41

Socialisto

преди 13 години

охооо! Сега е моментът, както на времето Бай Тошо, да изнесем това злато за Русия! Братска (без възелин) лИбоФ! тцтцтц

40

до уау

преди 13 години

не всички се продават ЕВТИНО като теб

39

Александър

преди 13 години

Това се отнасяше за Селянина

38

Александър

преди 13 години

По комунистическо да не би да е било по добре Всички са били равни , но някои бяха по-равни. Та тия по-равни се посраха да крадат . Понеже си селянин не очаквам да знаеш че през втората световна война почти до края икономиката ни не е била в криза. И ТОВА Е ПО ЦАРСКО ВРЕМЕ. Ако сега избухне война ние ще сме първата държава която ще изпадне в криза.

37

Анонимен

преди 13 години

До селяндурчето!Моето дете, много си зле с матряла! По добре си натискай парцалките и не давай мнения, базирани на политкомисарски лъжи! Все пак около нас е пълно все още с живи хора помнещи и какво е било преди 9-ти и дивотиите правени след това. Казано по най-простия начин за да разбереш - ИЗЛАГАШ СЕ!

36

Малиии страх

преди 13 години

Ами на ако не бяха откраднали златото и платината от аерогара София сега щяхме да имаме повече. Добре че златния ни резер се съхранява в чужбина иначе да бяха го гепиги до сега.....

35

Анонимен

преди 13 години

Това в коя по точно история го пише? И защо *** до 1989-та непрекъснато правеха сравнение все с 1939-та? Ако съветската армия не беше нападнала и окупирала България вероломно, сега вероятно щяхме да сме поне на нивото на Словения!В голяма грешка си, ама вероятно така ти отърва!Периода 1934-1939 е един от най-добрите за България след освобождението. Само като факт ще ти кажа, че в този период австрийци са идвали на гурбет по нивите около Пловдив. Това е от спомени на местни земевладелци.

34

уау

преди 13 години

"Втората позиция е за Турция, която има 116,2 тона злато, а челната тройка се допълва от Гърция, която има 111,7 тона злато. За разлика от Турция, където общият запас се равнява на едва 6,2 на сто от валутния резерв на страната, в Гърция златото съставлява 79,6 на сто от тези резерви."Турците могат да ни купят и продадат, барабар с целия балкански полуостров.

33

Анонимен

преди 13 години

Не трябваше да се споменава, че сега и него ще откраднат.

32

до селяните

преди 13 години

Как да си признаят комунистите,че окрадоха всичко,което Царство България беше натрупало?Как да си признаят,че Фердинанд и Борис от селска превърнаха страната в нормална(за времето си)и европейска.Че великото им партизанство всъщност е мързелуване и играене по цял ден на карти в близката горичка?А като са огладнеели и след като на всички от близкото село или градче,които много добре са ги знаели кои са и къде са им е омръзнало да ги хранят, *** са започнали да крадат?Така я караха и 45г.

31

Анонимен

преди 13 години

Седмо място по злато а последни по заплати. Как стават тия работи?

30

бг

преди 13 години

прочети тази книга Тайните фалити на комунизма от Христо Христов Изключителна книга, базирана на факти,и документи и там всичко е описано .

29

xax

преди 13 години

Ти остави злато - лошото е че мозъка ти май е изнесъл. 10 години без него ти личат.

28

xax

преди 13 години

Според уикипедиа във ФЕД Ню Йорк има повече злато отколкото във Форт Нокс. За СТЦ нищо няма - може да е имало пренебрежимо малко количество.

27

Анонимен

преди 13 години

А Костов колко злато изнесе?

26

CrossFire

преди 13 години

САЩСтойност на резервите: 387,32 млрд. долараКоличество: 8 965,6 тонаЗащо тогава след 11.09.2001 за златото под СТЦ не се чу нищо повече, а на това в Форт Нокс не е правен одит от 1975. От мноооого години хамериканското злато е китайско и японско :)

25

Селянин

преди 13 години

До 25Божеееее ама ти си много зле.Ще ми даваш,като официален документ некакъв вестник,който обслужва иконически и политически интереси.Кажи в кой архив са тези документи,кой им е инв.номер,кой им е кат.номер.Така се прави ***,а не копи/пейст от интернет.

24

Долу БКП

преди 13 години

Ето и документите, където черно на бяло пише, че златото на България е предадено на СССРbit.ly/c6Ctxu

23

жени живкова

преди 13 години

дедО закопа златото в Правец под кривата круша, ама да не чуе брат ми, че ще го изпие

22

Селянин

преди 13 години

До 19Що кое е актуално?Това което си измислят някакви полуобразовани типове като тебе.Втора справка: История на България 1878 - 1944г.- авт.Димитър Саздов,Петър Ангелов,Иван Стоянов.изд.СУ,год.на издаване 2003г.