46

Анонимен

преди 13 години

"Това са полицоите."сигурно е така, но адва ли ти си от тези хора,а като ти запече на ***, тичкаш при някой от "полицоите", за да хленчиш, иначе си един "иЗтинЗки мАж".

45

БЪЛГАРИН

преди 13 години

***, говорите за мафия и наркобизнес. Мафия означава срастване на престъпността с властите в държавата.Ако един мафиот е очистен по мафиотски начин - без съд, това незначи че останалите пафиоти в схемата, а именно тези полицаи трябва да останат безнаказани.

44

Анонимен

преди 13 години

TAKIVA DA SE CHISTIAT DO 9 TO KOLIANO

43

Анонимен

преди 13 години

защото си ***!А ЧОРАТА Е ЕДИН ГНУСЕН ***, КОЙТО СИ НАМЕРИ ЗАСЛУЖЕНОТО!ТРЯБВА ДА ИМ СЕ ВДИГНЕ ПАМЕТНИК, ЗА ТОВА, А НЕ ДАГИ СЪДЯТ!АКО ГО ЗАЩИТАВАШ И ТИ СЪЩИЯ!

42

Анонимен

преди 13 години

A ZA IZNASILENITE NESTO DA KAZES

41

Д0О 36

преди 13 години

защото си !А ЧОРАТА Е ЕДИН ОБИКНОВЕН ***, КОЙТО СИ НАМЕРИ ЗАСЛУЖЕНОТО!ТРЯБВА ДА ИМ СЕ ВДИГНЕ ПАМЕТНИК, ЗА ТОВА, А НЕ ДАГИ СЪДЯТ!

40

тиква

преди 13 години

Чората,е убит от некадьрни полицаи,всеки го знае...,кво го усуквате!!

39

БЪЛГАРИН

преди 13 години

Полицаи убийци. Нкой няма паво да отнема човешки живот. Полицаите не трябва да издават смъртни присъди на улицата и да ги изпълняват. След като са го умъртвили по особено жесток начин, поставяйки го в безпомощно състояние, заслужават доживотна присъда. На човешки казано, от полицаи са се превърнали в убийци и то садисти.

38

Анонимен

преди 13 години

MALKO SA GO BILI

37

До хайде, хайде

преди 13 години

Всички знаем, че нито един от знаковите мажиоти и убийци не са осъдени по нито едно дело, така, че чистото съдебно минало на Чората важи само пред съда, който при достатъчна сума, на основание "чистото му досие" няма да го осъди и при убийство, производство но дрога, обири, измами и т.н.

36

Анонимен

преди 13 години

Да, но в описания в САЩ случай няма съмнение за действията на полицаите и убийството на *** е заснето. Докато в случая с известния престъпник Чората, експертизите за това, дали той е умрял от побой или от друго заболяване, напълно си противоречат и правомощията на полицията при арест, обиск и преследване на заподозрян са неясни. Така, че двеата случая не са идентични.

35

Анонимен

преди 13 години

В Италия при арест 3 *** арестувани свършиха в реанимацията И НЯМА НИТО ЕДНА ЕФЕКТИВНА ПРИСЪДА.нЕ СИ МИСЛЕТЕ ,ЧЕ САМО В БЪЛГАРИЯ Е БАТАК

34

Анонимен

преди 13 години

Ако вярваме че този човек е бил наркоман с болно сърце които е получил удар като е видял полицаите - остава да се чудим защо са изпратени петима вълкодави да го задържат! Как така е позволил да му сложат белезници и е излязъл доброволно от къщи и изведнъж се е сетил да буйства.... Може да е бил и най големия престъпник в България, но ще е много опасно ако на тези ченгета им се размине! Та теса били спец звено за здържане, не са отряд за ликвидация

33

Анонимен

преди 13 години

Това е последица от законите, които създадиха корумпираните политици. Сега роднините на един починал по време на арест престъпник ще съдят България, без яснота дали въпросния престъпник е убит при ареста или е умрял от стрес или заболяване, тъй като експертните решения си противоречат, значи едната е невярна, т.е. някой корумпиран специалист е съставил фалшива диагноза и това точи делото/ за сметка на данъците ни/ вече години. Трябва нов НК и НПК, който да регламентира действията на полицията.

32

НСБОП

преди 13 години

По 30 години затвор за некадърните колеги, и най малко 250.000 лв кръвнина за опечелените близки на загиналия

31

Мамантос

преди 13 години

Кръвопийци и ***. *** и злобни, понеже са подигравани от културните хора. Това са полицоите.

30

Анонимен

преди 13 години

човек не се убива просто ей така ,явно е трябвало да замълчи завинаги

29

до 26

преди 13 години

И защо аджеба "убиха" ЧОРАТА умньо?

28

Анонимен

преди 13 години

IANE RIVE PO NOVA

27

USA-та

преди 13 години

Ей, стига писахте глупости какви права имали полицаите в Щатите. Много филми гледате. Преди време, идентичен случай. Полицаи пребиха едно негро. В момента даже има НПО на името на умрелия ***. За нещастие на полицаите, камера ги е снимала през цялото време. Нямаше присъда под 30 години. И няма такова мотане, по пет, по шест години. За два месеца мина вътрешна проверка, разследване и съд.