127

Blizak iztok

преди 13 години

I kaka ne e diktatura, 30 godini n vlast edna partia, edin klan, ako tova ne e diktatura koe togava e? I zashto naroda sega reshi da se vdigne, bogti s nekoltzina i tezi, koit upravliavat, niama spravedlivost

126

Blizak Iztok

преди 13 години

a zashto tgava Izrael ne moja da vlezev Gaza za 22 dena?

125

Анонимен

преди 13 години

Израел ще закъса на куково лято. Ще срине всяка арабска държава само за един ден (петък), когато са на молитва.

124

Съгласен със 137

преди 13 години

ДИД е абсолютно прав, мощните акули на запада (големите монополи) ни оглозгаха до шушка. Когато всеки втори домат на запад беше български, сега ядем вносни (найлонови). И ми е чудно, колко много *** повтарят комунисти, комунисти. Има интереси бе пичове, това комунизъм демокрация, фашизъм си е за първосигналното овче стадо. Тия акули, видят ли те че започваш да се осеферваш те цапардост я с "пересройка" я с някаква "цветна" революция и те връщат да крякаш в блатото.

123

Цви

преди 13 години

Израел без големия батко никъде не влиза, защото ще яде бой до посиране. Смърт на Израел!

122

иван

преди 13 години

Явно историята е слабата ти част . Ако Израел реши ше влезе в Кайро за две седмици

121

e

преди 13 години

TEZI EGIPTQNI TRQBVA6E DA DOIDAT V MUTRESTANIQ, ZA DA VIDQT KAKAV KVADRATEN SAS LQVA REZBA GI 4AKA.

120

Анонимен

преди 13 години

Е сега я закъса запада и израел .... брадатите като вземат властта войната с израел е сигурна ... а от там насетне

119

Анонимен

преди 13 години

в крайна сметка, важното е да има демокрация и газовите находища да са в правилните хора... защо трябва да са египетски, като може да са американски например.. - по-демократично е...

118

faraon

преди 13 години

i toi se mahnal

117

от 138

преди 13 години

имах предвид настоящото арабско население на Египет

116

до Дид

преди 13 години

не бъркай местното арабско население на Египет с древните егихптяни, дали изключително много за развитието на целия свят

115

Дид

преди 13 години

Да правиш ръст на БВП от 8-10 % не е диктатура.Това е подобен феномен на китайския,само дето природните им ресурси не са същите.Това е нация която е дала изключително много за развитието на целия човешки свят.Да са държавни основните отрасли ,които носят огромни приходи е трън в очите на мощните акули в бизнеса...от тук нататък следва добре познатото оглозгване от тях,докато наследници на Мубарак се върнат на бял кон след няколко години.

114

галактика

преди 13 години

към заглавието ---- Дали нощта е историческа, е рано да се каже ----- А и наче ми прави впечатление това, че Мубарак е говорил пред народа, след като политиците са отказали да говорят с него ---- Питам се защо и народът не е отказал, ако не го иска --- Освен това го е изслушал без освирквания и прекъсвания, без мощното ууууууу ---- Дали изостаналите /уж/ африканци са далеч по-възпитани от много други хора, или поведението им има друго обяснение - предстои да разберем, а и да се поучим

113

ДИМИТЪР

преди 13 години

ТОВА Е НАЙ БЪРЗО РАЗВИВАЩАТА СЕ СТРАНА В АФРИКА.ТАКИВА ПЪТИЩА,ХОТЕЛСКИ КОМПЛЕКСИ И ИНФРАСТРУКТУРА КАКВИТО СА НАПРАВЕНИ В ПО ИЗВЕСТНИТЕ ИМ КУРОРТИ НЯМА И В ЕВРОПА.САМО КОЙТО Е ХОДИЛ МОЖЕ ДА КАЖЕ,ЧЕ ВЪОБЩЕ НЕ СТАВА ВЪПРОС ЗА ДИКТАТУРА.ЧОВЕКЪТ ОТ НИЩОТО Е НАПРАВИЛ ДОСТАТЪЧНО МНОГО.ТЕЗИ КОИТО ИСКАТ ДА ГО ИЗМЕСТЯТ СА ЧУЖДИТЕ КАПИТАЛИ И НОВИТЕ ИКОНОМИЧЕСКИ ЛИДЕРИ НА СВЕТА.ТАМ ИМА ВСИЧКО ОТ КОЕТО ТЕ СЕ НУЖДАЯТ.

112

Анонимен

преди 13 години

Диктаторите са живи, бе- погледни България, колко й е домъчняло и все по-диктатори си избира. На мястото на тоя дядка/на 82 г./ може да дойде някой много по-опасен. Не мога да разбера защо не им поставят ограничение във възрастта, той сигурно собствените си телесни функции не може да управлява, а иска цяла държава да води. А що се отнася до умирането - ако не си подвие опашката и не си замине - скоро ще му се случи. Толкова хора да те мразят и ти да стоиш -склероза е това.

111

до 129

преди 13 години

130 е до 129

110

silia

преди 13 години

РАДВАЙТЕ СЕ ,НО КАТО ДОЙДАТ МЮСОЛБАНСКИТЕ БРАТЯ НА ВЛАСТ , ЩЕ ВЪВЕДЪТ ЗАДЪЛЖИТЕЛНО ФЕРЕДЖЕТАТА И ЩЕ СТАНЕ КАТО В ИРАН !!!!!!МУБАРАК - МНОГО МИ ПРИЛИЧА НА ФАРАОН ,МОЖЕ БИ ТЕ СА НЕГОВИ ПРЕДЦИ !

109

!

преди 13 години

Тоз хич не е нагъл, стоял 30 години, а сега призовава да се ограничат мандатите. Нагъл като ***!

108

до 128

преди 13 години

Какви диктатори те гонят бе.За 19 години египтяните,а и не само те, са се нароили двойно.Иде реч за насъщния ,а как той да се увеличи като пустинята настъпва ,а не обратното!