47

Флавий Аеций

преди 13 години

Бойко, България е с теб всички сте за затвора!!! Продължавай в същия дух!!! И дано някой ден се самоарестувате със Цецо ШЕСТАКА.....НАРОДЕН СЪД ЗА КРАДЦИТЕ ОТ ГЕРБ !!!!!Виж само как реват хората от мизерия, ЗАТВОР ЗА ТЕБ И ВСИЧКИ ОТ ГЕРБ!

46

ГЕРБ

преди 13 години

Кажете за Р.Овч и Корнелия Нинова бе, червени бабички! Кажете за Стефан Юруков, за Кадиев защо махнахте, кажете за Алексей кой го сложи в ДАНС при положение че цяло София знае кой държи половината бардаци???Ай мноо поздрави на Антон Кутев и Кирчо Добрев, със сака с доларите.

45

Анонимен

преди 13 години

Ами Цецо Апартамента, него кога ще го видим по пижамка.

44

Анонимен

преди 13 години

а личният лекар на Вожда - Лъчо Мозъка, човекът, който постоянно е хващан в далаверки и забъркан в скандали и ПРЕСТЪПЛЕНИЯ. Него кога ? Този жалък човечец Нанов е ясен, че няма кой да се застъпи за него.

43

Пич

преди 13 години

Хайдееее Божидарчо, по стъпките на Лупи и Мургина. Да се готвят останалите. Говорете каквото искате, до сега никое друго правителство не е имало куража да се справи с тези ***. Цецо имал някакво апартаментче, Борисов бил върнал някакво момче на работа на летишето, не ме интересуват тези глупости. Важното е, че имат волята да се справят с дългогодишните проблеми на тзи държава и най-важното - с наглите крадци и убийци. Давай Борисов. От мен имаш 6+.

42

Новия Морал :))))))

преди 13 години

Това е новия "МОРАЛ" на ГЕРБ :))))))))))))Нема такъв смеххххххххх Боко лобира за фирма командва назначения във митниците краде като за световно и вие ми пробутвате тези глупости за НОВИЯ МОРАЛ, ако ПРЕМИЕРО има поне малко морал да е хвърлил преди ЕДНА година оставката....НАЙ КОРУМПИРАНАТА ШАЙКА РАЗБОЙНИЦИ СА ОТ ГЕРБ !!!!!

41

Флавий Аеций

преди 13 години

Бойко, България е с теб!!! Продължавай в същия дух!!! НАРОДЕН СЪД ЗА КРАДЦИТЕ ОТ БСП,ДПС И ВСИЧКИ ОТ НОВОТО ВРЕМЕ НА СИМЕОНЧО!!!Виж ги само как реват, тва означава, че си на прав път! УСПЕХ НА ГЕРБ!

40

Анонимен

преди 13 години

43 - Никога за съжаление, защото първият е бизнеспартньор на Бойко, а вторият го въведе в Политиката. Така че забрави просто!

39

Анонимен

преди 13 години

А КОГА ЩЕ 4ЕТЕМЕ 4Е СЪДЯТ ТУР4ИНА- ДОГАН И НЕГРАМОТНАТА СВИ.НЯ-СИМЕОН

38

нервна

преди 13 години

Колкото и да не понасям ГРОБ,не мисля,че офертата на Нанев е била съвсем безполезна.Форумците,знаете ли,че Тамифлу-то,което сега РОИКОЗ раздава на лекарите и болниците за сегашната епидемия,и за което пациентите ще си счупят краката,е именно от доставката Нанев. И този препарат има годност още 3 години. Ако МЗ беше избрало английската оферта,препаратите щяха вече да са изхвърлени,защото били с много по-малък период на годност.

37

Анонимен

преди 13 години

до 40 - Този дето го назначи е Господ - той не носи отговорност за нищо и няма кой да го осъди. При диктатурите е така. А ние от година и половина живеем именно в еднолична диктатура. Няма институции, един човек командва всичко. При това един човек, който е много-много ***. Дори няма обща култура. Последният пример беше с изказването за дюнерите ...

36

Симо

преди 13 години

А отговорност за този който го назначи!

35

Анонимен

преди 13 години

Изкупителна "жетва" за "Тановгейт" ?

34

ГЕРБ!!!

преди 13 години

Само така!!!!До 3, било по сигнал от вън, ами в предишното правителство колко сигнала имаше отвън. Батко, да не го хванаха вътре. И какво стана с него 3-та година не може да тръгне делото. Този го хванаха преди 1 година и дело.Духайте нещастници!

33

M.P AUSTRALIA

преди 13 години

za rastrel i to vednaga i na masto.

32

Анонимен

преди 13 години

А Бойко наистина, кой ще го прати на съд - за това, че постоянно лъже българския народ, за това че покровителства контрабандата и назначава за министри и на отговорни постове свои хора, които в болшинството си нямат образование, а тези които имат са с фалшиви дипломи.

31

7

преди 13 години

Кака казала кака, тя пък казала на свако, той на девера ми, най-накрая и аз разбрах:))))Хаххаахаха

30

Анонимен

преди 13 години

Всички от ГЕРБ са за съд !!! Като се почне от Боко Тиквата.

29

Анонимен

преди 13 години

Божидар Нанев се ползва с пълното ми доверие... Лъчо Мозъка се ползва с пълното ми доверие... Ана-Мария Борисова се ползва с пълното ми доверие...(то на хора срещнати на едно кръстовище ако не вярваш, на кого...) Цецко Физкултурника се ползва с пълното ми доверие...Калина Илиева е отличен експерт и се ползва с пълното ми доверие

28

Анонимен

преди 13 години

Какво имаш предвид!? Обвинението на Нанев е повдигнато от прокуратурата, а по вината му ще се произнесе съдът. Да не искаш да кажеш, че ГЕРБ са използвали някакви корупционни практики за да се осъди невинен човек, по някакви техни вътрешни причини!?