60

Анонимен

преди 13 години

Не се заблуждавайте,че причините са политически. Ресурсите на Земята се изчерпват,а населението е 5 млрд.Това е само началото. Тече промяна на климата, следват войни за вода и плодородна земя. Войните за нефт и газ отдавна са факт.

59

9999

преди 13 години

Няма да се разбереш с тия промити мозъци,на тях думата демокрация не имговори нищо а и няма откъде да я знаят.Те страхуват от боко,гоце,полицията,режима,иначе кой народ в европа ще ти мълчи за турски новини по националната телевизия.И най интересното е че те поддържат политиците които ги крадят.Български феномен

58

читател

преди 13 години

Въпрос към всички - дали и тук е възможно нещо такова?Някой спомня ли си половин милионния митинг на СДС?Не е ли време за нов?

57

До пост № 59

преди 13 години

Този Младенов е племенник на онзи Младенов. Все наши момчета.

56

Ефенди

преди 13 години

Даже и нефта няма да им помогне на тези терористични държавички!!!

55

TTTTT

преди 13 години

Българите-юнаци спят !!Ама като се събудят,младената ще се сети за танковете!Аз мслех че комунизма в БГ е паднал и боко не е комунист!Младото Младенов не е ли рода на онзи Младенов от 89?

54

Анонимен

преди 13 години

Вчера в Тунис.Днес в Египет.Утре в Йордания.Другиден в ЛИБИЯ.ИРАН и тн.

53

ДЮНЕР

преди 13 години

***ben***.Хуманитарната помощ ще дойде от САЩ и Русия и ще е се измерва с мегатони!

52

Юберменш

преди 13 години

Ами вие *** си се кефете, че арабите въстават, като въстанат и в Европа и я ислямизират, да ви видим тогава дали ще сте толкова ентусиазирани. Революцията никога не е довеждала която и да било страна до хубаво - в Иран свалиха шаха и с какво го смениха ? С аятолах. В Бирма свалиха социализма и го смениха с хунта. В България свалиха социализма и се пръкна клептокрация...сами си правете изводите.

51

ДЮНЕР

преди 13 години

***52***И аз това казвам, но някои си мислят че след тази революция на власт ще дойдат я пролетариите, я че ще се възцари най-демократичната либерал-демокрация която може да съществува.Да, да ама не! След свалянето на диктаторите в апрабските държави на власт идва ислямизмът - радикалният, политическо-религиозен ислям!

50

Анонимен

преди 13 години

Многомилионна Труция ще се справи с вътрешните си проблеми, вкл. бедността, само чрез драстични политически промени и завой наляво, казано с остарелите понятия. Така тя ще допринесе много полза и на целия свят.

49

ben

преди 13 години

Ами как се хранят 70 000 000 ново население на планетата годишно ? за 10 години това прави 700 милиона! като са малки децат не ядат по много, но като пораснат казват дай, и не само за храна, но дай обувки дрехи , кола и т.н. И после стават ислямисти, но продължават да раждат и до кога? ДА не очакват Мохамед да им пуска чували брашно от небето!? Как я мислят въобще тази работа ? Но иначе самочувствието им голямо и исляма щял да превземе света. А проблемите им тепърва започват...

48

Ислямизъм !

преди 13 години

Арабите въстанаха. Формално се оплакват от безработица и мизария. Няма кой да повярва, че са по зле от българите в това отношение. Нас на всичкото отгоре ни подслушват. При това техните президент и премиер (съответно бивш военен пилот и професор по икономика) не са мутри и не са били мутри. Може да се предполага, че радикалният ислям ще се настани в тези държави. Ер Доган вече подкрепи мародерите. Това е достатъчно.

47

ДЮНЕР

преди 13 години

"Инш Аллах" означава "по волята на Господ", какмо нередно има в това?

46

Анонимен

преди 13 години

След падането на марионетните правителства наложени от САЩ в района ще се наложи и възроди Отоманската хегамония на турското Правителство на Ердоган.

45

Хеопс

преди 13 години

Западна Европа е наред след Тунис, Египет, Йордания. Младите й сили се готвят за скок срещу красивата развита демокрация. Млади в Чалгария не останаха, няма кой да скача. Няма страшно за чалгарската демокрация???? Най-заслужилите чалгари са представители на Чалгария в Брюксел. Брюксел не спира за хвали Чалгария. Но вече Брюксел, като совите, не е това което БЕШЕ. По жиците из цял Запад са накацали бели лястовици...

44

Анонимен

преди 13 години

Кофти за *** една след друга техните *** в арабския свят си заминават ,а скоро след това и хората в сащ и европа ще пратят на майната им циониските ***,а мечтата на юдейте за издигането на новия храм на дявола на мястото на синята джамия и оттам и световното господство на цион над света пак се отлага за неопределено време ,друг е въпроса дали след това пак ще има будали евреи да вярват още на брадатите равини и техните талмудиски щуротии.

43

да

преди 13 години

където е политиката на Фридман и чикакските икономисти - *** , така се получава глад , мизерия и безработица .

42

апабели

преди 13 години

евала на арабелите , а тук *** робската психика , колкото повече ни надупват , толкова повече се кефим , то не бяха срс - та не бяха увеличение на данъци , осигуровки и цени на стоки

41

хаха

преди 13 години

вива революцион - духът на Че е излязъл от бутилката