7

Съгласен

преди 13 години

Питанко, Питанко, много си прав, ама за съжеление много хора нямат понятие, че в този случай прокуратурата не може да образува досъдебно производство срещу работодателите за неизплатените заплати. Това си е нарушение на трудовия договор между работодател и работник или служител в частта му за начина на изплащане на трудовото възнаграждение. Като адвокат на работодателя ще попитам пострадалия работник, защо не се е възползвал от правото си да напусне съгласно разпоредбите на КТ при забавяне на РЗ

6

ogi

преди 13 години

Душмани

5

плевенчанин

преди 13 години

Плевенската общинска фирма "Автобусни превози" е тотално разсипана и напълно ликвидирана. Хората не са вземали заплати 2 години. Това е невероятен скандал. Какво ще каже по тоя повод т.нар. "кмет" Зеленогорски, който разсипа и унищожи красивия ни град. Нищо не може да каже освен да мрънка и да лъже. Този екземпляр, който е от едно НЕ-плевенско село изобщо не му пука за Плевен. Затова сме на тоя хал.

4

скапана държава

преди 13 години

да проверят Кремиковци колко пари имат да взимат работещите или тези който са съкратени от там .... СКАПАНА ДЪРЖАВА ЗАБЛУДЕН И СТРАХЛИВ НАРОД СМЕ ... нека умрят 10 корумпирани лекари нека умрят 10 корумпирани куки нека застрелят 10 корумпирани политици дали другите ще са куражлий а ?

3

colobur

преди 13 години

Инспекцията по труда са една Невършеща никаква дейност институция! Правят проверки само колкото да не си търкат дъната на гащите от седене...Предписанията са им АЛА-БАЛА, почерпят ги нещо кафенце,количка с уиски и айде да идва времето за заплатки! Роман мога да напиша за тях!!!

2

Питанко

преди 13 години

И кой е съставът на престъплението, който е осъществен? В правомощията на Инспекция по труда е да налагат имуществени санкции на работодателите. Чудно защо ТоТю не си върши работата, а иска да си измие ръцете. А между другото- когато се обадих на ИТ за да съобщя, че на строеж се работи без предпазни облекла ми бе казано, че нищо не могат да направят. Чудно защо ли им плащам данъци на тази администрация....

1

анонимен

преди 13 години

През май 2010 г. беше образувано дело за злоупотреби в особено големи размери срещу бивши директори на ВМЗ в Сопот, съобщиха тогава от Пловдивската окръжна прокуратура. Делото е срещу неизвестен извършител и е на база извършена проверка в оръжейницата за периода 2006-2009 година. Обект на разследване били както ексшефовете на предприятието, така и членове на борда на директорите. Те ще бъдат разпитани, а виновните ще бъдат подведени под отговорност по член 282 от НК.??? Прокуратура ???