10

Патриот

преди 13 години

Само не разбрах, защо мислите, че професор Раданов е убит. А не допускате ли, че човек в някакъв момент от живота си може да изпадне в депресия и да се стигне до суициден изход. А дали пък точно някоя негова грешка не е провокирала тая депресия ?!?!?

9

poduenski turci

преди 13 години

iasno e 4e izvar6iteliat e bogat-vliatelen i ima vazmojnost da si plasta i da otlaga slu4aia prez godinite......dokato se zabravi..deloto se razmotava naro4no i na vs e iasno 4e Lazar ne e vinoven..moje bi mestnite hora znaiat istinata ili pone se se6tat za neia.dano i nie ia razberem skoro

8

до 5

преди 13 години

Докато е бил на лов на Първанов му се е приискало нещо младо и хоп на пусята искочили сестричките-лека им пръст.Абе вие *** ли сте?

7

123

преди 13 години

Едно е ясно... Нечии интереси по някакъв начин са били застрашени от момичетата и те са станали жертва. Явно големи риби са били замесени, за да убият почтен гражданин като проф. Раданов. Аз съм склонен да вярвам, че неговите изследвания са точни и че Лазаров е натопен. Дано да се разкрие мистерията. Семействата им го заслужават.

6

хорейшио

преди 13 години

Между другото написаното в обвинителният акт е доста малоумно,но аз го отдавам на гениалността на бг полицията и все пак сам по-склонен да им вярвам на тях отколкото на Марковски.

5

Анонимен

преди 13 години

Факта,че проф. Раданов беше убит,показва,че убиеца е човек от властта,с много връзки.Много хора казват,че джипа на Румен Главъта е засечен наблизо около убийствата.Други казват,че е Гоце,който бил на лов наоколо.

4

До 1

преди 13 години

Чел, чел, но недочел.....вземи прочети обвинителния акт, на скоро излезе в пресата и ще си отговориш на въпросите...Иначе, дебелия *** Марковски разчита на точно такива овчици като теб, че да спечели общественото мнение....и най-вече да си заслужи хонорара...

3

Анонимен

преди 13 години

Щеше да е смешно ,ако не е тъпо .Обвинението прилича на некадърен криминален разказ ,писан от шизофреник по време на пристъп.Само извънземните не са намесили още.Интересно самите обвинители вярват ли си на написаното.Или вече е все тази ,трябва да има осъден .А следващия път ,може и някои от нас да хванат .

2

хорейшио

преди 13 години

Щом адвоката и майка му казват,че е невинен-аз им вярвам.И изобщо българин не е способен на такава зверство.Това е работа на някой американски психопат случайно минаващ през бг.Или в краен случай на някой банкер-еврейн.

1

Анонимен

преди 13 години

Това е най-малоумното обвинение, което съм виждал някога. Значи в 12 през нощта момичетата си ходят по улицата, спира до тях с колата си непознатият и пиян Лазар, Росица зарязва по-малката си сестра и се качва при него, прави доброволно *** с*кс с него, след което решава да му откаже в*гинален, той се ядосва, изнасилва я, убива я, намира и другата сестра и решава да изнасили и убие и нея... Пълен абсурд, убиха овчаря, намерил телата, самоубиха проф. Раданов и повишиха в чин шефа на РДВР...