10

галактика

преди 13 години

до 1 - Странджата ----- То само с мачкане не става, трябва и акъл

9

>>>

преди 13 години

7-ми, само с инат не става. Трябва малко и четене. На физическо унищожение се подлагат само най-упоритите. Въпроса е, че когато научиш тълпата да се бие с клавиатури същата тази тълпа става абсолютно безпомощна, когато им ги вземеш. Да, няма взривове и кръв, защото трябва да останат потребители, нали?

8

>>>

преди 13 години

Веско, имаш някои добри мисли в главата си, но ако ги изразяваш неграмотно малко хора ще искат да ги чуят. Чети повече, мойто момче, и то книжки.

7

inatut

преди 13 години

А ти ко искаш да се взривяват ли..

6

>>>

преди 13 години

Да, а като им вземат клавиатурите ще са забравили как се върти меча. *** народ, слаба държава.

5

веселин

преди 13 години

незнам кои какво мачка но това дето искаха да почнат да подслушват скаип,феис боок и другите мрежи сега смятам че ще стане реалност смятам че тези бунтове бяха умишлено подтикнати от хората които искат да сложат рака над интернет и да контролират всяка имформация в нета не сам запознат с управленята в тези държави за това не сам 100% дали е имало нужда от тези брутални деиствия но сам 100% сигурен че камачето на раздора е било подхвърлено от друга държава вие сами може да се сетите коя!

4

Анонимен

преди 13 години

Тоя на снимката яко го е блъскал тоя лаптоп, като гледам как е е..ал майката на дисплея.

3

GLEN

преди 13 години

Какво и кого да мачка бе ***???

2

Анонимен

преди 13 години

Клавиатурата е само началото от оръжията на бъдещето, които ти променят съзнанието. Народа пише, чете и някои доста умело режисират.

1

СТРАНДЖАТА

преди 13 години

Давай Бойко, мачкай, мачкай ...