49

bivsh pushlio

преди 13 години

хахаха и аз спрях кафето, откакто спрях да пуша! :D

48

Бивш смоукър

преди 13 години

Най-тежка е първата седмица, докато си изчистите психиката и осъзнаете, че нямате нужда от тази ***. ;) Вече 2 години не пуша и дори не ми се пуши. Признавам - опитах да изпуша една цигара наскоро (Парламент) и се отвратих тотално. Чудя се как съм ги пушил 12 години! Нямате нужда от тях - всеки може да ги спре, стига да иска! :)

47

Анонимен

преди 13 години

Преди 21 година се отказах от захарта не мисля, че тя е по- малко вредна от никотина.

46

Veche ne...

преди 13 години

otkazah gi predi 5 meseca s edna kniga i mnogo jelanie ot moq strana.Priznavam che mi se pushi ot vreme na vreme,no kakto se kazva"edinstveniqt nachin da otkajete cigarite e...da Ne pishite" Pravq go i se chustvam super:))

45

Бероец

преди 13 години

Спрях цигарите на 23.12.2003 г. Не искам и да си помисля за тази отрова. Същия декемврийски ден - си спомням - пих за последен път кафе. И двата навика са в историята. Не се събийте с пушачи; отхвърляйте уж понякога подхърляните кутии-цигари и запалки пред вас; не се прежалвайте, ако сте отказали цигарите -ще изпуша цигара-две по някакъв повод, и после ще продължа да съм непушач. Нищо подобно.А за да скъсате завинаги с това зло, веднага изхвърлете кутията в коша, ако ще и все още неразпечатана.

44

Анонимен

преди 13 години

Една позната ги беше отказала от девет години и каза, че все още сънува, че пуши.

43

rr

преди 13 години

ЛЪЖА АЗ ГИ ОТКАЗАХ ОТ РАЗ СЛЕД КАТО МИ ПРОДАВАТЕ *** ГАДЕН ТЮТЮН ПЪЛЕН С ЛИСТНА МАСА ОТ ДЪРВЕТА И НАЙЛОН КАК ДА ПУША БЕ ***?МАРЛБОРО,ЦАМЕЛ,ЛЪКИ ВСИЧКО Е *** В БЪЛГАРИЯ ИДЕТЕ НА ЗАПАД ДА ПУШИТЕ ХУБАВИ ЦИГАРИ,АЗ СЕ ЧУДЯ НА ХОРАТА КОИТО СИ МИСЛЯТ ,ЧЕ ПУШАТ ТЮТЮН КАК ПУШАТ ЛИСТА ОТ ДЪРВЕТА И ДРУГИ ТРЕВИ ПРИМЕСЕНИ С ТЮТЮН СЪБУДЕТЕ СЕ БЕ ОВЦИ...

42

никотина

преди 13 години

както е казал Хемингуей,спирал съм цигарите 100000 пъти от цигара до цигара,но за разлика от него аз се надявам на 100001 път да е за дълго.от почти месец не пуша и тайно се надявам абстиненцията да не продължи 3 месеца,но каквото и да е душевното ви състояние трябва да се борите с този ужас

41

Мунчо

преди 13 години

Аз живея в 16ти апартамент и нямам цигари.Преди 11 г. имах огромно желание да ги откажа и ползвах Nikotrol филтърчета.Експериментът мина успешно.

40

Анонимен

преди 13 години

Аз отказах цигарите с помощта на Табекс и инат. Пих хапчетата по схемата. Пушех по 2 кутии на ден. От три години и половина не пуша.

39

Анонимен

преди 13 години

Абсолютно наркомански исктории...но като хванат някое дете с малко трева половината викате че е за затвора.

38

Анонимен

преди 13 години

След белодробна операция и съвет на лекар отказах ги моментално! Въпрос на самоконтрол и желание

37

с.

преди 13 години

Айде,айде!20 години плющях боро като *** и ги спрях!Вече 2 години не пуша и се чувствам много по-добре!Като седна да пия и вече не пуша по 2 кутии както преди махмурлука ми няма нищо общо с преди!Сутрин не кашлям и в устата ми го няма вкуса на умрял хипопотам!Не ми смърдят дрехите и къщата!И не давам на месец по 300 кинта за тая ***!Това ми е джиесема,парното и тока егати!Спирайте тая гадост!Няма да съжалявате!

36

Бивш и настоящ

преди 13 години

До Fullrange:Напълно подкрепям твоята теза!

35

Нина

преди 13 години

Спрях цигарите преди година - от втори опит и мога да кажа, че се чувствам като преродена. На всички, които смятат, че трябва воля, ще кажа само, че е въпрос на убеждение. Когато човек е убеден в нещо, това не му коства усилия. Първия път с воля нищо не успях да направя - издържах само 4 дни и пак пропуших. Животът без цигари е много хубав. Когато човек преодолее негативните усещания от спирането, които не продължават повече от 2-3 седмици, започва все повече да усеща позитивните ефекти. Успех!

34

Бивш и настоящ07

преди 13 години

Както е известно бивш пушач, алкохолик и наркоман няма. Въпросът е, колко време ще издържиш БЕЗ..... По това се оценява "победата".....

33

Анонимен

преди 13 години

Как се завъртяха нещата?Едно време беше престижно и геройско да се пуши.Демонстрация на положение и зрялост.А днес забрани и вреди и пропаганди за спиране.Да хубаво е да не се произвеждат изобщо за да не се научава човек.Но в крайна сметка всичко е за пари.

32

Непушач

преди 13 години

Най-големия ми стимул да откажа цигарите беше че не искам парите ми да отиват към електората на дпс.Чувствам се отлично и никога няма да пропуша отново именно поради тая причина.

31

Анонимен

преди 13 години

Всеки си решава кога ще ги спре.Дали му е скъпо,вредно или каквото и да е всеки индивидуално си решава.Въпроса е да не пречи на другите.

30

ЛАЛЕТО

преди 13 години

ХЕЙ ВРЕМЕ ДА ЗАПАЛЯ ПИСНА МИ.