209

Salvatruca

преди 13 години

Каква работа да вършат?Те изобщо вършат ли нещо?Ако имах възможноста бих ги питал не ги ли е срам да си взимат заплатите.Не само тях но и другите и тези преди тях.Искам да благоря на всички вас че с данъците които плащате правите възможно всичко това в тази държава да се случва.Следващият път когато ходите да гласувате мислете с главите си а не с патките.

208

Анонимен

преди 13 години

Червените хиени отново са засмени,поредния компромат успяха да съчинят.Но изненадата им е голяма,ефектът хич го няма.Получи се така, че рейтинга на Бат Бойконагоре излетя-ха-ха-ха!

207

Анонимен

преди 13 години

Абе Бойко е страхотен, той е човек от народа, не се големее като другите префънцунени гейзери, които блеят благо, но крадът и със задните си части. Вместо СРС-та да миксират, червените да се стягат и да възродят партизанското движение, сега вече има кашкавал "Стара планина" - няма да стоят гладни.И да си седят там в гората, че хората им писна от тия префинени крадци, които ограбиха страната ни, както и турците не са ни грабили. То това тяхното си беше комунистическо робство.

206

gorskiq

преди 13 години

Zashto ne izkarvaha SRS- ta na prednite, koito razsipaha darjavata, zashto ne gi oatavqt horata da si varshat rabota?

205

като при Тошо

преди 13 години

Нека идат терористи на талази! Дюнерът на ъгъла ни пази! Не ни трябват ни Мосад, ни Щази, нас Осамата не може да ни гази! Хапваме си дюнер със салати, затова не ни засягат атентати! Имаме летищен терминал - там ще бачка, който е ритАл! Вкарваш гол - и ето имаш пост, нищо че си селянин и ***! Може да набираш егене, ама си от нашите - ченге!

204

48

преди 13 години

СЛЕД ДВЕ ГОДИНИ ХАОС В УПРАВЛЕНИЕТО ТОВА ПРАВИТЕЛСТВО НЯМА НИКАКЪВ ПОТЕНЦИАЛ.ЛОГИЧНО Е ДА СИ ПОДАДЪТ ОСТАВКА И ИЗВЕНЯТ .НАРОДА Е КАЗЪЛ ЧЕ НЕ ОТ ВСЯКО ДЪРВО СТАВА ***..

203

АЛЕКС2

преди 13 години

ПОЖАРНИКАР ПОЖАРНИКАР ,АМА ПОДГОНИ ТРАКТОРИСТИТЕ С ГОЛЕМИЯ СИ МАРКУЧ,А ДРУГИТЕ ИМ СЛУГУВАХА,ЕСТЕСТВЕНО ЗА ПАРИ,20 ГОДИНИ...

202

boiko,boiko

преди 13 години

MI TI KVO POMNI6 OT VSI4KO KADETO SI OBE6TAL. NI6TO NALI BATCE???

201

Шоп

преди 13 години

Абе, "галактика", от известно време попадам на твоите писания. Все *** въпроси задаваш, що така?

200

Анонимен

преди 13 години

Млад ГЕРБep Влезнах! Псуват Бойко и правителството! Къде да отида където не го псуват, защото навсякъде е така! Не искам Бойко да е мой премиер.ОСТАВКА СЕГА И НЕЗАБАВНО

199

дебел уй

преди 13 години

на червените *** им харесва да им е ватре червения Х.Й

198

Анонимен

преди 13 години

Б.Б. е един РИМЕЙК , една кавър версия на Тошо, в 2010 година....Лош и закъснял дубликат , модел 2010 -та ...

197

ЕГН

преди 13 години

Ако е пратил егн-то написано на обратно? Пак ли е смешно да напибираш егн?

196

Анонимен

преди 13 години

абе тези утепляци вече не мога да ги понасям!!!!Няма ли да се скрият някъде,още повече,че са с амнезия????

195

РАХНИ

преди 13 години

за туй не помнииииииииииииииииииии многооооооооооооооо говориииииииииии ,ква беше тяяяяяяяяяяяяяяяяя ,ква станаааааааааааааааааааа

194

Дон Румата Есторски

преди 13 години

За съжаление алтернативата е отново триглавата коалиция от Украински гей, Турчин и Мадридския крадец. То на българина главата не увира. Не му стигнаха Лукановата зима със измиращи бабички по опашките, Беровото сламено правителство когато червените създадоха мафията, Жан Валжановото правителстсво с целенасочения фалит на банки и окончателното ограбване на спестяванията на народа, Симовото управление на корупцията и заменките, Триглавата коалиция-квинтесенцията на корупцията и тоталното ограбване

193

Петър

преди 13 години

Няма такава наглост и безмозачност Докога ще търпиме тази *** да се подиграва с българите.Изгониха ни децата в чужбина а нас ще ни изтребят с глад и мизерия.Няма ли наи после да се освободим и от това робство.

192

harakiri

преди 13 години

този още ли има очи да се показва пред хората?!

191

Анонимен

преди 13 години

2009-та година.По време на един от поредните митинги на новоизлюпената партия ГЕРБ, един *** оркестър решил да отиде да свири на проявата. Изпратили те човек при Б.Борисов, Ц.Цветанов и Ц.Цачева да се разберат за парите...След 10 минути оня се връща:"Ни става казаха щом си свирил ино времи на комунистите ... на нас не мой""А бе, *** що не излъга бе""Как да излъжа, бе е същити познават ***"

190

Анонимен

преди 13 години

Край реших - ще гласувам за ГЕРБ - писна ми от тия *** от БСП!