35

СеСеСеРЕ (СеРеСе)

преди 13 години

Слушайки какво е казал Младенов, все едно слушам превод на изказването на Хилари Клинтън. Абе, тия марионетни министри, толкова ли не могат да кажат нещо свое, а трябва да повтарят като папагали, това което го казват господарите им?

34

До галактика

преди 13 години

Отговорът:Ние българите, от ден на ден живеем по-зле и по-бедно!Изключение - ония с магистралите и анексите към тях.

33

Спокойно

преди 13 години

Изтребването (от глад) на българите и конвеера за раждане на *** и ***, са в пълен ход съгласно план Ран-Ът!Този план се провежда от Бойко и камарила а един от съавторите му е *** Костов.Който не знае за каква орис сме орисани, да сложи в търсачката Ран-Ът и ще му се просветли!Трябва да станем 5 милиона !А от тях *** ...?

32

NEMO

преди 13 години

Четах някаде че протестите били организирани в феисбоок и тлуитар.Познаите на кого са тези саитове 'социялни мрежи' :) и инструмент в чии ръце са.Мислете трезво мислете обективно.

31

галактика

преди 13 години

Дали едно управление е режим не е важно, важно е как живеят хората ---- В някои случаи при режим се живее много по-добре, отколкото при демокрация --- Някой има ли нещо против думите ми

30

Tommy

преди 13 години

Всички са маскари, само вие сте най-умните, защото не сте всички.

29

Анонимен

преди 13 години

Тия няма да се оправят вече никога. Демокрация за ислямска държава още не е измислена.

28

56

преди 13 години

Стигате с нози Египет бе.Всички новини започват и свършват с него.Като че ли тук става нещо.Я прочетете 25.Напълно съм съгласен с него

27

малоумници

преди 13 години

Струва ли си смяна на политическа система за един толкова кратък човешки живот - та дори и да е с милиони покрита - нишо не се носи оттатък а се причинява толкова много страдания на много хора - дали някога ше го проумеят някои или жаждата за пари и власт е по голяма от всичко друго - даааа, само едни природни бедствия ше помогнат - бедствия които да носят смърт и разруха за да видят тези господа какво е когато те сеят такава по света.Дано се сбъднат предсказанията за 2012 г.

26

Анонимен

преди 13 години

Проамериканските режими почват да капят като гнили круши. Идва ред и на ГЕРБ.

25

Анонимен

преди 13 години

Ситуацията в България е още по-зле с масова безработица, скок на цените и бягство на младите в чужбина вместо да се надигнат и да свалят от власт прогнилата от корупция четворна коалиция ГЕРБ-СДС-ДСБ-Атака.

24

реформи

преди 13 години

Като в бивша България - унищожаване и разграбване на държавата - вследствие около 20-30 % живеят - останалите около 70% от населението едва кретат - ако за такава демокрация се борят за какво им е?

23

..

преди 13 години

Хубаво е че египтяните се борят за премахването на един авторитарен режим,и че не са във "вечна дружба" със СССР,който да окаже една "братска помощ" на "здравите сили" и да обърка плановете на народаПротивно на прогнозите че следва един нов Иран,мисля че на този етап това не е възможно като развитие-все пак не виждаме религиозните водачи да оглавяват протестите,а виждаме един признат учен, безспорен светски авторитет.Ще отнеме към 10 години преди да заработят нови институции и да се стабилизират

22

86768

преди 13 години

В Кайро има над 3 млн. бездомници, част от които спят направо на улицата, а по-голямата част са в Градът на мъртвите или нещо подобно. Голяма мизерия и голям лукс. Двете крайности. И това при положение, че влизат милиарди от туризма. Трудна работа .....

21

БАКО МОРЯКО

преди 13 години

ейй скоро няма хургада,няма евтино море и палми,да са оправят тия че ми се ходи на топличко

20

Анонимен

преди 13 години

Като начало САЩ вероятно са им приготвили хиперинфлация

19

Анонимен

преди 13 години

Следващия глобалист/диктатор на смяна... Нищо няма да се промени...

18

Анонимен

преди 13 години

както го е планирало ЦРУ - до дни, до часове.. няма значение. важното е да дойде демокрацията и залежите на природен газ и други природни богатства да отидат в правилните фирми...(познайте от три пъти кои ще са те?) и да се възцари свобода на словото, ***, наркоманите, проституцията и др. благинки на западната демокрация :)

17

*/*

преди 13 години

Е и таз хубава.Тя ква излезе.И арабите въстанаха.Ние тука само си драскаме и чукаме по клавишите.Дали ще е демокрация ,дали ще е ислямска държава или междинка някаква,но поне имат *** да излязат срещу танковете.Тука министър се чуди на въпрос на зрител как 4-и членно семейство да живее с 550 лв....Трябва да се разчита на семейството...страшна мисъл от Трайчо Трайков.Външния министър и той завалията докато вземе някакво решение ...комшийте изпратиха маса самолети да си приберат хората .

16

нищо не разбиращ

преди 13 години

Не искам да развалям приказката на разбирачите, но сегашния режим в Египет е в много добри отношения със САЩ. Всъщност Хилари дава мило и драго, да се задържи Мубарак, защото той е един от най-сговорчивите арабски лидери и успява да накара дори Хамас да се позамислят, преди да вършат прекалено големи глупости. Иначе си е чиста проба диктатор, ама те арабите от друго не разбират така и така. Не си мислете, че ел Барадей ще бъде нещо различно.