и на бракониерите ... та вместо да хвърлят царевица ,да съдействат за по-строги закони за бракониерите. Повечето от ловците са и бракониери когато им се отвори случей. Абе лова на наплашени и малобройни животинки си е неприлично чесане на долни страсти.

46

ловец

преди 13 години

45-а ти какво направи. аз също съм развъдил 70 йордека ,не отстрелвам още 80 диви които за 1г гледане от мен са станали 230.фазани,кеклици също разселвам. ако на теб не ти дреме лошо,аз за удоволствие не убивам(това означава да убиваш и да не ядеш) също не убивам и за "зимнина".човека за да стане човек първото нещо с което евоюлира е лова ама вие не сте хора и от къде да знаете.лек ден че ми писна да споря с ***-то все едно да крещиш на стена и да чакаш да ти отговори

45

неловджия

преди 13 години

повечето ловци не ходят на лов защото са гладни или защото ще ядат месото на гръмнатия заек. По-скоро изпитват удоволствие от убийствата на животни.

44

в допълнение към 43

преди 13 години

1 пръст широко, но навътре кокала 3 пръста...

43

haha

преди 13 години

...много си *** бе 25...мислиш ли, че на някой му дреме колко тона царевица и колко кг сол какво си ги направил...***!!!...ходи си се радвай ***...бароне, благороднико...ахахахахахабаси тъпака тесногръд

42

Анонимен

преди 13 години

Ловци са Гоце и Слави Трифонов. Пример за достойни българи. Единия дори е окьоравял с едното око от зор да се цели по дивеча. За ловеца, колкото по-рядко животно убие, значи толкова е по-голяма работа от другите ловци. Така си ги мерят.

41

Анонимен

преди 13 години

Бозайник, който убива други бозайници за собствено удоволствие. Отвратително! Повечето ловци имат чела по един пръст.

40

25

преди 13 години

Здравейте мухъли. Вие знаете ли ,че тази година съм хвърлил 3 тона царевица ,50 кг сол и 60 л. масло, разселил 70 фазана и съм пазил землището от бракониери. Вие какво направихте за дивеча ?

39

ЧИТАТЕЛ

преди 13 години

ловецът е същество с ниска култура и още по-ниско самочувствие.Избива комплекси, с пушка срещу беззащитното животно.Най-често фиркан до козирката.Без пушка е пълен ***. басните, че помагали на дивеча са за ***.Бих станал ловец с удоволствие, когато разрешат отстрелването на ловци...смръдльовци...

38

ловец

преди 13 години

ловеца освен че отстрелва дивеч също и развива горското стопанство,захранва дивеча и засащда площи със храна за дивече.също така и изтребва болни от бяс и подобни жовтни както и много други неща.това че в бг хора ходят на лов с автомати и отстрелват всичко що мърда не ги прави ловци.ловецът не е дявол я се спрете-вие все едно си плюхте на прадедите и днк-то

37

Анонимен

преди 13 години

до 25:през Ренесанса може и така да е било, но днес всеки селянин с пушка е ловец.до 38:Странно е до какво ниво на невежество си достигнал

36

Анонимен

преди 13 години

Колкото и да ви е странно ловците са част от природата и без тях ще настане крах в екосистемата.

35

Анонимен

преди 13 години

Колкото и да ви е странно ловците са част от природата и без тях ще настане крах в екосистемата.

34

ловец

преди 13 години

напълно поркрепям колегата. аз бях на изпит миналата година и направо се ужасих че хора които не уцелват и 10 панички им се издава разрешително за лов.аз обичам животните и никога не съм стрелял колкото има ,спазвам си нормите,събирам си гилзите но доста хора гледат на мен с надсмешка(последно се карах с един защото убиваше *** след *** и те падаха в морето защото не му се чакало да дойдат над нас)

33

jasemi

преди 13 години

25 ти много насериозно си се взел бе човек,по-полека!Аристократе!

32

Анонимен

преди 13 години

Ами така става като дават разрешително на куцо и сакато! Аз съм нов ловец и да не ви казвам каква порнография бяха курсовете и изпита в България а го взеха всички! Още по-малко се следи за ловния морал и етика които са основата за опазване на дивеча и хората в гората. А както е известно талянците са същите селяци като нас.

31

thebrainless

преди 13 години

нищо цивилизовано няма в това да изтребваш и без малкото останала природа. За мен ловците са извратени типове, задаоволяващи кръвожадния си наклон.