78

Анонимен

преди 13 години

Гледахте ли днес по БТВ последните думи на Ванга ? Каза, че доброто за България идва. ББ и ГЕРБ са доброто което 20 години чакаме.

77

Анонимен

преди 13 години

С хан Аспарух е започнала България ,Със Тиквата ще свърши......

76

Анонимен

преди 13 години

Тия явно не са си платили в партийната каса

75

генерален секретар

преди 13 години

Цуци, а не открихте ли в двора на фабриката някой труп от 192-те неразкрити убийства, от времето, когато Деспотът беше генерален секретар на МВР?

74

Анонимен

преди 13 години

Бойко е Хан Аспарух с него започва историята.

73

Анонимен

преди 13 години

Това е първото правителство, което България има, откакто паднахме под турско робство. А робството ни изгради манталитета на лицемери и дребни душички, които всячески се опитват да оцелеят. Първото правителство, което се опитва да промени всичко направено досега, наистина да видим волята да се промени живота на българите. Пък нека бил Бойко ***, нека не слушал Шопен и не се изразявал изискано. Той ще остане в историята като човека възродил страната ни.

72

Анонимен

преди 13 години

"Нали ги знам всички Богаташи са бивши служители на МВР и старото и новото. Дори млади хора назначани след 1989г. работиха за заедно със силовите групировки . Овен доносници на ДС е имало и доносници на МВР които до ден днешен не са разсекретени. Преди 1989г. хората са тормозени от МВР малко са тези политически които са тормозени от ДС.""ДС е идеалното алиби за нашата колективна безотговорност и морален мързел."

71

Анонимен

преди 13 години

Нали ги знам всички Богаташи са бивши служители на МВР и старото и новото. Дори млади хора назначани след 1989г. работиха за заедно със силовите групировки . Овен доносници на ДС е имало и доносници на МВР които до ден днешен не са разсекретени. Преди 1989г. хората са тормозени от МВР малко са тези политически които са тормозени от ДС.

70

Анонимен

преди 13 години

За трите месеца наблюдение са произвели и резлизирали над 1000 мастербокса, ако са работили със същия темп.През това време "ги наблюдавали"?!?!Все си мисля, че ако не беше гръмнал скандала с контрабандата щяха още дълго да ги "наблюдават".

69

wiktor

преди 13 години

Добро утро! ГЕРБ ПОБЕДА :)

68

Анонимен

преди 13 години

Мултигруп помниш ли ги ?

67

Анонимен

преди 13 години

до 69Естествено, че ще набират агенти от елитните училища. Няма да ги вземат от Долно *** !

66

Анонимен

преди 13 години

Посочи някой ДС голям бизнес и аз ще ти посоча десет СДС-рари и Юпита от НДСВ.

65

Анонимен

преди 13 години

"То щото е призрак, всяка година научаваме, че на практика ДС е навсякъде в управлението и големият бизнес в Бг."Защото се вторачвате в този етикет. Ако се вгледате в това колко от днешните властимащи са завършили, например Английската или Немската гимназия в София, веднага може да заподозрете заговор (или теан клуб) на бивши съученици.

64

Анонимен

преди 13 години

KOMUNIS I ROM SAMO OT TOIAGA RAZBIRA

63

Анонимен

преди 13 години

Харалан АлександровТо щото е призрак, всяка година научаваме, че на практика ДС е навсякъде в управлението и големият бизнес в Бг.

62

Анонимен

преди 13 години

Ако имаше действаща тайна служба Държавна Сигурност никой немаше да ни вземе ни в НАТО ни ЕС. Държавна сигурност е мит удобен за политиците. Всичко се хвърля на ДС не се засягат комунисти и партийни секретари , служители на МВР от времето на комунизма.

61

Xelian

преди 13 години

Абе ***. Да не мислите че е лесно да хването някого в престъпление за което да бъде осъден. Какво като приберат *** по пазарите. Ще ги глобят по 50 лева щото по закон друго не могат да им направят. Вие мислите ли изобщо? Мислите ли че за първи път от 20 години някой се опитват да се пребори с тия незаконни цигари? То вярно че комунзмът не е се е уповавал на мисленето, но вече минаха 20 години. Поне по 1-2 мозъчни клетки развиийте.

60

Харалан Александров

преди 13 години

- Държавна сигурност е овеществен колективен мит, който имаме нужда да поддържаме, за да можем да продължим да живеем в спарения уют на зависимостта, неистината и несвободата. Призракът на ДС ще се разсее в момента, в който спрем да го подхранваме в мрачните си конспиративни фантазии, в който изберем да живеем като свободни и порядъчни хора. Ние обаче не искаме. ДС е идеалното алиби за нашата колективна безотговорност и морален мързел.

59

Анонимен

преди 13 години

Боко *** си недей изкачай с 15кашона цигари големите фабриканти. Ще хвана 15циганина с ръчна машинка ще навият повече цигари за една смяна.