17

anonimen

преди 13 години

Тоя *** от снимката няма ли да го разкарат и да бъде съден.Сега наистина трябва да върне комисионната която е взел.И знайте,че ако още остане на тая длъжност ще направи така,че таксата да я има.Той е човекът който трябва да защитава хората а той обратното,по сякакъв начин се стреми да ни ограбва и да защитава интересите на момнополистите.

16

Анонимен

преди 13 години

А от днес е повишена цената на водата в София и Пловдив, да ни е честито!

15

Анонимен

преди 13 години

Герберите се молят за добри думи:)))"МОЛЯ БЪЛГАРИТЕ КОИТО ПРОЧЕТАТ ТАЗИ ХУБАВА НОВИНА ДА НАПИШАТ И НЯКОЛКО ДОБРИ ДУМИ."Ето ви две от мен : ДОЛУ ГЕРБ!

14

?

преди 13 години

Що бе?! Точно почна да ми хареса да съм мазохист! ЕЕЕЕЕЕЕ- така ли се разваля кефа! Поне добре, че не е за дълго- утре ще са на друго мнение!

13

9

преди 13 години

да плащам за техен уред е нагло все едно в магазина кантара да е с такса

12

Анонимен

преди 13 години

От комисията да забранят на дружествата да се рекламират по медиите. Рекламата им е напълно излишна и цели единствено Пи Ар, тъй като са МОНОПОЛИСТИ. С кого се съревновават на пазара? Тези разходи за реклама не трябва да се признават от комисията и да се товарят сметките с тях. Не искаме да плащаме Пи Ар-а на монополистите!

11

След таксите

преди 13 години

След таксите "електромер" и "водомер", ще въведат и таксата "спермомер"!

10

Гацо

преди 13 години

Семерджиев трябва да бъде изгонен с камъни посока затвора както и концесионерите и най-вече ЕНИЧЪРИТЕ работещи в тези компании . Плащаме за почистване на водата че интересно как става това до сега знам че имаще от държавата изградени демек от нас две пречиствателни станции в София само . Тоя *** от снимката продължава НАГЛО ДА ЛЪЖЕ И КРАДЕ . Апропо тази небръсната маимуна от снимката няма ни коте у къщи то и коя ли ще го понесе всеизвесно е че Той не се къпе НЕЧИСТОПЛЪТЕН Е

9

iti

преди 13 години

Щом са казали , че няма да ги вдигат....гласете се за новите по-високи такси !

8

се

преди 13 години

До- 5Тези който ги измислят не са болни а болни хора са тези който ги плащат и не си отстояват собсвените интереси.

7

до 6

преди 13 години

Не не сме забравили! Защо тогава твоите герберчета не ги отменят бе бунак?!

6

българин

преди 13 години

ТОВА Е ХУБАВА НОВИНА.БРАВО НА ГЕРБ - ДОКАЗАХА ЧЕ СА НАРОДНА ПАРТИЯ.МОЛЯ БЪЛГАРИТЕ КОИТО ПРОЧЕТАТ ТАЗИ ХУБАВА НОВИНА ДА НАПИШАТ И НЯКОЛКО ДОБРИ ДУМИ.НА ТЕЗИ КОИТО ПЪК ИСКАТ ДА ПЛЮЯТ ЩЕ ПРИПОМНЯ ЧЕ НДСВ И БСП НАЛОЖИХА ВСИЧКИ НАЛИЧНИ ТАКСИ НА ПАРНО И ЕЛ.ТОК.ЗАБРАВИХТЕ ЛИ ?

5

жоро

преди 13 години

ТОВА СА СМЕШНИ РАБОТИ ИЗМИСЛЯНИ ОТ БОЛНИ ХОРА, ВЕЧЕ ОСТАВА ДА ВЪВЕДЪТ ТАКСА ВЪЗДУХ, ВОДОМЕРИТЕ СМЕ ГИ КУПИЛИ НИЕ ПЛАТИЛИ СМЕ ДА ГИ СЛОЖАТ И ПЛОМБИРАТ А СЕГА ТРЯБВА И ТАКСИ .ВЪРВЕТЕ СИ НЕЩАСТНИЦИ!

4

Анонимен

преди 13 години

такса електромер???такса водомер?????борисов губи моя глас!!!!

3

John

преди 13 години

Ами логично е, това е безумие! Семержиев се беше улял. Сега май трябва да връща конисионните? Аз лично ако ги бяха въвели щях да гласувам наказателно на следващите избори!

2

се

преди 13 години

Пробва се реакцията на стадото но рано или късно това ще се случи .

1

ванката

преди 13 години

Няма да има нито такса електромер, нито такса водомер тази годинаАМА СЛЕДВАЩАТА ТРОЙНО ЩЕ ВИ СЕ ВЪРНЕ